پروژه جدید کلیف بی در هفته آینده رونمایی میشود

• Thread starter Thread starter S A A M
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

S A A M

کاربر سایت
gearsofwar2a10.jpg

قرار بود که امروز کلیف‌بی از پروژه جدید خود اطلاعاتی را در اختیار مخاطبین قرار دهد اما طبق اخبار منتشر شده، این کار به دوشنبه هفته آینده موکول شد.

جالب است که سایت Kotaku در تیتر اخبار روزانه خود نوشته:" رونمایی از Geras 3 به تعویق افتاد".

Source

دقیقا شبیه حالت Modern Warfare 2 هست این حالت، گیرز 2 احتیاج نداشت که چیز خاصی داشته باشه چون شماره ی اول به اندازه ی کافی خاص بود و دیگه جایی برای خاصتر شدن نذاشته بود.
دقیقا دکی:biggrin1::biggrin1:واقعا زیبا گفتی.مگه آنچارتد 2 گیم پلیش چه تغییری نسبت به شماره یکش داشت؟:-"این جور بازیها در شماره یک انقدر عالی و در حد کمال هستن که دیگه در شماره های بعدی به جز تغییرات گرافیکی و چند تغییر در جزئیات نمیتونه تغییر دیگه ایی بهش بدن.وگرنه گند میخوره توش.من که خیلی دوست دارم یه نسخه در مورد جنگهای پاندالوم بسازن تا بیشتر بفهمم این جنگها چی بوده.درسته دکتر؟:biggrin1:

حالا چه گیری دادین به آب ! :دی میشه این طور فرض کرد که یه وسیله ای شبیه زیردریایی پیشرفته داشته باشن و با اون برن پایین ! دشمنای زیر آب هم حتمآ نباید لوکاست باشن. میتونن یه سری دشمن جدید و متفاوت باشن که اسلحه ندارن و مثل لوکاست ها متمدن (!!!) هم نیستن. یه حالتی شبیه اون مرحله GeoW 1 که سوار ماشین بودیم ولی این دفعه زیر دریا.

جان هركي دوست دارن يه فركي به حال اين سرورها بكنن . با اينكه زيادي بيخود بودن اما بيشترين آنلاين بازي كردن رو با اين بازي داشتيم ! كلا استقبال ميكنيم به شدت :biggrin1:

بعله در Live آنونس شد!
تاریخ ریلیز، آپریل 2011 ! دقیقا همون چیزی که Edge گفته بود:دی با این حساب این اطلاعاتی که منتشر کرده هم درسته.
من موندم واسه چی صبر نکردن تا E3 !

Gears-3-DB.jpg

ویرایش: VG247 گفت سریع از Live برداشته شد! چه خبره اینجا؟:دی

آخرین ویرایش:
:eek: ااااا
این خبر واقعیه یا دارم خواب میبینم ؟؟!!
خدایــــــــــــــــــا شکرت که یه خبر خوب شنیدیم ولی بد کردن که نذاشتن برای E3 که یه چیزی برا معرفی داشته باشند !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or