پس از سال ها انتظار Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots بر روی pc قابل بازی شد

kourooshkabir25

کاربر سایت
درود بر همه ای دوستان
بعد از سالها انتظار تیم کوچک rpcs3 موفق به اجرای Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots بر روی pc شدن :clap::((:((

هر چند مشکلات گرافیکی بسیار و فریم پایین اجرا میشه اما مثل سایر بازی ها در چند ماه اینده قطعا مشکلات بازی رفع خواهد شد
-------------------------------
بعد از 3 ماه تمام مشکلات گرافیکی بر طرف شده با cpu خوب به راحتی 30 تا 60 فریم 4k قابل بازیه :((

آخرین ویرایش:
الان چیزی که واسم سواله اینا رو هر بازی جداگونه کار میکنن یا شبیه سازشونو بهینه تر میکنن؟
تو این ویدئو نشون میده مشکلات گرافیکیشو حل کردن اما فریم تغییر نکرده، اینکه مثلا تا چند ماه دیگه میشه با فریم بالا بازی کرد بخاطر این میگی که تا اون موقع مشکل فریم دهی هم حل میشه یا سیستما قوی تر میشه که بکشه؟ :-":D
Tlou بشه 1080 ـم 50-60 فریم گرفت راضیم 4K مال خودشون :D
روی انجین های مختلف کار میکنن انجین ناتی داگ اخرین بود
تقریبا تمام بازی های PS3 بدون مشکل گرافیکی اجرا می شن
با 9900K و 9700K میشه 4K 30 فریم گرفت
123165 123166 123167

تا چند ماه اینده فریم دهی بهبود پیدا میکنه اما حداقل به 6 هسته و 12 رشته 4.5GHz برای 1080 50 فریم نیاز دارین
تا 3 ماه دیگه نسل 10000عرضه میشه اینتل هم وعده بهبود IPC داده با یه 10600K میشه 4K 60 فریم اجرا کرد

شبیه ساز wii u که خیلی جلو تر از این هست من خواستم زلدا بزنم پشیمونم کرد چه برسه به این:D
شبیه ساز Wiiu هیچ مشکلی نداره فقط باید یاد بگیری چه اپشن هایی رو روشن بزاری چه اپشن هایی رو خاموش قشنگ رو یـ سیستم متوسط و ضعیف امروزی قابل استفاده هستش برا RPCS3 هم الان کم کم یـ CPU شش هسته ای نیازه خیلی راحت جواب میده ...

128218

خب فعلا بد اجرا نمیکنه در 1080p
55% از cpu و 40% از gpu بیشتر استفاده نمیکنه این cpu از سری اکستریم است و قطعا اینجا مشکل نرم افزاری وجود دارد چون جاهایی دیدم مثلا 40 فریم داره میده اما بازی آهسته است! ولی به زودی کار نهایی میشه! فقط امیدوارم که طبق شایعات سونی خودش روی pc وارد بشه!!!
زدم دیسک mgs 4 کپی بشه روی هارد اونم به زودی تست میکنم.

من مدتها پیش زلدا رو با همین شبیه ساز 2k 144fps تموم کردم
شما کجای کاری؟؟؟؟
شبیه ساز Wiiu هیچ مشکلی نداره فقط باید یاد بگیری چه اپشن هایی رو روشن بزاری چه اپشن هایی رو خاموش قشنگ رو یـ سیستم متوسط و ضعیف امروزی قابل استفاده هستش برا RPCS3 هم الان کم کم یـ CPU شش هسته ای نیازه خیلی راحت جواب میده ...

من 60 فریم تونستم ران کنم ولی هی تیک میزنه اون بالا سمت چپ میزنه shader cache راهی پیدا نکردم زدم پاکش کردم

من 60 فریم تونستم ران کنم ولی هی تیک میزنه اون بالا سمت چپ میزنه shader cache راهی پیدا نکردم زدم پاکش کردم
خسته نباشی :دی شما باید شیدر پک اماده رو میگرفتی میرختی برا بازی مثل مرد اجرا میشد کافیه فقط راهنماش رو تو یوتیوب سرچ کنی به همرا اموزش کامل لینک دانلود و تمام مخلفاتش از جمله پک گرافیکی و ماد و هزار کوفت و زهر مار دیگه رو واست میاره :دی

• Like
Reactions: Vagabond and Refill
mgs 4 هنگ داره و بازی 720 اجرا میشه و رزلوشن رو نتونستم بالاتر ببیم و حدود 30 fps کمی کار داره هنوز
واقعا متوجه نمیشم که چرا سونی و کونامی دست دست میکنند وقتی این همه راه نرم افزاری وجود داره برای انتشار رسمی
در بهترین حالت از 5 هسته استفاده میکند

آخرین ویرایش:
mgs 4 هنگ داره و بازی 720 اجرا میشه و رزلوشن رو نتونستم بالاتر ببیم و حدود 30 fps کمی کار داره هنوز
واقعا متوجه نمیشم که چرا سونی و کونامی دست دست میکنند وقتی این همه راه نرم افزاری وجود داره برای انتشار رسمی
در بهترین حالت از 5 هسته استفاده میکند

برای MGS4 یک بیلد اختصاصی از RPCS3 وجود داره که با اون به راحتی اجرا میشه
کانال BSOD توی یوتوب بیلد را داره

روی انجین های مختلف کار میکنن انجین ناتی داگ اخرین بود
تقریبا تمام بازی های PS3 بدون مشکل گرافیکی اجرا می شن
با 9900K و 9700K میشه 4K 30 فریم گرفت
View attachment 123165View attachment 123166View attachment 123167

تا چند ماه اینده فریم دهی بهبود پیدا میکنه اما حداقل به 6 هسته و 12 رشته 4.5GHz برای 1080 50 فریم نیاز دارین
تا 3 ماه دیگه نسل 10000عرضه میشه اینتل هم وعده بهبود IPC داده با یه 10600K میشه 4K 60 فریم اجرا کرد

اینتل که توی نسل بعدش زاییده حتی شاید کنسلش کنه نسل بعدی اینتل نهایت 10 درصد کاراییش افزایش پیدا کنه که یعنی هیچی این برنامه ها هم از CPU درست استفاده نمی کنن و الا 6700K هم باید 60 فریم ثابت بدش
این شبیه ساز راحت 1 سال دیگه کار داره تا بشه باهاش 1 سری بازی رو مشابه ادم اجرا کرد KILL ZONE 2 اگر بشه چه حالی بده هنوزم گرافیکش پشم ریزون هست.

آنتی اسپم :

اولین بازی نسل 7م رو ب همراه کنسول نسل هفت یکجا خریدم سال 2008 متالگیر سالید 4 به قیمت 78هزار تومان (پلمب) کنسول هم ps3 fat 40 g با قیمت 420 هزار تومن . دوروز نبود رنگ ایران رو ب خودشون دیده بودن یعنی اوج قیمت بودن

در حال حاضر قیمت یک بازی نسل فعلی هم نمیشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or