کسی چه برای تشکر فعالیت کنه چه نکنه، بلاخره یک مقاله ی سودمند توی سایت گذاشته اما چون وقتی این سیستم انیبل بود بعضیها خیلی روش تکیه داشتند و با همکاریهای دوستانه سعی داشتند از هر اسپمشون تشکر شه، این سیستم رو برداشتند.سلام
من نميفهمم يعني چي كه اي دكمه ي تشكرو برداشتن ؟
كه مثلا كسي برا تشكر فعاليت نكنه و غيره ...
بفرما شده اسپ بازار همشم تشكرو از اين چيزا
اگه الان اون دكمه بود نزديك 5 تا از اين پست ها نبود![]()
اگه اون دكمه بود الان نه من پست ميدادم كه بخواد تشكر شه نه اونايي كه صفحه قبلو پر كردنکسی چه برای تشکر فعالیت کنه چه نکنه، بلاخره یک مقاله ی سودمند توی سایت گذاشته اما چون وقتی این سیستم انیبل بود بعضیها خیلی روش تکیه داشتند و با همکاریهای دوستانه سعی داشتند از هر اسپمشون تشکر شه، این سیستم رو برداشتند.
برای مثال اون زمان ازین پست شما هم تشکر میشد.

حیف شد من که با تامی و مافیا خیلی خاطره داشتمتا اونجا که من اطلاع دارم از لحاظ داستانی حلت دنباله نداره ولی داستان تقریبا مثل اولیس
یعنی یه تازه کار که وارد یه گنگ مافیا میشه و پیشرفت میکنه

من هم خیلی میترسم مثل اولی خوب از اب در نیاد و چرت باشهحیف شد من که با تامی و مافیا خیلی خاطره داشتم
اما شک ندارم مافیا 2 هم مثل اولیش یکی از بهترین بازیها تو این سبکه![]()

گرافیکش که خیلی خفنهمافیا 1 که واقعا شاهکار بود ، فکر نکنم این نسخه به اندازه ی یک باحال بشه. یکش داستان عالی و نوآوری های زیادی داشت.شخصیت هاش که به نظر از تامی و پالی و سم مزخرف تر میان. درسته که گرافیک و امکانات عالی داره، ولی دلیل بر عالی بودن نمیشه. ( مثل God Father ) ولی فعلا باید صبر کنیم ببینیم بازیش چجوریاس.![]()

می دونم گرافیکش عالیه، ولی این دلیل بر شاهکار بودن یک بازی نمیشه ( مثل گاد فادر ) . گیم پلیش هم به نظرم بهتره خیلی به GTA شبیهش نکنن . ولی خوب بازی هنوز نیومده، من فعلا نظر قطعی در مرودش نمی دم.گرافیکش که خیلی خفنه
گیم پلی اش هم اگه مثل نسخه ی اول باشه و یه تغیرایه کوچولو و چند تا نو آوری تو بازیش رو کنن این یکی هم شاهکار می شه
شما هم مثه من خوشبین باشین:biggrin1: