پیشنمای بازی زیبای Half– life 2 : Episode Two

مشکل از گرافیکته
من هم این مشکل رو داشتم
یکی یه جایی گفته بود با کپی کردن ابجکت های HL2رو episode1 مشکل حل میشه
ولی من نتونستم
اون زمان گرافیک من 9250 بود

half life کلا از گرافیک هنری برخوردار است برای همین گرافیک بازی بهتر به نظر میاید ولی فیر گرافیک فنی بالایی داره
اگر یادتون باشه تو اون سال که half life 2 و doom 3 اومدن HL 2 بهترین گرافیک هنری و Doom 3 بهترین گرافیک فنی لقب گرفتن

من دیدم در صفحات قبل دوستان در مورد گرافیک هاف لایف بحث می کنن و بعضی از دوستان هم اون رو با Fear مقایسه کردند که بد ندیدم مطلبی رو عرض کنم .
قبل از هر چیزی باید به این نکته توجه داشته باشیم که هاف لایف سال 2004 اومد و فیر در سال 2005 .
نکته دوم در مورد محیط دو بازی است . هاف لایف در تمام مدت روز و شب و در محیطهای باز ، بسته ، درون آب و غیره بود . اما فیر بیشتر در محیط بسته بود و تنها در چند قسمت کوتاه بیرون .
نکته سوم اینکه هاف لایف علی رغم گرافیک بسیار بالای خود ، به خوبی روی بیشتر سیستمها نصب و اجرا میشد که این نکته دقیقا در فیر بر عکس است و سیستم قدرتمندی می خواست .
نکات دیگری هم هستند که در این مقوله نمی گنجد . اما با توجه به همیه چند نکته و نمراتی که گرافیک این دو بازی از گیم اسپات گرفته اند ، می توان به این نتیجه رسید که هالف لایفی که 40 میلیون دلار برای اون سرمایه گذاری هم شد ، از لحاظ جلوه ای گرافیکی در مرتبه بالاتری نسبت به فیر است .

هر دوتاشون بازیهای بزرگی هستن ولی HL یه چیز دیگس. گیم پلیش عالیه + فیزیک کم نظیر و گرافیک خوب. اما fear فقط بزن و بکش برو جلوی خالی + گرافیک و نورپردازی خفن. هر دوتاشون خوبن ولی خوب دیگه صلیقس هر کسی یه چیزی رو میپسنده. اگر تعصبی برخورد نکنیم هر دوتاشون کلی نکته مثبت و برجسته دارن که هر گیمری رو جذب میکنه.
fear رو با 360 تموم کردم. اصلا حال نداد و به هیچ وجه ترسناک نبود :cool1:. همش از این اتاق تاریک به یه اطاق تاریک دیگه ولی انصافا مرحله اخریش و دمو پایانی بازی یکی از بهترین های عمرم بود.
پ.ن. فکر کنم یکی از نکاتی که HL رو از تمام بازی ها متمایز میکنه فیزیک بالا و معماهای که یه جورای با قانون فیزیک حل و فصل میشدنه:biggrin1: .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or