پیشنمای کامل بازی Mafia II

100% انگلیسیش بهتره . شرکت دارینوس خیلی خوب دوبله می کنه ؟!؟ معلومه که صداهایی که سازنده بازی برای شخصیت ها انتخاب کرده، طبیعی تر ، دقیق تر ، و پر هیجان تره . همین مافیا 1 رو من نسخه انگلیسیش رو به فارسیش ترجیح می دادم . یکی از عوامل مثبت بازی همین صداگذاریه ، برای همین هم باید انگلیسیش رو تهیه کرد ! چون صدای خودشون خیلی برای آدم جذابتره ! ( البته نه برای کسانی که چیزی از این زبان نمی فهمند ) . صدا های شرکت های مزخرف فارسی سازی که میان صدای یه مرد جوون رو برای یه پیرمرد میزارن
55.gif
( البته با کمی تغییرات ) خیلی خیلی جذابتره
45.gif
!

از حرفت تعجب می کنم :o
یعنی واقعا یه بازی اینگلیسی رو به همون بازی که توسط یه شرکت مثه دارینوس فارسی شده رو ترجیح میدی؟!
من از حرف تو تعجب میکنم .... برو CoD 4 رو انگلیسیش رو بازی کن اگه زبانت خوبه .... اون حسی که خارجی ها میزارن برای بازی هیچ وقت این دوبلور های ایرانی نمیزارند .... البته اگه بشه بهشون گفت دوبلور (منظورم فقط دوبلور بازیهاست ) .
Max Payne رو بازی کن زبان اصلی .... BioShock ... .
اگه اینا رو زبون اصلی بازی کنی و چیزی از مکالمات دستگیرت بشه مطمئن باش هیچ وقت طرف بازیای دوبله نمیری ... .;)

یادش بخیر.
مافیای 1.
اون زمان کارت گرافیک 32 بود.:laughing:فقط رم 256 می خواست.
عجب گرافیکی داشت.
وسعت نقشه بی نظیر بود.
شخصیتها عالی درست شده بود.
داستانش عالی بود.
صدا گذاری عالی بود.
یک کلام:شاهکار بود و هست.
خداییش اگه الان هم مافیای 1 گیرم بیاد دوباره بازیش می کنم.همیشه میگفتم میشه نسخه 2 هم بیاد.آخه یه مدت بود که اصلا هیچ خبری نبود.انگار مافیا و همون یه نسخه.
از پیش نمایشت ممنونم.
بی صبرانه منتظرم که این نسخه هم بیاد.فقط کاش زودتر میومد.
صدای اصلی بازی 10000000000%بهتر هست.نه دوبله:sick:

خیلی جاها دیده شده که بعضی ها گفتند که بازی Mafia II ادامه ی Mafia I هست . در صورتی که همچنین چیزی کذب محضی بیش نیست . درکل باید منتظر یک اثر خارق العاده با Illusion باشیم ...

این بازی با این موتور خوفش یک رقیب جدی برای GTA IV محسوب میشه ... خداییش گشتن تو شهر مافیایی حال میده ... :love:
(دوبله فارسی CALL OF DUTY2 خدایی حرف نداشت:love: )
؟:confused:?
این چه ربطی داشت ؟

يعني نسخه 1 انقدر خوب بوده؟!!!!!!!!!پس لازم شد كه بگيرم.
من واقعا از بازي هاي زمان mafia خيلي خوشم مياد.
اين دارينوس هم زياد خوب نيست.من تا حالا چند تا از بازيهاشو گرفتم كه نسبت به نسخه اصليش ناقص بوده.

تا به حال نسخه ی اول رو بازی نکردی ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پیشنهاد میکنم هرچه زودتر اقدام کنی . ارزش 10 بار تمام کردن رو داره ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or