پچ دایرکس11 کرایسیز2 رلیز شد{لینک دانلود}

• Thread starter Thread starter 8030
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

8030

کاربر سایت
خوب پچ دایرکسس11 کرایسیسیز2هم رلیز شد:
1.این پچ 5.7گیگابایت هست.اول که دانلود میکنی یک فایلexeبه شما میده با ظرفیت1.64گیگابایت بعد از دی کامپرس شدن به این ظرفیت در میاد.
2.کارت گرافیکتون حداقل باید 768مگابایت باشه
3.رم سیستم حداقل4گیگابایت
4.کیفیت تکسچرها به طرز وحشتناکی رفته بالا
5.کارت گرافیکتون هم باید دایرکس11 ساپورت کنه
6.ویندوز64بیتی...ویندوز7میخواد

dx11_tessellation3_on.jpg

ao1_ssdo_on.jpg

ssr1_on.jpg

dx11_tessellation1_on.jpg

dx11_tessellation2a_on.jpg

dx11_pom2_on.jpg

لینک دانلود پچ:
http://www.techpowerup.com/downloads/2015/Crysis_2_High-Res_Texture_Pack.html

آخرین ویرایش:
خیلی جالب.:d استقبال بسیار بالاست:d همین الان به سایتشون سر زدم که با ناباوری هر چه تمام تر این پیغام رو دیدم.
7uz7xxcewieqnyi4v3ch.jpg

DX11 ترکوند>:d<.
حجم دانلود به حدی بالاست که سرورهای به اون عظمت رو DOWN کرده .
ماشا ء ال....:x
ریفرش کنی میاد.
-------------------------------
من الان مشکلی ندارم.
خوب تا الان که نیومده، خدا کنه حجمش زیاد نباشه سریع بگیرم . دیگه نمیتونم صبر کنم :X

خوب تو سایتgeforce پچ رو گذاشتن
140 MB
PATCH 1.9

SOURCE

من دارم دانلود میکنم ، اما جابله هنوز رو لانچر خود بازی نیومده، یعنی دارندگان نسخه اریجینال وقتی پچ جدید میاد ، بازی به صورت اتوماتیک شروع به دانلود میکنه!!
اما geforceهم منبع معتبریه!!

آخرین ویرایش:
این انویدیا چقدر نامرده! وقتی پای فروش آشغالاش و قوطیاش باشه دولا پهنا میکنه تو پاچه ایرانی ها ولی پای پشتیبانی که میشه انگشت شست تحویل ما میده؟؟؟!!! . با سرور های ایران من نمیتونم بهشون وصل بشم.
Access Denied میده .... دوستان یکی زحمت لینک مستقیم رو بده.
از قبل کمال تشکر رو دارم!
اعتباراتون محفوظه!

این انویدیا چقدر نامرده! وقتی پای فروش آشغالاش و قوطیاش باشه دولا پهنا میکنه تو پاچه ایرانی ها ولی پای پشتیبانی که میشه انگشت شست تحویل ما میده؟؟؟!!! . با سرور های ایران من نمیتونم بهشون وصل بشم.
Access Denied میده .... دوستان یکی زحمت لینک مستقیم رو بده.
از قبل کمال تشکر رو دارم!
اعتباراتون محفوظه!

الان شما با کدوم لینکا مشکل داری؟؟

الان شما با کدوم لینکا مشکل داری؟؟
حجم خود آپدیت 1.9 حدود 136 مگابایت هست، حالا به فرض که دانلود اون 1.5 گیگ و 500 گیگ هم تموم شده باشه، فعلا فقط اوریج دارها می تونن ازش استفاده کنن.

حجم خود آپدیت 1.9 حدود 136 مگابایت هست، حالا به فرض که دانلود اون 1.5 گیگ و 500 گیگ هم تموم شده باشه، فعلا فقط اوریج دارها می تونن ازش استفاده کنن.
بله فرشيد جان راست ميگن من از بس حيجان زده شدم دسته خودم نيست:d
دوستاني كه اريج ندارن بايد يكم واسن تا كركش بياد!!

ببینم منظورت از اوریج دارها اونایی هستش که بازی رو خریدن ؟
یا منظورت اونایی هست که ستاپ اصلی بازی رو دارن ؟

من بازیم رو قبل از این پچ با 1.8 از روی لانچر آپدیت کردم بدون مشکل هم رفت داخل بازی ؟
یعنی برای ی پچ هم که باید میدادن قبلا میخوان پول در بیارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببینم منظورت از اوریج دارها اونایی هستش که بازی رو خریدن ؟
یا منظورت اونایی هست که ستاپ اصلی بازی رو دارن ؟

من بازیم رو قبل از این پچ با 1.8 از روی لانچر آپدیت کردم بدون مشکل هم رفت داخل بازی ؟
یعنی برای ی پچ هم که باید میدادن قبلا میخوان پول در بیارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازی رو باید به صورت اوریجینال چه از طریق دانلود استیم چه از طریق فیزیکی و blah blah داشته باشید میتونین با خیال راحت این پچو بگیرین و حالشو ببرین . غیر از اون باید صبر کنین تا کرکش بیاد یا برین اوریجشو بخرین .

بازی رو باید به صورت اوریجینال چه از طریق دانلود استیم چه از طریق فیزیکی و blah blah داشته باشید میتونین با خیال راحت این پچو بگیرین و حالشو ببرین . غیر از اون باید صبر کنین تا کرکش بیاد یا برین اوریجشو بخرین .

کرکش مهم نیست اون حل میشه .
همین امشب دانلود می کنم . شاید بدون کرک هم بره تو بازی . :d:x

دوستان من نصب كردم
اما هاي رزلشون پكم بد دانلود شده بود مثل اينكه و نصب نشد و ارور داد :((((((
اما dx11 رو نصب كردم و اون جايي كه من بودم تو بازي حجم گرفتن واقعا معلوم مي شد. مثلا يه سري ميل گرد تو يه تيكه از ديواري كه خراب شده بود،بود و اين ميلگرد در dx9 مثل يه نقاشي روي سنگه بود اما در dx11 قشنگ حجم داشت و باس خودش ميل گردي بود :d
باز من زياد وقت نكردم بيشتر بتزي رو ببينم اما ايم يه قسمتي بود كه وقتي ديدم ديگه بيخيال شدم اومدم بيرون.
سر هاي رز حالم گرفته شد :((
راستي خواستم عكس بگيرم اما xfire هنوز با پچ dx11 كامپتيبل نيست و نتونستم:((

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or