پچ دایرکس11 کرایسیز2 رلیز شد{لینک دانلود}

• Thread starter Thread starter 8030
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

8030

کاربر سایت
خوب پچ دایرکسس11 کرایسیسیز2هم رلیز شد:
1.این پچ 5.7گیگابایت هست.اول که دانلود میکنی یک فایلexeبه شما میده با ظرفیت1.64گیگابایت بعد از دی کامپرس شدن به این ظرفیت در میاد.
2.کارت گرافیکتون حداقل باید 768مگابایت باشه
3.رم سیستم حداقل4گیگابایت
4.کیفیت تکسچرها به طرز وحشتناکی رفته بالا
5.کارت گرافیکتون هم باید دایرکس11 ساپورت کنه
6.ویندوز64بیتی...ویندوز7میخواد

dx11_tessellation3_on.jpg

ao1_ssdo_on.jpg

ssr1_on.jpg

dx11_tessellation1_on.jpg

dx11_tessellation2a_on.jpg

dx11_pom2_on.jpg

لینک دانلود پچ:
http://www.techpowerup.com/downloads/2015/Crysis_2_High-Res_Texture_Pack.html

آخرین ویرایش:
دوستان من نصب كردم
اما هاي رزلشون پكم بد دانلود شده بود مثل اينكه و نصب نشد و ارور داد :((((((
اما dx11 رو نصب كردم و اون جايي كه من بودم تو بازي حجم گرفتن واقعا معلوم مي شد. مثلا يه سري ميل گرد تو يه تيكه از ديواري كه خراب شده بود،بود و اين ميلگرد در dx9 مثل يه نقاشي روي سنگه بود اما در dx11 قشنگ حجم داشت و باس خودش ميل گردي بود :d
باز من زياد وقت نكردم بيشتر بتزي رو ببينم اما ايم يه قسمتي بود كه وقتي ديدم ديگه بيخيال شدم اومدم بيرون.
سر هاي رز حالم گرفته شد :((
راستي خواستم عكس بگيرم اما xfire هنوز با پچ dx11 كامپتيبل نيست و نتونستم:((

خودتون رو خسته نکنید هیجان هم نداشته باشید

همونطور که گفتم با یه پچ گرافیک کرایسیس 2 تفاوت انچنانی نخواهد کرد

بعد از دیدن دو تا کلیپ فول اچ ی از مقایسه های که تو یوتیوب بین دایریکت 11 و 9 از کرایسیس 2 گذاشتن باید بگم تنها تفاوت tessellaion هستش که اونم انچنان در حین بازی تو چشم نمیاد.

فعلا همون battlefield 3 منتظرش باشید که یک بای هستش که اصولا از پایه برا DX11 ساخته شده.

خوبه پس فهمیدیم که با دیدن یک ویدئو راحت می شود در مورد گرافیک یک بازی نظر داد واقعا که آدم چه چیز هایی که نمی شنود

اولین بنچمارکها از مقایسه ی تنظیمات قبلی و تنظیمات اضافه شده ی جدید به بازی:
extreme.jpg.png

ultra.jpg.png
(لطفا با شیلتر ببینید!)
در کل حدود 30 40 درصد افت فریم ایجاد میشه، هم بخاطر DX11 و هم بخاطر Texture های جدید.

خوبه پس فهمیدیم که با دیدن یک ویدئو راحت می شود در مورد گرافیک یک بازی نظر داد واقعا که آدم چه چیز هایی که نمی شنود

عزیز گفتم که ویدیوی full HD نگاه کردم. و تا حالا 10 از اینا رو نگاه کردم هر چی سعی میکنم خودمو گول بزنم بگم تفاوت زیادی داره ولی واقعا نیست حتی tesselation هم انچنان به نظر نمیاد به جز در مورد اب و دیوار. الان لحظه به لحظه داره ویدئو اپلود میشه تو یوتوب برو خودت نگاه کن.

extreme.jpg.png

ultra.jpg.png
(لطفا با شیلتر ببینید!)
در کل حدود 30 40 درصد افت فریم ایجاد میشه، هم بخاطر DX11 و هم بخاطر Texture های جدید.

30 - 40 درصد ؟
اینجا که فرضا تو رزولوشن 1680 فریم بدون dx11 بوده 63 تا با dx11 و فعال کردن texture ها شده 60.5 تا ؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی هم افت فریم شدیدی نداشته ؟ با کدوم کارت تست گرفتن؟ حتما با 590 بوده !!!!!!!!#:-s

extreme.jpg.png

ultra.jpg.png
(لطفا با شیلتر ببینید!)

ای کاش فرشید جان سیستم مورد تست را هم قرار می دادی تا ببینیم تکلیف چی هست اینطوری که بنچمارک گذاشتی فایده نداره به قول خودت ;)

ای کاش فرشید جان سیستم مورد تست را هم قرار می دادی تا ببینیم تکلیف چی هست اینطوری که بنچمارک گذاشتی فایده نداره به قول خودت ;)
اتفاقا فایده داره! چون منظور این مقایسه فقط تخمین سرعت دو حالت DX9 و DX11 روی یه سیستم واحد بوده، نه مقایسه ی چن تا کارت یا مقدار فریم توی یه بازی خاص

اگه دقت می کردی لینک خود بررسی رو هم می دیدی! برای همین لینک می دن دیگه. ;)

30 - 40 درصد ؟
اینجا که فرضا تو رزولوشن 1680 فریم بدون dx11 بوده 63 تا با dx11 و فعال کردن texture ها شده 60.5 تا ؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی هم افت فریم شدیدی نداشته ؟ با کدوم کارت تست گرفتن؟ حتما با 590 بوده !!!!!!!!#:-s
دوست عزیز بالای چارت که نوشته توضیحات رو.
اونی که شما می گی فقط مقایسه ی Texture های جدید بوده با قبلیها. حالت دیگه مقایسه ی DX11+Texture ها هست.

همین الان پچ 1.9 رو ریختم و بعدش DX11 UPGRADE PACK رو اما چون هنوز TEXTURE PACK رو کامل دانلود نکردم نریختمش . و وارد بازی شدم . و مجبور شدم کرک خود دی وی دی رو بریزم که وقتی وارد بازی میشه فقط آیکون موس کرایسیس و فریم ها معلومه و صدا میاد اما تصویر کلا سیاهه . کرک 1.8 رو هم ریختم باز همونه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!چ

کسی میدونه ایرادش چیه ؟

همین الان پچ 1.9 رو ریختم و بعدش DX11 UPGRADE PACK رو اما چون هنوز TEXTURE PACK رو کامل دانلود نکردم نریختمش . و وارد بازی شدم . و مجبور شدم کرک خود دی وی دی رو بریزم که وقتی وارد بازی میشه فقط آیکون موس کرایسیس و فریم ها معلومه و صدا میاد اما تصویر کلا سیاهه . کرک 1.8 رو هم ریختم باز همونه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!چ

کسی میدونه ایرادش چیه ؟
آفرین به شما!دوستان همه این کارارو کردن اومدن اینجا بست نشستن واسه چی؟ واسه این که فایل Fix جدید پچ 1.9 بیاد بتونن بازی کنن دیگه، کی گفته با کرکای قبلی میشه پچ 1.9 رو اجرا کرد؟ هر پچی فایل مخصوص به خودش رو داره عزیز.

آفرین به شما!دوستان همه این کارارو کردن اومدن اینجا بست نشستن واسه چی؟ واسه این که فایل Fix جدید پچ 1.9 بیاد بتونن بازی کنن دیگه، کی گفته با کرکای قبلی میشه پچ 1.9 رو اجرا کرد؟ هر پچی فایل مخصوص به خودش رو داره عزیز.

آقای از خود متشکر کسی از شما انتظار نداره که بیای کمکی کنی یا کلا چیزی بگی
من اومدم گفتم مشکلش اینه . کسی همچین مشکلی داشته یا نه . من نگفتم با کرک های قبلی میشه بازی رو اجرا کرد فقط گفتم با 1.8 که آخرین کرکش بوده هم نشد . شما هم بست بشین اینجا بقیه رو مسخره کن . با اون بنچمارک های من درآوردیت که نه مدل کارتش معلومه نه سیستم .
بعد هم بنده اولین نفری بودم که بعد از اومدن این پچ همچین مشکلی رو پیدا کردم و اینجا گفتم . پس نگو همه این کارا رو کردن بست نشستن تا کرکش بیاد ! هرکی این کارارو میکرد همین مشکلات رو داشت . پس کو کجان اون همه ای که شما میگی؟ فقظ ی کاربر dani8gb بوده که بازی رو اجرا کرده که حتما اوریج داشته وگرنه اون همه ای که بست نشستن و اجرا کردن بیان بگن . شاید عیب از سیستم من باشه . شاید احتیاج به texture pack باشه . چون اگه به کرک بود امکان نداشت اصلا وارد بازی بشه .

آخرین ویرایش:
آقای از خود متشکر کسی از شما انتظار نداره که بیای کمکی کنی یا کلا چیزی بگی
من اومدم گفتم مشکلش اینه . کسی همچین مشکلی داشته یا نه . من نگفتم با کرک های قبلی میشه بازی رو اجرا کرد فقط گفتم با 1.8 که آخرین کرکش بوده هم نشد . شما هم بست بشین اینجا بقیه رو مسخره کن . با اون بنچمارک های من درآوردیت که نه مدل کارتش معلومه نه سیستم .
بعد هم بنده اولین نفری بودم که بعد از اومدن این پچ همچین مشکلی رو پیدا کردم و اینجا گفتم . پس نگو همه این کارا رو کردن بست نشستن تا کرکش بیاد ! هرکی این کارارو میکرد همین مشکلات رو داشت . پس کو کجان اون همه ای که شما میگی؟ فقظ ی کاربر dani8gb بوده که بازی رو اجرا کرده که حتما اوریج داشته وگرنه اون همه ای که بست نشستن و اجرا کردن بیان بگن . شاید عیب از سیستم من باشه . شاید احتیاج به texture pack باشه . چون اگه به کرک بود امکان نداشت اصلا وارد بازی بشه .
دوست گرامی،نه کسی مسخره کرد نه کسی قصد این کار رو داشت، شما چرا ناراحت شدی؟

همونطور که گفتم مشکل از کرک هست و نه چیز دیگه، خیلی واضح گفتم، قبل از این هم توی پست قبلی این مطلب رو گوشزد گرده بودم که بدون کرک قابل استفاده نیست که شما دقت نکردی و نخوندی و به مشکل خوردی، حالا شما هر طوری دوست داری حساب کن.

سیستمی هم که با هاش تست شده GTX 580وCORE I7 965بوده!
به نظر من زیادم افت فریم نداره! یعنی خب با TESSLATIONوHIGH RES TEXاینقدر افت فریم طبیعیه!
با درایور شاید بتونن اختلاف فریم یک مقدار کم کنن!
در رزولوشن1680حدودا12فریم کم میشه و 1920حدودا 16 فریم!
میانگین 40 فریم با رزولوشن1920 خوبه!
-------------------
اینم یک بنچمارک دیگه!

crysis220180pbenchmarks.jpg

کسی بخواد با رزلوشن 1920فریم خوب بگیری و بازی لذت ببره باید یک 580 یا 590 یا 6990 داشته باشه!

ناراحت نشدم فرشید برای این بود که اگه این همه آدم نصب کردن چرا نمیان ی خبری بدن !
آخه اگه عیب از کرک باشه که اصولا مثل همه بازیهایی که لااقل تا به امروز با این اصول ساخته می شده نباید بدون کرک وارد بازی بشه! حالا این یکی وارد میشه صدا هم داره موس هم داره فقط تصویری وجود نداره و سیاهه ! این انویدیا هم گند زد این بار .

طبق این بنچمارک پس من نهایتا خیلی خوب فریم بگیرم تو رزولوشن 1680 با hd texture pack 32 فریم خواهد بود ! خیلی افتضاحه .)x

ناراحت نشدم فرشید برای این بود که اگه این همه آدم نصب کردن چرا نمیان ی خبری بدن !
آخه اگه عیب از کرک باشه که اصولا مثل همه بازیهایی که لااقل تا به امروز با این اصول ساخته می شده نباید بدون کرک وارد بازی بشه! حالا این یکی وارد میشه صدا هم داره موس هم داره فقط تصویری وجود نداره و سیاهه ! این انویدیا هم گند زد این بار .

طبق این بنچمارک پس من نهایتا خیلی خوب فریم بگیرم تو رزولوشن 1680 با hd texture pack 32 فریم خواهد بود ! خیلی افتضاحه .)x
برای اینکه قبلا صحبت شده و می دونن که بدون کرک نمیشه بازی کرد و مجبورن صبر کنن، شما هم صبر کن تا کرکش بیاد و مشکلت حل بشه، یا برای خرید اوریجینالش اقدام کن

من هم بسته ی DX11 و پچ 1.9 رو گرفتم و هر دو رو نصب کردم، اتفاقا تست کردم دیدم بدون فایل Fix جدید قابل اجرا نیست و ارور میده، بسته ی Texture Pack رو هم تا 70 درصد گرفتم و امشب کامل میشه و نصب می کنم

در ضمن هر کدوم از این بسته ها اختیاری هستن و میشه بصورت جداگانه و اختیاری نصب کرد، پس برای درست اجرا شدن بازی نیازی به نصب هر دوی اینا نیست.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or