پنج Survival Horror برتر تاریخ از نگاه GameTrailers

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
sF7.png

Video

5. Dead Space

4. Amnesia: The Dark Descent
3. Silent Hill 2
2. Resident Evil 2
1. Resident Evil Remake

آقا این Remake‌که میگین رو میشه به منم بدین؟؟دقیق اطلاع ندارم چی رو باید دانلود کنم..!!ممنون میشم پ.خ کنید.. بعد یه سوال..ریمیک نسخه های چندتا چند رو شامل شده؟؟

لیست خوبیه. فقط رتبه 4 باید حذف شه و یکی از عناوین ALONE IN THE DARK به جای ان گذاشته شود.فقط نمیدانم چرا رزیدنت اویل 4 تو لیست نیست. استاد میکامی تو بازهم موفق شدی! تبریک استاد:x
خیلی دوست دارم رزیدنت اویل ریمیک بر روی ps4 پورت شود!!!!;)

- - -ویرایش - - -

دوستان چرا گیم تریلرز را با گیم اینفورمر اشتباه گرفتید؟ این ها دو تا سایت مختلف هستند. این انتخاب مناسب بود. جدا از ترس همین عنوان بنیانگذار این سبک و البته سراغازی برای یک داستان محکم ، منسجم و شخصیت پردازی های تاریخی بود( البته با احتساب سال 1996 و نسخه ابتدایی)

من بهترین بازیای این سبک رو زمان PS1 انجام دادم و دوتا بودن که هیچ کدومشون توش نیست :d

یکی رزیدنت 3 خب من شماره های قبلیش رو بازی نکردم نمیدونم بهترن یا نه

اما چرا Dino Crisis تو این لیست نیست؟؟ هم 1 هم 2ش معرکه بودن فک کنم بازی بود که تو PS1 بیشتر از همه روش وقت گذاشتم.

آقا این Remake‌که میگین رو میشه به منم بدین؟؟دقیق اطلاع ندارم چی رو باید دانلود کنم..!!ممنون میشم پ.خ کنید.. بعد یه سوال..ریمیک نسخه های چندتا چند رو شامل شده؟؟

نسخه اول Resident Evil که به صورت انحصاری برای Game Cube بازسازی شد.

میتونی از اینجا (Disc 1 - Disc 2) دانلودش کنی (روی alternate download link کلیک کن). آخرین نسخه Dolphin رو هم میتونی از سایت رسمیش بگیری.

يه ليست 5 تايي دادن دوستان توقع دارند تمام بازي هاي مورد علاقشون در اين ليست باشه آخه چطور ممكنه كه tlou در اين ليست باشه قبول دارم كه بازي فوق العاده اي هستش ولي واقعا به اندازه ي بازي هاي بالا ترسناكه ؟؟؟؟
خيلي از بازي هاي ترسناك مي تونستند در اين ليست باشند مثل fetal frame 1 2 3 و silent hill 1 3 4 , siren و ...

االان پس واسه چی شما توی بازی قرار می کنی؟ واسه خنده و دور هم بودن؟؟؟؟!!!!

داداش بازی هایی مثل amnesia و outlast در سبک pure horror هستن شما نمیتونی با موجودات مقابله کنی !
ولی silent hill . fatal frame بازی های survival horror هستن که میتونیم مقابله کنیم !!

ولی میدونم شما این رو بهتر از من میدونی و فقط حرف دوستمون tom71 رو خوب متوجه نشدید !

داداش بازی هایی مثل amnesia و outlast در سبک pure horror هستن شما نمیتونی با موجودات مقابله کنی !
ولی silent hill . fatal frame بازی های survival horror هستن که میتونیم مقابله کنیم !!

ولی میدونم شما این رو بهتر از من میدونی و فقط حرف دوستمون tom71 رو خوب متوجه نشدید !

Outlast - Wikipedia, the free encyclopedia

Red Barrels

http://store.steampowered.com/app/238320

Google Translate

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or