S A A M کاربر سایت Apr 8, 2010 #1 قرار بود که امروز کلیفبی از پروژه جدید خود اطلاعاتی را در اختیار مخاطبین قرار دهد اما طبق اخبار منتشر شده، این کار به دوشنبه هفته آینده موکول شد. جالب است که سایت Kotaku در تیتر اخبار روزانه خود نوشته:" رونمایی از Geras 3 به تعویق افتاد". Source
قرار بود که امروز کلیفبی از پروژه جدید خود اطلاعاتی را در اختیار مخاطبین قرار دهد اما طبق اخبار منتشر شده، این کار به دوشنبه هفته آینده موکول شد. جالب است که سایت Kotaku در تیتر اخبار روزانه خود نوشته:" رونمایی از Geras 3 به تعویق افتاد". Source
C capitanrayan ابیلیتی سلیمان از من گرفته شده کاربر سایت Apr 9, 2010 #46 نوشته شده توسط Dreadlord: خدا کنه Shadow Complex 2 باشه... بیشتر... اون که نیست!احتمال میره پروژشون رو با EA رو کنن!من منتظ اونم:biggrin1:
نوشته شده توسط Dreadlord: خدا کنه Shadow Complex 2 باشه... بیشتر... اون که نیست!احتمال میره پروژشون رو با EA رو کنن!من منتظ اونم:biggrin1:
ДядsЙ کاربر سایت Apr 10, 2010 #48 حالا همون Gears 3 شد بالاخره یا نه؟:biggrin1: درسته دکتر؟:biggrin1: بیشتر... بله کاملا درسته.
Dreadlord کاربر سایت Apr 10, 2010 #49 نوشته شده توسط armansepehri: مگه gears 3 نیست ؟ بیشتر... GeOW3 یکیش بود