پس از سال ها انتظار Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots بر روی pc قابل بازی شد

kourooshkabir25

کاربر سایت
درود بر همه ای دوستان
بعد از سالها انتظار تیم کوچک rpcs3 موفق به اجرای Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots بر روی pc شدن :clap::((:((

هر چند مشکلات گرافیکی بسیار و فریم پایین اجرا میشه اما مثل سایر بازی ها در چند ماه اینده قطعا مشکلات بازی رفع خواهد شد
-------------------------------
بعد از 3 ماه تمام مشکلات گرافیکی بر طرف شده با cpu خوب به راحتی 30 تا 60 فریم 4k قابل بازیه :((

آخرین ویرایش:
هولی شت!!!!!!!!
با این شبیه ساز من در 2k بین70 الی 120 فریم میگیرم!!!!!! و گاهی تا 40 فریم هم افت میکنه!!!!!!!!! اما مشکل از فریم نیست! جایی داره 75 فریم میده اما بازی کنده یعنی شبیه ساز مشکل داره اینو فیکس کنن الان دارم mgs3 رو میرم اون تموم شه کل سری و در نهایت mgs 4 رو دوباره میرم! چون روی play3 اشفال اجرا میشد. ♥

هولی شت!!!!!!!!
با این شبیه ساز من در 2k بین70 الی 120 فریم میگیرم!!!!!! و گاهی تا 40 فریم هم افت میکنه!!!!!!!!! اما مشکل از فریم نیست! جایی داره 75 فریم میده اما بازی کنده یعنی شبیه ساز مشکل داره اینو فیکس کنن الان دارم mgs3 رو میرم اون تموم شه کل سری و در نهایت mgs 4 رو دوباره میرم! چون روی play3 اشفال اجرا میشد. ♥
کل سری متال‌گیر رو این شبیه سازه اجرا میکنه یا فقط نسخه 4؟
با cpu core i5 4460 امیدی به اجراشون هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or