پیروز این نسل کنسول ها؟

پیروز این نسل کنسول ها؟

• Xbox360

رای‌ها: 54 41.5%
  • PS3

رای‌ها: 58 44.6%
  • Wii

رای‌ها: 18 13.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    130
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
قصد شرکت تو این بحث فرسوده رو ندارم ولی با عرضه دسته ی جدیدی که قراره عرضه بشه برای 360 دسته ی ps3 رو باید انداخت سطل اشغال یه دست Kz2 زدم تا یه هفته دست درد گرفته بودم!
تکنولوژی 11 پیش بهتر از این نمیشه!:))
نمیدنم سونی کی میخواد یه تکونی به این دسته ی مضخرفش بده!(ناراحت نشیدآ حقیقته)
کاملا معلومه از سوخت دلتون میگید. (گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده) ناراحت نشیا حقیقته
حالا انگار چه تحفه ای هست تکنولوژی 11 پیش دستمون بهش نمیرسه!LOL سونی باید دستش رو یه تکونی بده مستر FANBOY کسانی که منطقی باشن میفهمن
ما هم نسل قبل تجربه این دست دردا رو داشتیم و این نسل هم تو یه مدت تجربه داشتم.
--------------------------------------------------------------
این تاپیک هم قفل بشه بهتره چون اعتبار نداره یکی 60 تا کاربر مجازی داره میاد رای میده!نمونش زیاده اینم اولین و اخرین نظرم تو این بحث فرسوده بود

آخرین ویرایش:
والا ما که 10 دست کیلزون 2 زدیم دست درد نگرفتیم.

کاملا معلومه از سوخت دلتون میگید. (گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده) ناراحت نشیا حقیقته

آخرین ویرایش:
کاملا مشخص lol اگه یک بار کنترل ps3 رو دستت گرفته بودی میفهمیدی که با کنترل 11
سال پیش فرق کرده و خیلی راحتر و خوش دست تر شده واقعا برای بعضی ها متاسفم
که درمورد چیزی که اطلاع ندارن اظهار فضل میکنن

اگر ميخواستم جوابتون بدم بايد بالايه 10 تا نقل ميكردم
فقط 1 سوال دارم الان 360 كپي خور نبود بازم اين پست هايه قشنگتون ميدادين

يه خورده فقط اطلاعاتونو درست كنيد
پردازنده 360 از ps3 قوي تره!!!?

دسته ps هم اصلا خيلي بيخوده!!LOOOOOOOOOOOOL

جفت دسته ها يه سري ضعف دارن تو يه سري بازي ها
ولي اين طوري كه تو نوشتي انگار ماله 360 خداست!!
حرف از مستر فن هم ميزني!!

ولي اين طوري كه تو نوشتي انگار ماله 360 خداست!!
نه خیر اونم مضخرفه ولی نه به اندازه ی ps اینی که جدید داره میاد خداست!تنها مزیت دسته ی ps3 فوق سبک بودنش هست و بس!ما مثل بعضی ها بی منطق نیستیم
کاملا مشخص lol اگه یک بار کنترل ps3 رو دستت گرفته بودی میفهمیدی که با کنترل 11
سال پیش فرق کرده و خیلی راحتر و خوش دست تر شده واقعا برای بعضی ها متاسفم
که درمورد چیزی که اطلاع ندارن اظهار فضل میکنن
گفتم تنها فرقش وزنش هست و شما هم لطف کن در مورد چیزی که نمیدونی نظریه صادر نکن

آخرین ویرایش:
نه خیر اونم مضخرفه ولی نه به اندازه ی ps اینی که جدید داره میاد خداست!تنها مزیت دسته ی ps3 فوق سبک بودنش هست و بس!ما مثل بعضی ها بی منطق نیستیم
گفتم تنها فرقش وزنش هست و شما هم لطف کن در مورد چیزی که نمیدونی نظریه صادر نکن دفعه ی دیگه هم اینطوری جوابتو نمیدم
sixaxis هم هيچي ديگه
اونم هنوز نيومده
بخواي حساب كني اونم نقص داشته كه دارن جديدرو ميدن
كاري كه ماكرو ميكنه سوني نميكنه!
من خودم دسته ps3 قبول دارم ضعف داره ولي اون طوري هم اذيت نميكنه زياد
بعدشم اونم بياد بازم ميگم بعضي بازي ها نميشه خوب باهاش بازي كرد چون به ساختار دسته است ممكنه من با اين راحت باشم تو بازي x با اون تو y

ps3 انقدر دسته بهش ميخوره بر عكس 360
لاجيتك يه دسته داشت كه اونم خيلي باحال بود براي ps3 هم بود.

الانه هم بحث سر پيروزي نسل كنسول هاست چه ربطي به دسته داره!!!

گفتم تنها فرقش وزنش هست و شما هم لطف کن در مورد چیزی که نمیدونی نظریه صادر نکن دفعه ی دیگه هم اینطوری جوابتو نمیدم

كلي فرق داره
1- اون l2 r2
six axis -2داره
3-شوك فرق داره
4- منم خودم احساس ميكنم با 11 سال پيشه كه زمين تا اسمون با ps2 هم فرق داره
از نظر خوش دستي
حتي انالوگ هاشم فرق داره
چطوري ميگي هيچ فرقي نداره!!!!

الان بحث دسته شد
يه سوال اين دسته هاي اوليه ps3 چرا كنسل شد؟

آخرین ویرایش:
قصد شرکت تو این بحث فرسوده رو ندارم ولی با عرضه دسته ی جدیدی که قراره عرضه بشه برای 360 دسته ی ps3 رو باید انداخت سطل اشغال یه دست Kz2 زدم تا یه هفته دست درد گرفته بودم!

یه وقت جسارت نشه
ولی فکر کنم مشکل از دست شما بوده نه دسته

حالا انگار چه تحفه ای هست تکنولوژی 11 پیش دستمون بهش نمیرسه!LOL سونی باید دستش رو یه تکونی بده مستر FANBOY کسانی که منطقی باشن میفهمن
--------------------------------------------------------------
این تاپیک هم قفل بشه بهتره چون اعتبار نداره یکی 60 تا کاربر مجازی داره میاد رای میده!نمونش زیاده اینم اولین و اخرین نظرم تو این بحث فرسوده بود

اولا اینکه خود دسته تحفه نیست بازیای انحصاری که فقط ا این دسته میتونید بازی کنید تحفه ست.البته شما که نمیتونی:p

دوما اگه زحمت بکشی چشم مبارکتون رو زیر آواتار بنده بندازی متوجه میشی که من x360 هم دارم پس فن نیستم.

سوما اصلا تو کی هستی که میگی تاپیک بسته بشه؟ چی کاره ای؟

كلي فرق داره
1- اون l2 r2
six axis -2داره
3-شوك فرق داره
4- منم خودم احساس ميكنم با 11 سال پيشه كه زمين تا اسمون با ps2 هم فرق داره
از نظر خوش دستي
حتي انالوگ هاشم فرق داره
چطوري ميگي هيچ فرقي نداره!!!!

الان بحث دسته شد
يه سوال اين دسته هاي اوليه ps3 چرا كنسل شد؟
دوست عزیز من اونجا اشتباهی نوشتم باید به جای فرق مینوشتم مزیت منظور من مزیت هست بله شما درست میگی فرق زیاد دارن البته یه مزیت دیگه هم داره اونم برتری تو بازی های فوتبال و فایتینگ هست که اونم با عرضه ی مدل جدید دسته 360 حساب نمیشه
سوما اصلا تو کی هستی که میگی تاپیک بسته بشه؟ چی کاره ای؟
به زیر اواتارت نگاه کردم دیدم کاربر متخلفی!LOLپس جوابتو نمیدم چون بی فایدس

PS3 کپی خور شده.من هر دو تا رو دارم ولی از لذتی که با ایکس360 میبرم نمیتونم بگذرم رد دد رو تصمیم گرفتم رو هر دو بازی کنم رو ps3 حالم بهم خورد.دسته هاشم از نظر من در مقابل دسته های ایکس360 کم میاره.

به هر حال نگاه کنید کی گفتم کینکت تو tgs میترکونه وقتی هم عرضه شد مایکروسافت اون بالابالاها به سونی دست تکون میده.

بازم اين بر ميگرده به همون نوعه بازي

البته شما كه اطلاعاتتون بالاست!!
صفحات قبلي ميگفتي cpu 360 از cell قوي تره!!=))=))

اين كه به همه ثابت شده بود

ice berg7 خیلی مطمین نباش یه وقت دیدی wii هم دووم اورد.در ضمن گرافیک مهم ترین چیزی نیست.مایکروسافت اگه یکم پول خرج کنه کار سونی یه سره میشه.

پردازنده گرافیکی ایکس باکس از ps3 بهتره این در بازیهای مولتی فرم به خصوصرد دد ثابت شده.
شبکه لایو با وجود امد شبکه جدید پلاس هنوز پر طرفدار نر و محبئب تر از psn
دسته های ایکس باکس خیلی راحت تر از دسته های ps3 هستند به خصوص در فوتبال و بازیهای اول شخص و سوم شخص
شاید تا پارسال سونی از نظر انحصار خیلی جلو بود ولی امسال انحصارهاش به زیر 10 تا رسید ولی مال ایکس باکس بالای 20 تا
میتونم نام ببرم:انحصارهای سونی در اینده:
اینفموس2-کیلزون3-ماشین جنگی-اگنت-the last…-انچرتد3-اسکوم4-لیتبل گیب2-یاکازا4-فینال فاتزی جدید
حالا x360:
هالو ریچ-هالو4-گیرز3-فیبل3-یک بازی مربوط به دزدان دریایی که تریلرش تو همین سایت هست-بازی انحصاری کریت(استدیو سازنده کریسیس)برای کینکت.15 بازی که همراه کینکت عرضه میشوند.بازی اپرتی که ea قولشو داده-الن2 چند وقت پیش تایید شد-کشتی کج هماهنگ با کینکت که در e3 قسمت کوتاهش به نمایش در امد کینگدمس(تو e3 بود)و...
فروش و محبوبیت ایکس باکس از ps3 در سرتاسر جهان بیشتره.
کسانی که واسه ps3 انحصار میسازن تمایل به مولتی فرم کردن عنوان هاشون دارن یکی مثل کوجیما
(فکر کنم دیوید کیج هم دنبال مولتی کردن باشه)

کینکت یه نواوری در دنیای گیم و یک سبک جدید رو به وجود میاره و با سه بعدی باعث میشه که خود گیمر فکر کنه شخصیت اصلی بازیه ولی موو یه تقلیده و فقط میتونه دست ها تو بشناسه ولی کینکت تمام اعضای بدن رو کینکت حتی میتونه باهات حرف بزنه
دسته های ps3 برای بازی لوگ داره این تو کیلزون2 مشخص بود.ولی دسته های ایکس باکس به هیچ وجه لوگ نداره.
چند وقت پیشم سونی گفت توان رقابت با هزینه های مایکروسافت رو نداره.
یه بازی مثل بایوتانا رو PS3 افتضاح بود فریم ثابت فکر کنم اصلا نداشت!!!! ولی رو360 عالی بود.
تنها برتری ps3 استفاده از دیسک های بلوریه

بازي هاي مولتي چون اول رو 360 مياد بعد پرت ميشه اين مشكل هست اكثرا
ولي بعضي هاشم از ps3 بهتره
انحصاري كه حرف نزنيم بهتره مخصوصا اون 15 تا هم حساب كردي!!

اون لوگ الان يعني چي؟؟!

همش جنگ و جداله اینجاها:d عزیزان من هر دو کنسول داره یه نسل از بازیای نسل اینده یا بنظر من بهتر بگیم نسل امروز روز اجرا میکنه حالا یکی فریمش کمی افت داره یکی دیگه هم کمی نورپردازیش کمتره . این وسط دو تا مسئلس یکی اینکه 360 کپی خور شده که این برای ما از همه چی مهمتره یکی دیگه اینکه واقعا دسته 360 خیلی ارگونومی بهتر و لذت بیشتری برای گیمر داره . البته یه مسئله دیگه اینکه ماکروسافت جدیدا توی عرضه بازیای انحصاری داره بهتر عمل میکنه و xbox live کمی گسترده تر و جذابتره برای مخاطباش.

PS3 کپی خور شده.من هر دو تا رو دارم ولی از لذتی که با ایکس360 میبرم نمیتونم بگذرم رد دد رو تصمیم گرفتم رو هر دو بازی کنم رو ps3 حالم بهم خورد.دسته هاشم از نظر من در مقابل دسته های ایکس360 کم میاره.
به هر حال نگاه کنید کی گفتم کینکت تو tgs میترکونه وقتی هم عرضه شد مایکروسافت اون بالابالاها به سونی دست تکون میده.

فروش رو لذت شما تعیین نمی کنه
بعدش لازم نبود 2 تا پست جداگانه بزنی

به زیر اواتارت نگاه کردم دیدم کاربر متخلفی!LOLپس جوابتو نمیدم چون بی فایدس
چه ربطی به تخلف داره داره حرف میزنه می گی متخلفی؟
عجب ادمایی اینجا هستن

دسته xbox توی آنالوگ واقعا فاجعه هست
ولی خوب دسته ps هم یک سری مزیت ها داره که xbox نداره
ولی خوب xbox به نظر من راحت تره
من xbox رو 2 سال داشتمٰ، ps3 رو 3 هفته هست خریدم...
اگه xbox کپی خور نبود در مقابل ps3 حرفی نداشت
البته kinect به نظر من از move خیلی بهتر خواهد بود !!!
ولی خوب باز هم میگم، ps3 از نظر فنی از xbox بهتره

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or