پیشنمای بازی زیبای Half– life 2 : Episode Two

تا جای که من می دونم فعلا گرافیک بیشتر از 6800 نیومده که اونم قیمتش بالای 400 هزار تومان هست .....:eek:
من نمی دونم شما چطوری گرافیک 7600 پیدا کردی :eek:
راستی یه چیز دیگه من تصمیم دارم یگ گروه نقد و برسی بازیها توی دارینوس ایجاد کنم .
......حذف شد .....

7900GT امروز خریدیم برا یکی از بچه ها 340 تومان.

سلام
اگه از بازی فیر خوشتون نیومد این دیگه مربوط میشه به خودتون دیگه نباید که نظر خودتون رو تحمیل کنید به افراد این جا همه دارن میگن گرافیک فیر بهتر بوده بعد شما میگید نمیدونم چرا فیر الکی این همه طرفدار دار؟؟؟؟؟؟؟
خب مگه میشه یه بازی الکی این همه طرفدار داشته باشه
فیر یکی از قشنگترین بازی هایی بود که تو عمرم بازی کردم و هیچ وقت فراموشش نمیکنم
البته سری Half– life هم از قشنگترین بازی هایی بود که تو عمرم بازی کرده بودم
ولی گرافیک فیر بهتر ازHalf– life 2 : Episode Two بود چیزی است که نمیشه انکار کرد;)

شما چون تو HL2 حرکات ژانگولر - Bullet-Time - ندیدی دلیل نمیشه که گرافیک FEAR بالاتر باشه!! اگر اوریجینال داشتی میرفتی خیلی راحت SMOD رو دانلود میکردی بولت تایم رو اضافه میکرد به علاوه کلی افکت داغون دیگه اونوقت مثل من دیگه به FEAR نگاهم نمیکردی.. تا من Fakefactroy High-Res Skin رو هم بهش اضافه کردم جزئیات هر کاراکتر 20 برابر شد! و تکسچر خیلی از آبجکتهای محیط رو عوض کرد بطوری که شاید اصلاً معلوم نبود برای یه مدت دارم همون HL2 رو بازی میکنم. تمام این افکتها تو انجین سورس هست فقط قابل دسترسی نبود که تو Smod همرو قابل دسترس کرد اون بابا. برعکس محیطهای مرده (البته منظور نه اینکه بیروحه چون بازی اینجور میطلبه از نظر بصری میگم) بازی FEAR در HL2 جزئیات محیطها بدقت طراحی شده.. برعکس تو FEAR بجای استفاده از ماجولهای گرافیکی از عکسهای کیفیت پائین استفاده شده.

در ضمن HL2 - Episode Two هنوز نیومده که قابل انکار باشه یا نباشه...

کافی Dark Messiah Might and Magic Demo رو بگیری بازی کنی ببینی همون انجین چطور FEAR رو له میکنه میندازه اونور... تکنولوژی HDR بنحوی خیره کننده در این بازی استفاده شده..البته Valve قبلاً با Playable Tech-Demo ـه HL2: Lost Coast تو دهانه هرکس که فکر میکرد که گیم گرافیک خور ساخته زد. نیازی به اینهمه توضیحات نیست اصلا"...

7900GT امروز خریدیم برا یکی از بچه ها 340 تومان.

شما چون تو HL2 حرکات ژانگولر - Bullet-Time - ندیدی دلیل نمیشه که گرافیک FEAR بالاتر باشه!! اگر اوریجینال داشتی میرفتی خیلی راحت SMOD رو دانلود میکردی بولت تایم رو اضافه میکرد به علاوه کلی افکت داغون دیگه اونوقت مثل من دیگه به FEAR نگاهم نمیکردی.. تا من Fakefactroy High-Res Skin رو هم بهش اضافه کردم جزئیات هر کاراکتر 20 برابر شد! و تکسچر خیلی از آبجکتهای محیط رو عوض کرد بطوری که شاید اصلاً معلوم نبود برای یه مدت دارم همون HL2 رو بازی میکنم. تمام این افکتها تو انجین سورس هست فقط قابل دسترسی نبود که تو Smod همرو قابل دسترس کرد اون بابا. برعکس محیطهای مرده (البته منظور نه اینکه بیروحه چون بازی اینجور میطلبه از نظر بصری میگم) بازی FEAR در HL2 جزئیات محیطها بدقت طراحی شده.. برعکس تو FEAR بجای استفاده از ماجولهای گرافیکی از عکسهای کیفیت پائین استفاده شده.

در ضمن HL2 - Episode Two هنوز نیومده که قابل انکار باشه یا نباشه...

کافی Dark Messiah Might and Magic Demo رو بگیری بازی کنی ببینی همون انجین چطور FEAR رو له میکنه میندازه اونور... تکنولوژی HDR بنحوی خیره کننده در این بازی استفاده شده..البته Valve قبلاً با Playable Tech-Demo ـه HL2: Lost Coast تو دهانه هرکس که فکر میکرد که گیم گرافیک خور ساخته زد. نیازی به اینهمه توضیحات نیست اصلا"...
81.gif
81.gif
81.gif
81.gif
81.gif
81.gif
81.gif
81.gif
81.gif
67.gif
67.gif
67.gif
67.gif
67.gif
67.gif
67.gif

ببینید من میرم بازار
تو ایران هم هستم
میرم میگم آقا بازی F.E.A.R رو بده ، دمت گرم اون HL2 رو هم بده!
میام خونه رویه یه سیستم متوسط
6800GT
256GDDR3
2GigaRam
AMD3000+64BIT
هم F.e.a.r رو میریزم هم HL2
خوب حالا گرافیک هر دو رو تا جایی بالا میبرم که سیستمم با فریم خوب اجرا کنه!
حالا بازی ها رو میبینم
خوب الان میبینم که گرافیک اشیا توی HL2 به مراتب از F.E.A.R بهتره
HDR رو با ظرافت تو بازی گنجوندن:)
خوب خوب ...
وووووووووه کیفیت چهره ها توی F.E.A.R خیلی بیشتره
افکتهاش عالی هستن!
عجب آب مسخره ای داره

اینجوری میشه گفتش که این دوتا گرافیکشون تقریبا برابره ولی F.E.A.R قشنگ تر به چشم میاد چون همیشه توی تاریکی هستی و جو بازی طوری هست که اصلا دقت به تکسچر ها نمی کنی فقط به چهره ها و محیط از دور توجه می کنی!

راستی بچه ها من بدجوری تو دلم افتاده که قراره یه انجین خفن بیاد! به احتمال زیاد هم id می سازتش

ببینید الان Riddick و DooM III گرافیکشون واقعا بیشتر از بازی های قبلی بود
یعنی به هیچ وجه نمیتونستی باور کنی Real هستن!
ولی هنوز موتوری نیومده که گرافیک رو اونقدر متحول کنه

الان آنریل انجین 3 که اصلا گرافیکش اونجوری که میگم نیست (به طوری که زمین تا آسمون با بازیهای قبلی فرق کنه)
فقط میمونه CryEngine 2 که اون هم قبولش ندارم! شما نگاه کنید ببینید DooM III چند درصد بهتر از بازی های قبلیه؟ (گرافیکش) بگم 100 کمه!
ولی کرای انجین اونقدرها هم گرافیکش با بازیهای قبلی فرق نداره (بهتره ولی نه اندازه دوم 3 )
امیدوارم الان یکی که حرف منو نگرفته نیاد پست بزنه بگه:
(تو دیگه حرف نزن میگی گرافیک دوم 3 از کریسیس بیشتره!):)

با سلام
اگر از نظر گرافیکی این دو بازی را مقایسه کنیم در نظر اول شاید half life2گرافیک خوبی داشته باشد ولی اگر هردو بازی را به هنگام بازی کردن درست نگاه کنیم fearوبا افراط نگاه نکنیم بازی خوب از نظر گرافیکی fear مکیباشد ولی از نظر داستان بر عکس:love:

به به اقاي gameware دوست عذيزمون و ميبينم كه تو همه جا فعال هستي . درسته منم با نظرات شما موافقم . ولي موتور id از سورس قويتر نيست هر دو يكي ميارن . درباره cryengine 2 كه بايد بگم زيادي تبليغ ميكنن و علت گرافيكش هم به خاطر استفاده از directx10 است شما حالا اگه روزي بياد سورس انجين و id بخوان از directx10 استفاده كنن پوزه ي تمام موتورها را به زمين ميمالن . اين دو موتور واقعا زمان خودشون غوغا كرده بودند و در اينده هم ميكنن و رقيبي نخواهند داشت ولي در مقايسه يكي از امتيازات موتور سورس اينه كه با اين كه گرافيك بازي ها را ميبره بالا ولي نياز به سيستم قدرتمند نيست . واينو بگم تا اونجا كه من ميدونم موتور استفاده شده در بازي fear همان موتور سورس استفاده شده در هاف لايف است و اگه fear گرافيك بهتري داره علتش اينكه بازي در تاريكي ايست و در تاريكي گرافيك بهتر به نظر مياد .

اقا من در همون اولايه بازي مشكل دارم/نه از نظره كرافيكي / همونجايي كه زنه منو نجات ميده از دسته معمورا/بعد ميگه پروفسور نميدونست نقشه پيشه تو نيست/من ديگه نميدونم بايد چيكار كنم؟؟؟
كمكم كنيد لطفا.

اقا من در همون اولايه بازي مشكل دارم/نه از نظره كرافيكي / همونجايي كه زنه منو نجات ميده از دسته معمورا/بعد ميگه پروفسور نميدونست نقشه پيشه تو نيست/من ديگه نميدونم بايد چيكار كنم؟؟؟
كمكم كنيد لطفا.

اون در اصل یک مشکل بازی هستش .......
دوباره باید اون قسمت را از اول بازی کنی سعی کن بیشتر سمت راست الکس قرار بگیری تا الکس بره تو آسانسور ..........

اگر نرفت و ایستاده هیچ راهی نداره باید دوباره از اوا اون قسمت را بازی کنید ...........

god of the FPSs

دمت گرم. ما اپیزود وانو تو حالت شطرنجی تموم کردیم.نمیدونم مشکل از چی بود.
می گن تو اپیزود 2 آلیکس میمیره و همراه آقای فریمن به نظرم اون مرد عجیبست.
دمو هارو که دیدی.من نیمه جان زندگی میکنم.:love:

ميدونم ربطي به اين تاپيك نداره ولي خوب مجبورم بگم ديگه به نظر من گرافيك فيير هاف لايفو له ميكنه اگه با يك سيستم خوب اجرا بشه بنده با گرافيك 7900 اجرا كردم اينجور كه من ميديديم بهتر بود

این که کدوم گرافیکش بیشتره رو ول کنید ما مثلا" می خوایم اطلاعاتی در مورد بازی بدیم:evil:
من تنها مشکلی که تو تریلراش دیدم ,نبود دست در هنگام کنترل ماشین بود یعنی فرمون خودش میچرخید مثلhalf-life2
اون طور که به نظر میاد محیط های بازی خیلی گسترده و خود بازی به شدت خرکی طراحی شدند (اگر قبول ندارید به gameplay demo 5 بازی مراجعه کنید)
در ضمن گرافیک بازی پیشرفت زیادی داشته است کافی است به منفجر شدن ساختمانی که همین 30 سانیه پیش در ان بودید نگاه کنید (در همان دموی 5 و عکس زیر)
half-life-2-episode-two-hands-on-20070522061701938.jpg

سلام
من HL2 - Episode one رو گرفتم نصب کردم ولی بعضی دیوارا صورتی هستن مثل اینکه تکستور نداشته باشه.
کسی می دونه مشکل از چیه.
توجه من بازی اصلی رو نصب نکردم می تونه مشکل از اون باشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or