پچ دایرکس11 کرایسیز2 رلیز شد{لینک دانلود}

• Thread starter Thread starter 8030
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

8030

کاربر سایت
خوب پچ دایرکسس11 کرایسیسیز2هم رلیز شد:
1.این پچ 5.7گیگابایت هست.اول که دانلود میکنی یک فایلexeبه شما میده با ظرفیت1.64گیگابایت بعد از دی کامپرس شدن به این ظرفیت در میاد.
2.کارت گرافیکتون حداقل باید 768مگابایت باشه
3.رم سیستم حداقل4گیگابایت
4.کیفیت تکسچرها به طرز وحشتناکی رفته بالا
5.کارت گرافیکتون هم باید دایرکس11 ساپورت کنه
6.ویندوز64بیتی...ویندوز7میخواد

dx11_tessellation3_on.jpg

ao1_ssdo_on.jpg

ssr1_on.jpg

dx11_tessellation1_on.jpg

dx11_tessellation2a_on.jpg

dx11_pom2_on.jpg

لینک دانلود پچ:
http://www.techpowerup.com/downloads/2015/Crysis_2_High-Res_Texture_Pack.html

آخرین ویرایش:
طبق این بنچمارک پس من نهایتا خیلی خوب فریم بگیرم تو رزولوشن 1680 با hd texture pack 32 فریم خواهد بود ! خیلی افتضاحه
رضا جان تو هم ته اميدو اعتماد به نفسيااا :d
من ٥٨٠ دارم تا ديروز هم شك داشتم بتونم بازي رو مطلوب بازي كنم :d
راستي در مورد كرك هم بايد بگم رضا خودت كه واردي، اين ديگه بديهي كه كرك ورژن پايين تر رو ورژن بالا تر كار نكنه!!مثالش هم GTA IV الان تو بخش game fixهاش بري ، باسه iv باسه هر ورژن يه كرك جديد اومده!!!

صلوات

یعنی بخوایم تخصصی بهش نگاه کنیم در اینصورت texture pack که texture های hd هستن روی object ها و اجسامی که حالا دارن با dx11 و با تسلیشن اجرا میشن قرار نمی گیرن ! یعنی بافت همون texture های قبلی هست فقط با تسلیشن ! بازم خوبه باید با هر 2 تاش تست بگیریم .

مرسی.

رضا جان تو هم ته اميدو اعتماد به نفسيااا :d
من ٥٨٠ دارم تا ديروز هم شك داشتم بتونم بازي رو مطلوب بازي كنم :d
راستي در مورد كرك هم بايد بگم رضا خودت كه واردي، اين ديگه بديهي كه كرك ورژن پايين تر رو ورژن بالا تر كار نكنه!!مثالش هم GTA IV الان تو بخش game fixهاش بري ، باسه iv باسه هر ورژن يه كرك جديد اومده!!!

صلوات

شما احتمالا از بچه های کلوپ نیستی ! :dمن رو از کجا می شناسی !:d
بله داستان ها داشتیم با GTA IV و پتچ:dهای محترمش با هر پچی ی بار بازی رو تموم میکردیم . منم ی 460 OC دارم که خود 470 هست . اما تا اجرا نکنم خیالم راحت نمیشه .
تا 1 هفته دیگه خیلی دیر بشه کرکش میاد شایدم 2 یا 3 روز آینده بیاد .
امیدت رو از دست نده :d

دوستان یکی لطف کنه و لینک کرک پچ 1.9 رو بزاره. با تشکر
دوست عزیز بهتر بود صفحات قبل رو مطالعه میکردی تا متوجه این موضوع بشی هنوز کرکی برای پچ 1.9 نیومده :d
به محض کرک شدن من خودم کرک روی توی تاپیک مشکلات بازی قرار میدم ;)

دوست عزیز بهتر بود صفحات قبل رو مطالعه میکردی تا متوجه این موضوع بشی هنوز کرکی برای پچ 1.9 نیومده :d
به محض کرک شدن من خودم کرک روی توی تاپیک مشکلات بازی قرار میدم ;)
این ویدیو از امکانات پچ جدید و تغییرات صورت گرفته رو ببینید تا بدونید اصلا باید کجاها و چجوری دنبال دیدن گرافیک بهبود یافته باشیم.

من همین الان هر3تا پچ رو وصل کردم فقط باید منتظر کرک جدید باشیم.
Waiting.................................................

یا علی !‌ چه جوی راه افتاده اینجا ! :))
رضا جان به اعصاب خودت مسلط باش عزیز ، این داش فرشید گل هم از کار درستای روزگار هست حرفش سنده ;) خیالت راحت. الانم همه وایسادن تا کرکش بیاد بریم فضا >:d<
فقط امیدوارم با این سیستم ذغالیم بتونم بازی رو اجرا کنم :d وگر نه تو این تابستون میرم واسه GTX590

گرافیکی که با ذره بین باید دنبالش گشت همون بهتر که نباشه:d
احتیاج به ذره بین نداره، 2 تا چشم تیز بین و یه مقدار آشنایی با تکنیکهای گرافیک کامپیوتری می خواد،

دوستان حرفه ای تر هم خودشون به اهمیت پیاده سازی و میزان پردازشی که احتیاج داره واقف هستن و پیاده سازی متناسب با نسل فعلی کارتهای گرافیکی خودش یه هنر محسوب میشه و اهمیت کار تیم طراحی بازی رو نمایان می کنه

دوستانی که تفاوتها رو مهم نمی دونن می تونن به نسخه های کنسولی بسنده کنن و به خودشون زحمت دیدن ویدیوها یا گشتن به دنبال تفاوتها رو ندن، در اینصورت گرفتار دردسرهای همیشگی نسخه های PC و دانلود پچ و کرک برای بازیها نمی شن. کلی گفتم ها ، دوباره کسی حمل بر بی ادبی نگیره!

همین الان اون تریلر رو دیدم . حرف نداشت . کجاش گرافیک ذره بینی بود ؟ ذره بین شما ذره بین نیست :dتسلیشن در حد انتظار بود . خدا کنه این hd texture ها خوب خودشون رو نشون بدن مثلا اگه یادتون باشه وقتی زمین رو نگاه م یکردید کف آسفالت خراشیده گی داشت که خیلی تابلو بی کیفیت بود .
نه من با فرشید مشکلی ندارم . ;)
شما هم از حالا دورخیز نکن برای 590 :dهمچین گفتی فکر کردم خودتو آماده کردی برای مسابقات آسیایی.lol :d. خدا لعنت کنه این razor -skidrow-theta رو. چه غلطی دارن می کنن .:d

همین الان اون تریلر رو دیدم . حرف نداشت . کجاش گرافیک ذره بینی بود ؟ ذره بین شما ذره بین نیست :dتسلیشن در حد انتظار بود . خدا کنه این hd texture ها خوب خودشون رو نشون بدن مثلا اگه یادتون باشه وقتی زمین رو نگاه م یکردید کف آسفالت خراشیده گی داشت که خیلی تابلو بی کیفیت بود .
شما هم از حالا دورخیز نکن برای 590 :dهمچین گفتی فکر کردم خودتو آماده کردی برای مسابقات آسیایی.lol :d. خدا لعنت کنه این razor -skidrow-theta رو. چه غلطی دارن می کنن .:d

دورخیز ؟ :-/ عزیزم خواب دیدی ؟ :d
مسابقه آسیایی این وسط چه صیغه ای دیگه خدا میدونه ! :|

منم مشکلی ندارم خب!

دورخیز ؟ :-/ عزیزم خواب دیدی ؟ :d
مسابقه آسیایی این وسط چه صیغه ای دیگه خدا میدونه ! :|

من می گم بجای مخاطب گرفتن همدیگه بیشتر بحث فنی و مربوط به تاپیک رو پیش ببریم
این گرافیکی که من دیدم برای گرفتن 60 فریمش به یه 570 یا 580 احتیاج هست، جوری نیستش که با 30 یا 40 فریم بتونیم تجربه ی کاملی داشته باشیم باهاش!

احتیاج به ذره بین نداره، 2 تا چشم تیز بین و یه مقدار آشنایی با تکنیکهای گرافیک کامپیوتری می خواد،

دوستان حرفه ای تر هم خودشون به اهمیت پیاده سازی و میزان پردازشی که احتیاج داره واقف هستن و پیاده سازی متناسب با نسل فعلی کارتهای گرافیکی خودش یه هنر محسوب میشه و اهمیت کار تیم طراحی بازی رو نمایان می کنه

دوستانی که تفاوتها رو مهم نمی دونن می تونن به نسخه های کنسولی بسنده کنن و به خودشون زحمت دیدن ویدیوها یا گشتن به دنبال تفاوتها رو ندن، در اینصورت گرفتار دردسرهای همیشگی نسخه های PC و دانلود پچ و کرک برای بازیها نمی شن. کلی گفتم ها ، دوباره کسی حمل بر بی ادبی نگیره!
خوبه حالا شوخی کریم,جدی میگفتیم چی میشد.در ضم من کرایسیس 2 رو رو xbox فقط 5 دقیقه بازی کردم بعدشم دی وی دی رو به دو قسمت مساوی تقسیم کردم ولی رو pc که بازی کردم انقار یه بازی دیگه بود و تشخیص اختلاف گرافیکیش هم احتیاج به ذره بین نداشت

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or