ice berg7 خیلی مطمین نباش یه وقت دیدی wii هم دووم اورد.در ضمن گرافیک مهم ترین چیزی نیست.مایکروسافت اگه یکم پول خرج کنه کار سونی یه سره میشه.
پردازنده گرافیکی ایکس باکس از ps3 بهتره این در بازیهای مولتی فرم به خصوص رد دد ثابت شده.
شبکه لایو با وجود امد شبکه جدید پلاس هنوز پر طرفدار نر و محبئب تر از psn
دسته های ایکس باکس خیلی راحت تر از دسته های ps3 هستند به خصوص در فوتبال و بازیهای اول شخص و سوم شخص
شاید تا پارسال سونی از نظر انحصار خیلی جلو بود ولی امسال انحصارهاش به زیر 10 تا رسید ولی مال ایکس باکس بالای 20 تا
میتونم نام ببرم:انحصارهای سونی در اینده:
اینفموس2-کیلزون3-ماشین جنگی-اگنت-the last…-انچرتد3-اسکوم4-لیتبل گیب2-یاکازا4-فینال فاتزی جدید
حالا x360:
هالو ریچ-هالو4-گیرز3-فیبل3-یک بازی مربوط به دزدان دریایی که تریلرش تو همین سایت هست-بازی انحصاری کریت(استدیو سازنده کریسیس)برای کینکت.15 بازی که همراه کینکت عرضه میشوند.بازی اپرتی که ea قولشو داده-الن2 چند وقت پیش تایید شد-کشتی کج هماهنگ با کینکت که در e3 قسمت کوتاهش به نمایش در امد کینگدمس(تو e3 بود)و...
فروش و محبوبیت ایکس باکس از ps3 در سرتاسر جهان بیشتره.
کسانی که واسه ps3 انحصار میسازن تمایل به مولتی فرم کردن عنوان هاشون دارن یکی مثل کوجیما
(فکر کنم دیوید کیج هم دنبال مولتی کردن باشه)
کینکت یه نواوری در دنیای گیم و یک سبک جدید رو به وجود میاره و با سه بعدی باعث میشه که خود گیمر فکر کنه شخصیت اصلی بازیه ولی موو یه تقلیده و فقط میتونه دست ها تو بشناسه ولی کینکت تمام اعضای بدن رو کینکت حتی میتونه باهات حرف بزنه
دسته های ps3 برای بازی لوگ داره این تو کیلزون2 مشخص بود.ولی دسته های ایکس باکس به هیچ وجه لوگ نداره.
چند وقت پیشم سونی گفت توان رقابت با هزینه های مایکروسافت رو نداره.
یه بازی مثل بایوتانا رو PS3 افتضاح بود فریم ثابت فکر کنم اصلا نداشت!!!! ولی رو360 عالی بود.
تنها برتری ps3 استفاده از دیسک های بلوریه
اصلا شما دیدی من چی گفتم؟
هر چی به اخره این نسل نزدیک میشیم بازیها به حداکثر ظرفیت کنسول ها نزدیک میشن
توی این وضعیت کنسول ها خودشونو نشون خواهند داد
چه ربطی به پول داره؟
وقتی چند سال دیگه دید ن کنسولشون نمی کشه میخوان با پول چیکار بکنن؟چرا حرف الکی می زنی
اون موقع با پول هیچکاری نمیشه کرد مگر اینکه به فکر کنسول جدیدشون باشن که اون دیگه میره واسه ی نسل بعد و ps4
باز از این حرفای اماتوری هم می زنید دیگه هیچی
ببینم کی گفته که دسته ی x360 از ps3 بهتره؟ اونم توی بازی های soocer و tps حرف خنده دار نزن تو رو خدا ادم شک می کنه
درباره ی بازی های انحصاری هم که هیچی دهنو باز کردیو می گی همینجوری
این بازی های انحصاری که گفتی برای ps3 همشون تایید شدن نه مثله بعضی از بازیهایی که گفتی بستی خودتو به هوا و هوس و میگی دیگه
بازی که قولشو دادنو میخواد بیادو من میدونمو اینا نشد دلیل
منتظر بازی نشستی میگی عرضه میشه؟
اگه اینجوریه می خوای منم اسم زیاد بلدم
خنده داره واقعا
عزیز من بایونتا به این دلیل روی 360 بهتر بود فقط به این دلیل که بازیو برای 360 ساختن و برای پلی 3 پورت کردن
زیبا ترین جمله ی سال: تنها برتری ps3 استفاده از دیسک های بلوریه
ویرایش: دیگه اون مولتی پلتفورم کردنه بازیهای پلی 3 هم که دیگه lol