به نظر من لیست باید حداقل ده عنوان ترسناک داشت!
به شخصه تموم Resident evil هارو تا اخر رفتم و واقعا شمازه اول ترسناک بود مخصوصا بخاطر کمبود مهمات!اما رتبه اول به نظر من یکم زیادیه!
و البته بخاطر وجود فقط 5 عنوان جای عناوین خوبی خالیه alone in the dark and fatal frame silent hill 134 siren و....
البته این مسائل بیشتر جنبه سلیقه ای تا فنی چون معیار خاصی نمیشه تعیین کرد
توی شبیه سازها انجمن هست میتونی دانلود کنی من اجرا کردممن هرکاری کردم نتونستم remake نسخه pc رو اجرا کنم.کسی لینک شبیه ساز نداره؟
درسته ولی برا رتبه بندی که فقط ترسناک بودن نباید باشه ! RE4 هم سبکش Survival Horror بود و واقعا یه شاهکار بود پس به نظرم قطعا باید باشه !خداوکیلی re4 ترسناک بود؟
ولی remake عالی بود!واقعا حقشه وی منم میگم re3 هم باید میبود!
بعلاوه outlast.....
دسته بندیه ژانر مخصوصا تو گیم خیلی یلخی و سلیقه ایه، تو همین لیست امنژیا و سایلنت هیل رو خیلیا به عنوان -سروایول- قبول ندارن. tlou هم بیشتر اکشن ادونچره با بعضی المانهای سروایول هارورمنم همینو میخواستم بگم!
مگه TLOU سبکس Survivol Horror نیست؟!نیستش که توی لیست
البته شاید معیارشون ترسناک بودنش باشه
remakبعد از رزیدنت های کلاسیک به نظرم بهترین رزیدنت اویله.. ZERO هم خیلی خوبه دوستانی که بازی نکردند اینا رو برن یه دور بازی کنند اونوقت که میفهمید CAPCOM چه بلایی سر این سری محبوب اورد.بیخود نیست وقتی یه خبر از بازسازی رزیدنت های کلاسیک مییاد طرفدارای قدیمی اینقدر ذوق می کنند.
جدیدترین نسخه شبیه سازو از اینجا بگیر
Download Dolphin
و توضیحات درمورد بازی و تنظیمات درست شبیه سازم اینجاست
https://wiki.dolphin-emu.org/index.php?title=Resident_Evil
در بخش Testing رو گزینه SHOW کلیک کنی نوشته که کاربرا با چه سیستمهایی و با چه کیفیتی بازی رو اجرا کردند....
اقا نسخه پی سی هم داره این بازی طوری که بعد از نصب خودش اوتوماتیک باز میشه و شروع میکنی به بازی یعنی شبیه ساز خودش کاراشو انجام میده یعنی نیازی نیست کاری انجام بدی یعنی فایل اجرایی رو اجرا میکنی خودش میاد بالا یعنی روی ایکون بازی روی دسکتاپ کلیک میکنی خودش میاد بسیار عالی و شیک مجلسی یعنیسلام رفیق.لینک خود بازی رو داری؟
الان معیار انتخاب اینها چی بوده ؟؟؟ اگه فقط معیار ترس بوده که به خاطر حضور حضرت نمسیس رزیدنت 3 ترسناکتر بود .... اگه بازی و گیم پلی و غیره ... رزیدنت 3 از هر نظر سر تر بوده .... البته من خودم یه احساس ویژه ای به شماره 2 دارم ... ولی اگه ادم منطقی باشه 3 چیز دیگه ای بود .
راستی tlou مگه sh نبود ؟؟؟ کلا اولین چیزیه از گیم اینفورمر که باهاش موافق نیستم
رزیدنت اویل 3 در مقابل رزیدنت اویل ریمیک به حساب نمیاد. Tlou هم سبک بازی اکشن ادونچر هست درسته بازی فوق العاده ای هست اما واقعا نمیدونم کپکام از چی این بازی و توم ریدر میخواد الهام بگیره برای رزیدنت اویل 7! ضمنا منظور شما از گیم انفورمر گیم تریلرز هست دیگه!!!