Behrooz کاربر سایت Feb 5, 2014 #1 Video 5. Dead Space 4. Amnesia: The Dark Descent 3. Silent Hill 2 2. Resident Evil 2 Spoiler 1. Resident Evil Remake
Video 5. Dead Space 4. Amnesia: The Dark Descent 3. Silent Hill 2 2. Resident Evil 2 Spoiler 1. Resident Evil Remake
Tommy Fisher Shit happens کاربر سایت Feb 5, 2014 #2 فقط اونایی که RE Remake رو روی GC بازی کردن میفهمن چقدر این بازی مستحق رتبه 1 هست !
VahiD_ST کاربر سایت Feb 5, 2014 #3 به جای Dead Space باید Outlast میذاشتن حتی بازی Slenderman و Penumbra Overture هم تو این لیست جاشون احساس میشه
به جای Dead Space باید Outlast میذاشتن حتی بازی Slenderman و Penumbra Overture هم تو این لیست جاشون احساس میشه
ULTIMATE TEAM True Online Gaming کاربر سایت Feb 5, 2014 #5 گیم تریلرز همیشه نمرات و لیستهای خوبی میزنه
OMG کاربر سایت Feb 5, 2014 #6 Amnesia: The Dark Descent بیشتر... ای بابا، آخه چرا PC هیچ انحصاری نداره؟
abouzar337 کاربر سایت Feb 5, 2014 #7 واقعا جالبه ها!!؟ Dead space شده جزء پنج بازی اول یه تنه برا بی اعتبار کردن این لیست کافیه( نظر شخصی) SH2 هم که گذاشتن تو رتبه سوم!!!
واقعا جالبه ها!!؟ Dead space شده جزء پنج بازی اول یه تنه برا بی اعتبار کردن این لیست کافیه( نظر شخصی) SH2 هم که گذاشتن تو رتبه سوم!!!
iman0013 کاربر سایت Feb 5, 2014 #8 من هرکاری کردم نتونستم remake نسخه pc رو اجرا کنم.کسی لینک شبیه ساز نداره؟
SPRADA کاربر سایت Feb 5, 2014 #9 از این RE های جدید بخاری بلند نمیشهمگه همون نسخه های اول RE یه اعتباری به سری بدن
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Feb 5, 2014 #10 Dead Space فقط شماره اولش خوب بود ! جای خالی Fatal Frame هم به شدت احساس میشه ... کلا ترسناک ترین بازیهارو باید توی بیشتر از 5 رتبه خلاصه کرد !
Dead Space فقط شماره اولش خوب بود ! جای خالی Fatal Frame هم به شدت احساس میشه ... کلا ترسناک ترین بازیهارو باید توی بیشتر از 5 رتبه خلاصه کرد !
The End Of Ps کاربر سایت Feb 5, 2014 #13 !? where the hell is Resident Evil 4 شاهکار RE3 هم باید باشه:d
hmd2009 کاربر سایت Feb 5, 2014 #14 نوشته شده توسط abouzar337: واقعا جالبه ها!!؟ Dead space شده جزء پنج بازی اول یه تنه برا بی اعتبار کردن این لیست کافیه( نظر شخصی) SH2 هم که گذاشتن تو رتبه سوم!!! بیشتر... Dead Space 1 واقعا ترسناک بود یعنی چی برای بی اعتبار کردن کافیه شما اصلا بازی کردی Dead Space 1 رو؟
نوشته شده توسط abouzar337: واقعا جالبه ها!!؟ Dead space شده جزء پنج بازی اول یه تنه برا بی اعتبار کردن این لیست کافیه( نظر شخصی) SH2 هم که گذاشتن تو رتبه سوم!!! بیشتر... Dead Space 1 واقعا ترسناک بود یعنی چی برای بی اعتبار کردن کافیه شما اصلا بازی کردی Dead Space 1 رو؟
danial.wwf کاربر سایت Feb 5, 2014 #15 5 تای من : 1.فیتال فریم 2 2.فیتال فریم 2 3.فیتال فریم 2 4.فیتال فریم 2 5.haunting ground