پیروز این نسل کنسول ها؟

پیروز این نسل کنسول ها؟

• Xbox360

رای‌ها: 54 41.5%
  • PS3

رای‌ها: 58 44.6%
  • Wii

رای‌ها: 18 13.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    130
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان تنها عامل فروش بالای wii کنترلرهاش هستن که با اومدن موو و کینکت میرن تو دیوار پس بعد از اومدن این دو فروش wii پایین میاد پس نمیشه گفت wii پیروز این نسله.میمونه ایکس360 و ps3 از نظر مولتی فرم ها که ایکس360 خیلی سرتره.به انحصار میرسیم شاید تا پارسال انحصارهای سونی بیشتر بود ولی از e3 به بعد مایکروسافت انحصارهای زیادی رو معرفی کرد و از نظر تعداد رو دست سونی زد.در حال حاضر قطعا مایکروسافت یه قدم از سونی جلوتره.

اگه ای نسل تا 3-4 سال دیگه ادامه داشته باشه این ps3 برنده ی مطلقه
بازیها اگه هر چی به حداکثر ظرفیت کنسول ها نزدیک بشن ps3 قدرتشو نشون میده

ice berg7 خیلی مطمین نباش یه وقت دیدی wii هم دووم اورد.در ضمن گرافیک مهم ترین چیزی نیست.مایکروسافت اگه یکم پول خرج کنه کار سونی یه سره میشه.

پردازنده گرافیکی ایکس باکس از ps3 بهتره این در بازیهای مولتی فرم به خصوص رد دد ثابت شده.
شبکه لایو با وجود امد شبکه جدید پلاس هنوز پر طرفدار نر و محبئب تر از psn
دسته های ایکس باکس خیلی راحت تر از دسته های ps3 هستند به خصوص در فوتبال و بازیهای اول شخص و سوم شخص
شاید تا پارسال سونی از نظر انحصار خیلی جلو بود ولی امسال انحصارهاش به زیر 10 تا رسید ولی مال ایکس باکس بالای 20 تا
میتونم نام ببرم:انحصارهای سونی در اینده:
اینفموس2-کیلزون3-ماشین جنگی-اگنت-the last…-انچرتد3-اسکوم4-لیتبل گیب2-یاکازا4-فینال فاتزی جدید
حالا x360:
هالو ریچ-هالو4-گیرز3-فیبل3-یک بازی مربوط به دزدان دریایی که تریلرش تو همین سایت هست-بازی انحصاری کریت(استدیو سازنده کریسیس)برای کینکت.15 بازی که همراه کینکت عرضه میشوند.بازی اپرتی که ea قولشو داده-الن2 چند وقت پیش تایید شد-کشتی کج هماهنگ با کینکت که در e3 قسمت کوتاهش به نمایش در امد کینگدمس(تو e3 بود)و...
فروش و محبوبیت ایکس باکس از ps3 در سرتاسر جهان بیشتره.
کسانی که واسه ps3 انحصار میسازن تمایل به مولتی فرم کردن عنوان هاشون دارن یکی مثل کوجیما
(فکر کنم دیوید کیج هم دنبال مولتی کردن باشه)

کینکت یه نواوری در دنیای گیم و یک سبک جدید رو به وجود میاره و با سه بعدی باعث میشه که خود گیمر فکر کنه شخصیت اصلی بازیه ولی موو یه تقلیده و فقط میتونه دست ها تو بشناسه ولی کینکت تمام اعضای بدن رو کینکت حتی میتونه باهات حرف بزنه
دسته های ps3 برای بازی لوگ داره این تو کیلزون2 مشخص بود.ولی دسته های ایکس باکس به هیچ وجه لوگ نداره.
چند وقت پیشم سونی گفت توان رقابت با هزینه های مایکروسافت رو نداره.
یه بازی مثل بایوتانا رو PS3 افتضاح بود فریم ثابت فکر کنم اصلا نداشت!!!! ولی رو360 عالی بود.
تنها برتری ps3 استفاده از دیسک های بلوریه

اینفموس2-کیلزون3-ماشین جنگی-اگنت-the last…-انچرتد3-اسکوم4-لیتبل گیب2-یاکازا4-فینال فاتزی جدید
حالا x360:
هالو ریچ-هالو4-گیرز3-فیبل3-یک بازی مربوط به دزدان دریایی که تریلرش تو همین سایت هست-بازی انحصاری کریت(استدیو سازنده کریسیس)برای کینکت.15 بازی که همراه کینکت عرضه میشوند.بازی اپرتی که ea قولشو داده-الن2 چند وقت پیش تایید شد-کشتی کج هماهنگ با کینکت که در e3 قسمت کوتاهش به نمایش در امد کینگدمس(تو e3 بود)و...
رفیق الان یه حرقی زدی اینطوری شدم"=))"
خب اخه تو میگی هیلو 4 خب از کجا معلوم KZ4 نیاد ؟ :دی تو داری 2 نسل رو با هم قاطی میکنی ! :دی

دوست عزیزPanterGame فکر میکنم یه مقدار تعصب رو کنار بزاری خوب باشه.دیگه برای هرکسی مشخصه که انحصاریهای سونی هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ کمیت بسیار بهتر از360 هستند و رازه اینکه سونی طی این سالها با وجود هزینه های سرسام اور مایکرو انقدر به 360 نزدیک شده همین بازیها و مدیریت صحیح و دوراندیشانه هست.طی این یکی دوساله اینده من فکر میکنم سونی به شدت حرکت رو به جلویی خواهد داشت و در این میون کنترلرها نقش اساسی در رقم زدن پیروز این نسل دارند.

ice berg7 خیلی مطمین نباش یه وقت دیدی wii هم دووم اورد.در ضمن گرافیک مهم ترین چیزی نیست.مایکروسافت اگه یکم پول خرج کنه کار سونی یه سره میشه.

پردازنده گرافیکی ایکس باکس از ps3 بهتره این در بازیهای مولتی فرم به خصوصرد دد ثابت شده.
دسته های ایکس باکس خیلی راحت تر از دسته های ps3 هستند به خصوص در فوتبال و بازیهای اول شخص و سوم شخص
شاید تا پارسال سونی از نظر انحصار خیلی جلو بود ولی امسال انحصارهاش به زیر 10 تا رسید ولی مال ایکس باکس بالای 20 تا
حالا x360:
کسانی که واسه ps3 انحصار میسازن تمایل به مولتی فرم کردن عنوان هاشون دارن یکی مثل کوجیما

کینکت یه نواوری در دنیای گیم و یک سبک جدید رو به وجود میاره و با سه بعدی باعث میشه که خود گیمر فکر کنه شخصیت اصلی بازیه ولی موو یه تقلیده و فقط میتونه دست ها تو بشناسه ولی کینکت تمام اعضای بدن رو کینکت حتی میتونه باهات حرف بزنه
دسته های ps3 برای بازی لوگ داره این تو کیلزون2 مشخص بود.ولی دسته های ایکس باکس به هیچ وجه لوگ نداره.
یه بازی مثل بایوتانا رو PS3 افتضاح بود فریم ثابت فکر کنم اصلا نداشت!!!! ولی رو360 عالی بود.

spiderferi هیلو4 تایید شده و سازندگانش گفتن احتمال حضور مسترچیف توش وجود داره .
حال شما فکر کنم زیاد خوب نیستا!
تقریبا تو رویا به سر میبری.فن های سوپر دولوکس 360 هم قبول دارن تو بازیای انحصاری به گرد ps3 نمیرسن اونوقت شما داری شاخ به شاخ میکنی اونم با چی halo 4 !:))

پردازنده گرافیکی ایکس باکس از ps3 بهتره این در بازیهای مولتی فرم به خصوص رد دد ثابت شده.
حالا x360:

اصلا شما دیدی من چی گفتم؟
هر چی به اخره این نسل نزدیک میشیم بازیها به حداکثر ظرفیت کنسول ها نزدیک میشن
توی این وضعیت کنسول ها خودشونو نشون خواهند داد
چه ربطی به پول داره؟
وقتی چند سال دیگه دید ن کنسولشون نمی کشه میخوان با پول چیکار بکنن؟چرا حرف الکی می زنی
اون موقع با پول هیچکاری نمیشه کرد مگر اینکه به فکر کنسول جدیدشون باشن که اون دیگه میره واسه ی نسل بعد و ps4

باز از این حرفای اماتوری هم می زنید دیگه هیچی
ببینم کی گفته که دسته ی x360 از ps3 بهتره؟ اونم توی بازی های soocer و tps حرف خنده دار نزن تو رو خدا ادم شک می کنه

درباره ی بازی های انحصاری هم که هیچی دهنو باز کردیو می گی همینجوری
این بازی های انحصاری که گفتی برای ps3 همشون تایید شدن نه مثله بعضی از بازیهایی که گفتی بستی خودتو به هوا و هوس و میگی دیگه
بازی که قولشو دادنو میخواد بیادو من میدونمو اینا نشد دلیل
منتظر بازی نشستی میگی عرضه میشه؟:))
اگه اینجوریه می خوای منم اسم زیاد بلدم
خنده داره واقعا
عزیز من بایونتا به این دلیل روی 360 بهتر بود فقط به این دلیل که بازیو برای 360 ساختن و برای پلی 3 پورت کردن

زیبا ترین جمله ی سال: تنها برتری ps3 استفاده از دیسک های بلوریه=))

ویرایش: دیگه اون مولتی پلتفورم کردنه بازیهای پلی 3 هم که دیگه lol

آخرین ویرایش:
به گذشت زمان ps3 بازا متوجه میشن که سونی در مقابل مایکروسافت حرفی برای گفتن نداره.من تزه ps3 گرفتن دسته های ایکس360 خیلی خوش دست تره.

پیروز اصلی که قطعا wii هست همونجوری که تا حالا هم نشون داده
نینتندو یه قدم از سونی و مایکروسافت جلوتره و از یه کنسول با این سخت افزار ضعیف استفاده هایی زیادی کرده و بازی های نسبتا تاپی رو هم عرضه کرده
اما ps3 هم میتونه خودش رو به wii نزدیک تر کنه!

به گذشت زمان ps3 بازا متوجه میشن که سونی در مقابل مایکروسافت حرفی برای گفتن نداره.من تزه ps3 گرفتن دسته های ایکس360 خیلی خوش دست تره.

من نمی دونم این حرفای الکی رو از کجا اوردی همون به قول خودت بعدا می فهمی
وقتی نمی خوای باور کنی و حرف خودتو می زنی دیگه کاری نمیشه کرد

یکم صبر کنی میبینی که سونی عقب میکشه.با پول هر کار میشه کرد.
سونی از نظر فروش یه قدم عقبه ولی مایکروسافت همینطور پبش بره میتونه نیتندو هم تو فروش شکست بده.پس صبر میکنیم...

وقتی بعدا سخت افزار نکشه هر چقدر پول پاش بدی فایده ای نداره
از هرکی می خوای بپرس

Wii اول هستش مگه این که تو فروش بلند مدت کنسول های بتونن بگیرنش که .... .

دوم فقط کافیه سونی یه بار دیگه به قیمت کنسولش یه تکونی بده که هنوز خیلی جا برای تکون دادن قیمت کنسول داره برای همین هنوز بین 360 , PS3 مشخص نیست اما من بر مبنای این که سونی میتونه با یه تکون به قیمت کنسولش یه پیشرفت کلی کنه و جلو بزنه از 360 موافقم که PS3 شانس بیشتر برای دوم شدن داره اما 360 قیمتش دیگه از 200 $ که کمتر نمیشه.

یکم صبر کنی میبینی که سونی عقب میکشه.با پول هر کار میشه کرد.
سونی از نظر فروش یه قدم عقبه ولی مایکروسافت همینطور پبش بره میتونه نیتندو هم تو فروش شکست بده.پس صبر میکنیم...

یه LOL کافی هستش لطفا خواهشا مارو نخندون اون 1 قدم شما فقط 4 میلیون هستش که انم با وجود این که 1 سال زود تر امده هستش شما فقط کافیه به آمار نگاه کنی و ببینی چرا انقدر اختلافشون فقط از کریسمس سال قبل کمتر و کمتر شده با وجود 1 سال اختلاف عرضه .

آخرین ویرایش:
ببینم کی گفته که دسته ی x360 از ps3 بهتره؟ اونم توی بازی های soocer و tps حرف خنده دار نزن تو رو خدا ادم شک می کنه
قصد شرکت تو این بحث فرسوده رو ندارم ولی با عرضه دسته ی جدیدی که قراره عرضه بشه برای 360 دسته ی ps3 رو باید انداخت سطل اشغال یه دست Kz2 زدم تا یه هفته دست درد گرفته بودم!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or