پیشنمای کامل بازی Mafia II

من از حرف تو تعجب میکنم .... برو CoD 4 رو انگلیسیش رو بازی کن اگه زبانت خوبه .... اون حسی که خارجی ها میزارن برای بازی هیچ وقت این دوبلور های ایرانی نمیزارند .... البته اگه بشه بهشون گفت دوبلور (منظورم فقط دوبلور بازیهاست ) .
Max Payne رو بازی کن زبان اصلی .... BioShock ... .
اگه اینا رو زبون اصلی بازی کنی و چیزی از مکالمات دستگیرت بشه مطمئن باش هیچ وقت طرف بازیای دوبله نمیری ... .;)
درست كه هر فيلم و بازي و... زبان اصليش قشنگ تر است مثلا TDK كه اصلا دوبلش به هر زبان و توسط هر كسي باعث از بين رفتن فيلم ميشه.

ولي همين بازي مكس پين 2 رو من هم زبان فارسيش رو بازي كردم هم انگليسي ، هرچند كه اون تم صداي مكس پين هنوز تو گوشم و واقعا باهاش لذت بردم ولي صدايي كه براي مكس پين 2 انتخاب كرده بودن هم حرف نداشت و مافيا رو هم تست كردم به جرات ميگم خيلي عالي تر از صداي اصليش بود بجز اون سالاري بود اگر اشتباه نكنم كه يك كم توي كلمات ريپ ميزد ولي تو زبان فارسي مثل بلبل حرف ميزد:biggrin1:

به هر حال هرکس نظری نظری داره و این نظر محترمه . یکی با دوبله حال میکنه ، یکی با زبان اصلی .
بهتره بیشتر تمرکزمون رو روی Mafia II قرار بدیم ...

وقتی که چندین سال از عرضه ی نسخه ی 1 می گذره و سازنده ها هم هیچ عجله ای ندارن و بازی رو در کمال آرامش در بهترین وضعیت می سازن معلومه که یک شاهکار به تمام معنا میشه .

من از حرف تو تعجب میکنم .... برو CoD 4 رو انگلیسیش رو بازی کن اگه زبانت خوبه .... اون حسی که خارجی ها میزارن برای بازی هیچ وقت این دوبلور های ایرانی نمیزارند .... البته اگه بشه بهشون گفت دوبلور (منظورم فقط دوبلور بازیهاست ) .
Max Payne رو بازی کن زبان اصلی .... BioShock ... .
اگه اینا رو زبون اصلی بازی کنی و چیزی از مکالمات دستگیرت بشه مطمئن باش هیچ وقت طرف بازیای دوبله نمیری ...
پیشنهاد میکنم COD 2 با دوبلری شرکت دارینوس رو بازی کنید.از ربان اصلی جذابتر از آب درومده.دارینوس محشره!

امیدوارم به دستگاه من بخوره این مافیا 2.

من هم نظرم به زبان اصلیه. همین دارینوس اگر چه از لحاظ صدای گوینده ها فوق العاده است و خیلی عالی دوبله می کنه. ولی ترجمه هاش خیلی چرته. فکر کنم مترجمشون زبانش در حد دیپلمه. شما یه بار مافیا رو با زیرنویس انگلیسیش نگاه کنید، ببینید که اصلاً دوبلور فارسی داره چرت و پرت میگه بعضی وقتا. (البته به داستان لطمه ای نمی زنه)

البته COD 2 واقعا شاهکاری از دارینوس بود و واقعا حس جنگ جهانی رو به آدم منتقل می کرد . ولی من از زبان اصلی بازیهایی مثل Mafia و COD 4 که به قول ایشون حس رو خیلی بهتر منتقل می کنند بیشتر لذت می برم و کلا حال اینجور بازی ها به زبان اصلیشون هست .

منم چند سال پیش بازی های دارینوس رو انجام میدادم اون وقت ها که pc باز بودیم یادم نوین پندار هم تو این کارا بود. من مکس پین و وارکرفت و COD رو بازی کردم و خوب بود. مکس پین سانسورس هم داشت:biggrin1:

فکر کنم تاپیک پیشنمای کامل بازی Mafia II باشه بعد شماها دارید در مورد بازی های دارینوس بحث میکنید :laughing: { زبان اصلی خوبه یا زبان فارسی } :laughing:

خوب برای اینکه برگردیم سر بحث اصلی یه سئوال :
تو این بازی یه تاریخ مشخصی وجود داره یعنی مثلا بازی یه تاریخ مخصوص به خودش داره که مثلا تو زمستون برف میاد و تو بهار درختا سبز میشن و تو تابستون هوا گرم میشه و تو پاییز برگ درخت ها رنگشون نارنجی میشه ؟ :eek:
راستی مثل GTA میشه لباس کرکتر رو عوض کرد ؟

خوب برای اینکه برگردیم سر بحث اصلی یه سئوال :
تو این بازی یه تاریخ مشخصی وجود داره یعنی مثلا بازی یه تاریخ مخصوص به خودش داره که مثلا تو زمستون برف میاد و تو بهار درختا سبز میشن و تو تابستون هوا گرم میشه و تو پاییز برگ درخت ها رنگشون نارنجی میشه ؟ :eek:
راستی مثل GTA میشه لباس کرکتر رو عوض کرد ؟
وقتي كه ميشه تو بازي هر كاري كرد حتما هم لباسش رو عوض ميكنه ديگه...:cheesygri
راستي من يه جا خونده بودم كه به علت مشكلات مالي شايد بازي سال 2009 نياد.
ويه چيز بد ديگه...
شخصيت اصلي بازي (ويتو) همجنس بازه...:(

وقتي كه ميشه تو بازي هر كاري كرد حتما هم لباسش رو عوض ميكنه ديگه...:cheesygri
راستي من يه جا خونده بودم كه به علت مشكلات مالي شايد بازي سال 2009 نياد.
ويه چيز بد ديگه...
شخصيت اصلي بازي (ويتو) همجنس بازه...:(

من هم همچین چیزی خونده بودم اینجا مطرح کردم اکثر بچه ها گفتن این اطلاعات معتبر نیست به احتمال زیاد Q4 .2009 عرضه میشه تو سایت ign هم زده

من هم همچین چیزی خونده بودم اینجا مطرح کردم اکثر بچه ها گفتن این اطلاعات معتبر نیست به احتمال زیاد Q4 .2009 عرضه میشه تو سایت ign هم زده
در رابطه با زمان ريليز بازي مطمئن نيستم ولي خيلي از مطالب رو ميشه توي تريلر هاي بازي فهميد.:biggrin1:
امكانش هست كه براي مسائل مالي يكمي ديرتر عرضه بشه...

این همه امکانات مسخره برای این بازی معنا نداره . :mad: همجنس بازی ، تغییر لباس .... مگر نمی خواهند محبوبیت نسخه ی 1 رو حفط کنند ؟! میخوان مثل God Father یه GTA مزخرف بیرون بدن ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or