دیگه کم مونده اون مارکوس فیل قواصی هم بکنه!:laughing:اونوقت Edge چی میگه الان؟
یه سری اطلاعات از گیم پلی GeOW3 رو کرده!!!
مثلا:
Gears of War 3 از سیستم کاور گیری کاملا بهبود یافته استفاده میکنه!
برای اولین بار مراحلی در زیر آب (!) وجود داره.
اعضای COG مواد منفجره ای دارند که میتونه درزیر زمین حرکت کنه و کاور دشمنان رو منفجر کنه!
بهشون خبر داده شده که بازی در تابستان میاد (فکر کنم سال دیگه رو میگه!) و یه سری محیطهای کاملا جدید رو به نمایش میگذاره، مثل همون زیر آب که اشاره شد!
اون جنگلهایی که در آپدیت UE3.0 مشاهده شد ممکن است در GeOW3 هم باشه!
البته آخرش گفته که بازی هنوز به طور رسمی معرفی نشده ولی اینا با توجه به منبع خودشون () گفتن که معرفی میشه!
آخه رامین همه چی رفت زیر آب:biggrin1: احتمال داره که همچین چیزی بشه و مراحل زیر آب داشته باشیم:biggrin1: حساب کن با Dom دو تایی زیر آب برن و دست و پا بزنند:biggrin1:دیگه کم مونده اون مارکوس فیل قواصی هم بکنه!:laughing:
به داستانش گیر نمیدن.میخوای دستی دستی یکی از بازی های انحصاری 360 رو کم کنی؟! اخه با قایق بره زیره اب خفه میشه لولبه نظر من که امکان نداره مثلا غواصی تو بازی باشه.آخه خودتون فکر کنید.:biggrin1:مارکوس تو شماره قبلی هم هی میگفت از آب متنفرم.:biggrin1:پس تقریبا همچین چیزی غیر ممکن هست.احتمال زیاد سوار بر قایق هستن که تو شماره 2 هم بود.
میدونم! اگه توجه بکنی اشاره شده مرحله زیر اب در نتیجه با قایق نمیشه رفت زیر اب پس چی؟منظورش قایق سواری روی آب بود... لول به توان 2![]()
:biggrin1:خوبی امین؟:biggrin1:بابا منظورم همون روی آب هست روله.:biggrin1:مثل شماره دوم.آخه مگه میشه اون گیم پلی سرعتی و بدون توقف بخواد بره زیر آب
اصلا بره زیر آب که چی بشه؟لوکاست اره کنی؟:biggrin1:
این قضیه کلا منتفی هست.ولی در کل به نظرم با غرق کردن شهر در زیر آب توی شماره 2 کار خودشون رو برای ساخت شماره سوم کمی سخت کردن.
اون Boss آخر شماره 2 رو که من هنوز نتونستم ردش کنم!:biggrin1:آخه رامین همه چی رفت زیر آب:biggrin1: احتمال داره که همچین چیزی بشه و مراحل زیر آب داشته باشیم:biggrin1: حساب کن با Dom دو تایی زیر آب برن و دست و پا بزنند:biggrin1:
راستی من هم با نظر صدرا موافق هستم یکم سختی بازی رو بیشتر کنند. یک خیلی سختیش بهتر و باحال تر بود. Boss Fight آخر 2 هم که شاهکار بود:biggrin1:
ولی من احتمال میدم این اخبار مرتبط به LP2 باشه بیشتر تا GOW3 میخوای دستی دستی یکی از بازی های انحصاری 360 رو کم کنی؟! اخه با قایق بره زیره اب خفه میشه لول![]()
:biggrin1:خوبی امین؟:biggrin1:بابا منظورم همون روی آب هست روله.:biggrin1:مثل شماره دوم.آخه مگه میشه اون گیم پلی سرعتی و بدون توقف بخواد بره زیر آب
اصلا بره زیر آب که چی بشه؟لوکاست اره کنی؟:biggrin1:lp2 دیگه چیه کاپی؟:biggrin1:ولی من احتمال میدم این اخبار مرتبط به LP2 باشه بیشتر تا GOW3
لوکاست های بدبخت چکار کنن اونوقتالبته من همین الان یه ایده به ذهن خلاقم رسید:biggrin1:ممکن هست یه لباسهای خاص طراحی کنن که شما باهاش برین زیر.نمیدونم منظورم رو چجوری برسونم.مثلا مثل لباس iron man :biggrin1:که شما وقتی باهاش بری زیر آب بتونی با سرعت حرکت کنی و تیر بزنی.فکر کنم همچین چیزی بشه.نظر شما چیه؟:biggrin1:
تو رو خدا بیخیال این بحث بشو.اگر باز بخواید گیر به گرز بدید به خسته تنها میگما:biggrin1::biggrin1:شماره 2 که به من خیلی هم حال داد.هیچ بازی و هیچ سوم شخصی هم به اندازه 2 بمن حال نداده.ولی نمیدونم چرا من اصلا با GeOW2 حال نکردم ! یکش خیلی قشنگتر بود ولی دوش خیلی چیز خاصی نداشت . امیدوارم 3ـش یه چیزی جالبی باشه .
اتفاقا منم چند هفته اینجاش گیر کرده بودماون Boss آخر شماره 2 رو که من هنوز نتونستم ردش کنم!:biggrin1:
تیر کم میارم lol![]()
lp2 دیگه چیه کاپی؟:biggrin1:
ولی نمیدونم چرا من اصلا با GeOW2 حال نکردم ! یکش خیلی قشنگتر بود ولی دوش خیلی چیز خاصی نداشت . امیدوارم 3ـش یه چیزی جالبی باشه .