پیشنمای بازی زیبای Half– life 2 : Episode Two

نوشته شده توسط Hassan:
اصلا سيستم هاي مورد نياز دو تا بازي رو مقايسه كني معلوم ميشه كدوم بازي (حداقل از نظر گرافيك)برتر هست.

چه ربطی داره این که دلیل نمی شه .
بازی هالف لیف یکی دیگر از نقاط قوتش اینه که با داشتن چنین گرافیکی ولی بازم احتیاج به سیستم قوی نداره !!!

آقا یکی به من بگه تا حالا کدومتون این بازی را با یک مانیتور LCD و یه کارت گرافیک خوب 6600 اجرا کرده ...:-"

سلام
من یه سوال برای من پیش اومده این تاپیک مگه پیشنمای Half– life 2 : Episode Two نیست؟؟
پس چرا ایشون درباره فیر صحبت میکنه؟؟؟؟؟
اگه از بازی فیر خوشتون نیومد این دیگه مربوط میشه به خودتون دیگه نباید که نظر خودتون رو تحمیل کنید به افراد این جا همه دارن میگن گرافیک فیر بهتر بوده بعد شما میگید نمیدونم چرا فیر الکی این همه طرفدار دار؟؟؟؟؟؟؟
خب مگه میشه یه بازی الکی این همه طرفدار داشته باشه
فیر یکی از قشنگترین بازی هایی بود که تو عمرم بازی کردم و هیچ وقت فراموشش نمیکنم
البته سری Half– life هم از قشنگترین بازی هایی بود که تو عمرم بازی کرده بودم
ولی گرافیک فیر بهتر ازHalf– life 2 : Episode Two بود چیزی است که نمیشه انکار کرد;)

پیمان خوب بود
بابا اینقدر به پیمان ما گیر ندید چون عشق هاف لایفه
صد سال دیگه هم ازش بپرسی میگه بازی و گرافیک فقط هاف لایف 2
این که نمیشه دلیل من خودم عاشقHalf– life هستم حتی همون نسخه شماره 1 زندگی بود
این که دلیل نمیشه فکر کنم امین و دیگران هم عاشق Half– life باشن دلیل نمیشه که گرافیک این بازی حالا بهترین است چون ما عاشقشش هستیم؟؟؟این دلیل قانع کننده این نیست;)
آقا یکی به من بگه تا حالا کدومتون این بازی را با یک مانیتور LCD و یه کارت گرافیک خوب 6600 اجرا کرده
من مانیتور lcd ندارم ولی گرافیکم 6600 است و به راحتی این بازی رو اجرا کردم بدون هیچ مشکلی

آخرین ویرایش:
عزیزم گرافیک 6600 که هیچی با 7600 امتحان کردن بهتره به قسمت کارت گرافیکی بری ببینی این احسان (جدیدا کم پیدا شده) چه کارهایی که نمیکنه:D:cheesygri
یه چیزی دوست عزیز:
شما منکر این میشین که فییر بهترین گرافیک سال شد؟؟؟؟

البته من خودم گرافیک و بازیه هالف لایف 2 رو بیتشر قبول دارم چون با اون عظمت رو سیستمهای پایین به خوبی میومد.

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
عزیزم گرافیک 6600 که هیچی با 7600 امتحان کردن بهتره به قسمت کارت گرافیکی بری ببینی این احسان (جدیدا کم پیدا شده) چه کارهایی که نمیکنه:D:cheesygri
یه چیزی دوست عزیز:
شما منکر این میشین که فییر بهترین گرافیک سال شد؟؟؟؟

البته من خودم گرافیک و بازیه هالف لایف 2 رو بیتشر قبول دارم چون با اون عظمت رو سیستمهای پایین به خوبی میومد.

تا جای که من می دونم فعلا گرافیک بیشتر از 6800 نیومده که اونم قیمتش بالای 400 هزار تومان هست .....:eek:
من نمی دونم شما چطوری گرافیک 7600 پیدا کردی :eek:

راستی یه چیز دیگه من تصمیم دارم یگ گروه نقد و برسی بازیها توی دارینوس ایجاد کنم .

......حذف شد .....

Last edited by a moderator:
تا جای که من می دونم فعلا گرافیک بیشتر از 6800 نیومده که اونم قیمتش بالای 400 هزار تومان هست .....
من نمی دونم شما چطوری گرافیک 7600 پیدا کردی

راستی یه چیز دیگه من تصمیم دارم یگ گروه نقد و برسی بازیها توی دارینوس ایجاد کنم

دوست عزیز.... در اینجا قرار نیست برای سایت های دیگه تبلیغ بشه...پس ملاحظه کنید...

در ضمن در حال حاضر کارت 7900 هم در بازار موجود هست ;)

يكي از دلايلي كه هاف لايف 2 روي سيستماي پايينم خوب اجرا ميشه اينه كه بازي به قسمت هاي كوچكي تبديل شده و به خاطر همين توي بازي پر از لودينگ است.اگر قبول نداري چيت رو باز كن و گزينه ي نو كليپ رو بزن و به اندازه ي كوچك محيط ها نگاه كن.
از 6800 بيشتر نيومده!!!!!:)
تا 1 ماه ديگه سري 8 جيفورسم مياد و الان تا 7950 اومده

تا جای که من می دونم فعلا گرافیک بیشتر از 6800 نیومده که اونم قیمتش بالای 400 هزار تومان هست .....:eek:
من نمی دونم شما چطوری گرافیک 7600 پیدا کردی :eek:

سلام.
خب دیگه با این جملتون معلوم شد که خیلی تو گرافیک استادی :)
عزیزم سری 7 خیلی وقته اومده تازه بچه ها صبر کردن ارزون ترم شد بعد خریدن بعد شما میگی نیومده :D

خوب فکر می کنم کمتر کسی باشه یا بهتره بگم هیچ کس نیست که با سری بازی های هالف لیف آشنا نباشه .
تلفظ Half Life جدیدا" چه زیبا شده.
اولین نسخه هالف لیف 2 با نام Half-Life.2.Episode.One وارد بازار شد
هوم! اولین نسخه HL2 پس Episode One هست... :))

خب تا همین جای نقد رو خوندیم لذت بردیم :D

به به اقا پیمان هالف لایف باز !
اقایون این اقا پیمان عشقش هالف لایف هست خیلی سخت نگیرین!
اما خودم هم از طرفداران این بازی هستم و باید بگم که واقعا بازی زیبایه از هر لحاظ که فکرشو بکنی .

بازی خوبی بود ولی حیف که دکتر فریمن بازم تا آخرش یک کلمم حرف نزد

اتفاقا تمام جذابیتش به همینه که دکتر فریمن هیچ حرفی نمی زنه .
این طوری انگار شخصی که داره بازی می کنه جای دکتر فریمن قرار میگیره .
بلخره سازندگان این بازی خودشون می دونستند چیکار کنند تا بازی زیبا تر بشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or