پیروز این نسل کنسول ها؟

پیروز این نسل کنسول ها؟

• Xbox360

رای‌ها: 54 41.5%
  • PS3

رای‌ها: 58 44.6%
  • Wii

رای‌ها: 18 13.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    130
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آینده خوبی برای این تاپیک پیش بینی میشه :d

به هر حال اگه در شرایط یکسان نگاه کنیم (هر دو اورجینال و سرعت اینترنت مناسب و ....) من به 360 رای میدم

تا پیروزی رو چی تعریف کنیم ...
Microsoft گفته بود اگه بتونیم 25 میلیون 360 بفروشیم ، یعنی تعداد XBOXـها برامون راضی کنندست ...
اما دوس داریم تا بیش 60 میلیون کنسول بفروشیم ...
یعنی تا همین جاشم به هدفشون رسیدن ...
سونی هم بالا خره شیر درونش بیدار شد با آنچارتد 2 و گاو 3 ...
اما از نظر فروش فک کنم نینتندو بیشترین تعداد رو بفروشه ...

باز از این تاپیکهای خوجال دیدیم:دی
خو این نسل رو Wiiبُرد،دنبال چی میگردید؟:دی

اگر از جامعه ایرانی بکشیم بیرون ، به نظر من این نسل رو تا به اینجا Wii برده .

GamePlay که شما با Wii دارید با کنسول های دیگه تا به اینجا ندارید . و توی بازی گرافیک در مرحله دوم قرار میگیره .

شاید Xbox بیشتر از Ps3 بفروشه ولی به نظر من بازیکنای کشور های دیگه مغز ندارند که Xobx میخرند. چون PS3 بازی های اختصاصیش خیلی از Xbox بیشتره. تازه میتونن بازی هاشونو تعویض کنند.

با این حساب یعنی من هم مغز ندارم ؟ این خبر ها هم که شما میگید نیست اینجا به خیلی چیزها نگاه میکنند که ما نگاه نمیکنیم و سلیقه کلا با ایران فرق داره .

اگر هم کنسول رو مثل من کپی خور کرده باشید ، بازی های 360 اینجا براتون مجانی در میاد و فقط 1.5 یورو پول DVD خام میدید اون هم از نوع Verbatim .

1.5 یورو اینجا پول بلیط اتوبوس هم نیست .

اگه بحث به فروش بره خوب معلومه نیتندو بوده!
اما به پیشرفت صنعت بازی باشه هیچکدوم واقعا کار خاصی نکردن! نسل پیش به مراتب نسل بهتری بود!

ا این حساب یعنی من هم مغز ندارم ؟ این خبر ها هم که شما میگید نیست اینجا به خیلی چیزها نگاه میکنند که ما نگاه نمیکنیم و سلیقه کلا با ایران فرق داره .

اگر هم کنسول رو مثل من کپی خور کرده باشید ، بازی های 360 اینجا براتون مجانی در میاد و فقط 1.5 یورو پول DVD خام میدید اون هم از نوع Verbatim .

1.5 یورو اینجا پول بلیط اتوبوس هم نیست .

دوست عزیز مگه شما کجایی؟ والا تو آمریکا گوشت کیلویی 2.5 دولاره بعد کجا 1.5 یورو پوله بلیط اتوبوس نیست؟

دوست عزیز مگه شما کجایی؟ والا تو آمریکا گوشت کیلویی 2.5 دولاره بعد کجا 1.5 یورو پوله بلیط اتوبوس نیست؟

این اطلاعاتو از کی گرفتی ؟
اونجا میانگین حقوقشون بالاس خوب خرج میکنن !

....
تاپیک کاملا خوشحال که هیچی یه خرده زیادی خوشحاله :دی

به نظر من ps3 چون از انحصاریهاش خیلی لذت بردم مخصوصا GOW3 و MGS4 که به نظر من یه قدم از این نسل جلوترن
دلیل دیگه اینکه ps3 فقط یه وسیله بازی نیست و کلی امکانات جانبی داره

یه چیز میگم موضع نگیرین! مگه هر چیزی بیشتر فروش بره دلیل برتریشه؟ پس تو ایران پراید(Xbox)>:) از BMW630 (پی اس3) بهتره!!!!!!!!!!:d:d:)):p

آخرین ویرایش:
فعلا در جهان محبوبیت و فروش x-box از ps3 بیشتره چون شرکت سازنده کنسول x-box یعنی Microsoft هم پولدار تر وهم محبوب تر از شرکت های دیگه نظیر Sony و Nintendo هست ولی من خودم ps3 رو بیشتر قبول دارم چون هم کنسول قوی تریه و هم بازی های exclusive فوق العاده ای داره:d

فعلا این نسل حالا حالا ها (تا 3-4 سال دیگه حدودا !) ادامه داره و در حال حاضر باید منتظر کینکت (:x) و موو (:-&) باشیم :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or