پنج Survival Horror برتر تاریخ از نگاه GameTrailers

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
sF7.png

Video

5. Dead Space

4. Amnesia: The Dark Descent
3. Silent Hill 2
2. Resident Evil 2
1. Resident Evil Remake

Fatal Frame و Siren و Resident Evil 3 جاشون خالیه Amensia رو بازی نکردم در ضمن فکر کنم این لیست از نظر کیفیت بازی ها هست و بازی
هایی مثل Slender Man و Out last اگر چه واقعا ترسناک هستن ولی از نظر بزرگی و کیفیت در برابر بازی های ترسناک دیگه حرفی برای گفتن ندارن
امیدوارم Ehe Evil Within هم در اینده توی این لیست باشه

من هرکاری کردم نتونستم remake نسخه pc رو اجرا کنم.کسی لینک شبیه ساز نداره؟

remakبعد از رزیدنت های کلاسیک به نظرم بهترین رزیدنت اویله.. ZERO هم خیلی خوبه دوستانی که بازی نکردند اینا رو برن یه دور بازی کنند اونوقت که میفهمید CAPCOM چه بلایی سر این سری محبوب اورد.بیخود نیست وقتی یه خبر از بازسازی رزیدنت های کلاسیک مییاد طرفدارای قدیمی اینقدر ذوق می کنند.
جدیدترین نسخه شبیه سازو از اینجا بگیر
Download Dolphin
و توضیحات درمورد بازی و تنظیمات درست شبیه سازم اینجاست
https://wiki.dolphin-emu.org/index.php?title=Resident_Evil
در بخش Testing رو گزینه SHOW کلیک کنی نوشته که کاربرا با چه سیستمهایی و با چه کیفیتی بازی رو اجرا کردند....

برعکس خیلی ها ولی بنظر من بازی های ترسناک رو نمیشه رتبه بندی کرد :d چون هم اینکه واقعا اون ترسناکاش آدمو ترسونوندند :d
RE3 بیشتر هیجان اومدن نمسیس رو داشت، اونم فقط برای دفعه های اول و دوم که میرفتی یا حتی میدیدی. اما الان دیگه اصلا اونم ترس نداره :d
ولی Remake واقعا ترسناک بود :x

بازی های دیگه هم هستند، نمونش همین Outlast، فوق العاده ترسناک بود و همین Slender که اومد.

ایشالله در آینده ای نزدیک The Evil Within جزء این بهترین ها باشه :x

Resident Evil 3: Nemesis کجاست کلا ترسناک ترین سری بود پس گجاست )x؟؟؟؟؟؟

اون هیجانی بود من از ریمیک بیشتر ترسیدم تا 3! ریمیک لامصب مثل فیلم ترسناک میمونست!

شاید Dead Space بخاطر اعصاب خردکردنش تو لیست قرار داره..نسخه سومش رو تموم کردم یه هفته سر درد داشتم..!!:|

بزرگوار شما خودتم داری میگی نسخه ی سومش اینجا نسخه ی اولش تو لیست هست!

اصولا قرار دادن امثال Silent Hill و Resident Evil تو یه لیست با هم کار اشتباهیه. SH کلا از مغز آدمو میترسونه ولی RE(به جز یه تیکه‌هایی از 3) بیشتر رو شوک‌های آنی مانور میده. Dead Space هم به‌نظرم بیشتر اکشن بود تا ترسناک. جایه این Alone in the Dark اولیه هم خالیه. خیلی ترسناک بود . :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or