پروژه جدید کلیف بی در هفته آینده رونمایی میشود

• Thread starter Thread starter S A A M
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

S A A M

کاربر سایت
gearsofwar2a10.jpg

قرار بود که امروز کلیف‌بی از پروژه جدید خود اطلاعاتی را در اختیار مخاطبین قرار دهد اما طبق اخبار منتشر شده، این کار به دوشنبه هفته آینده موکول شد.

جالب است که سایت Kotaku در تیتر اخبار روزانه خود نوشته:" رونمایی از Geras 3 به تعویق افتاد".

Source

اونوقت Edge چی میگه الان؟:eek:
یه سری اطلاعات از گیم پلی GeOW3 رو کرده!!!
مثلا:

Gears of War 3 از سیستم کاور گیری کاملا بهبود یافته استفاده میکنه!
برای اولین بار مراحلی در زیر آب (!) وجود داره.
اعضای COG مواد منفجره ای دارند که میتونه درزیر زمین حرکت کنه و کاور دشمنان رو منفجر کنه!
بهشون خبر داده شده که بازی در تابستان میاد (فکر کنم سال دیگه رو میگه!) و یه سری محیطهای کاملا جدید رو به نمایش میگذاره، مثل همون زیر آب که اشاره شد!
اون جنگلهایی که در آپدیت UE3.0 مشاهده شد ممکن است در GeOW3 هم باشه!

البته آخرش گفته که بازی هنوز به طور رسمی معرفی نشده ولی اینا با توجه به منبع خودشون (:دی) گفتن که معرفی میشه!
دیگه کم مونده اون مارکوس فیل قواصی هم بکنه!:laughing:

دیگه کم مونده اون مارکوس فیل قواصی هم بکنه!:laughing:
آخه رامین همه چی رفت زیر آب:biggrin1: احتمال داره که همچین چیزی بشه و مراحل زیر آب داشته باشیم:biggrin1: حساب کن با Dom دو تایی زیر آب برن و دست و پا بزنند:biggrin1:

راستی من هم با نظر صدرا موافق هستم یکم سختی بازی رو بیشتر کنند. یک خیلی سختیش بهتر و باحال تر بود. Boss Fight آخر 2 هم که شاهکار بود:biggrin1:

شاید geow3 نباشه , مثلا یدونه Geow بسازن برای وقایع قبل از شماره یک ... و Geow 3 زمانی ساخته بشه که نسل جدید کنسولها بیاد .
البته اگه آخرالزمانی در کار نباشه !

به نظر من که امکان نداره مثلا غواصی تو بازی باشه.آخه خودتون فکر کنید.:biggrin1:مارکوس تو شماره قبلی هم هی میگفت از آب متنفرم.:biggrin1:پس تقریبا همچین چیزی غیر ممکن هست.احتمال زیاد سوار بر قایق هستن که تو شماره 2 هم بود.

اگر یه گرز در مورد جنگهای پاندالوم بسازن خیلی خوب میشه.اینجوری داستان بازی هم یه رونقی میگیره و بعضی از آقایون کارشناس:-"به داستانش گیر نمیدن.

به نظر من که امکان نداره مثلا غواصی تو بازی باشه.آخه خودتون فکر کنید.:biggrin1:مارکوس تو شماره قبلی هم هی میگفت از آب متنفرم.:biggrin1:پس تقریبا همچین چیزی غیر ممکن هست.احتمال زیاد سوار بر قایق هستن که تو شماره 2 هم بود.
میخوای دستی دستی یکی از بازی های انحصاری 360 رو کم کنی؟! اخه با قایق بره زیره اب خفه میشه لول:دی

منظورش قایق سواری روی آب بود... لول به توان 2 :دی
میدونم! اگه توجه بکنی اشاره شده مرحله زیر اب در نتیجه با قایق نمیشه رفت زیر اب پس چی؟:دی لول به توان 3 !

:eek::biggrin1:خوبی امین؟:biggrin1:بابا منظورم همون روی آب هست روله.:biggrin1:مثل شماره دوم.آخه مگه میشه اون گیم پلی سرعتی و بدون توقف بخواد بره زیر آب:sick:اصلا بره زیر آب که چی بشه؟لوکاست اره کنی؟:biggrin1:
این قضیه کلا منتفی هست.ولی در کل به نظرم با غرق کردن شهر در زیر آب توی شماره 2 کار خودشون رو برای ساخت شماره سوم کمی سخت کردن.

کلا پستم جنبه ی fun داشت زیاد جدی نگیر! :دی

آخرین ویرایش:
اگر بخش مولتی پلیرش زیر آب باشه آخر نو آوری میشه میریم همه رو خفه میکنیم.. :love: بعد لگ داریم یک دفعه میبینیم آب رفته حلقون و آمدیم روی آب..:biggrin1:

میخوای دستی دستی یکی از بازی های انحصاری 360 رو کم کنی؟! اخه با قایق بره زیره اب خفه میشه لول:دی

منظورش قایق سواری روی آب بود... لول به توان 2 :دی

آخه رامین همه چی رفت زیر آب:biggrin1: احتمال داره که همچین چیزی بشه و مراحل زیر آب داشته باشیم:biggrin1: حساب کن با Dom دو تایی زیر آب برن و دست و پا بزنند:biggrin1:

راستی من هم با نظر صدرا موافق هستم یکم سختی بازی رو بیشتر کنند. یک خیلی سختیش بهتر و باحال تر بود. Boss Fight آخر 2 هم که شاهکار بود:biggrin1:
اون Boss آخر شماره 2 رو که من هنوز نتونستم ردش کنم!:biggrin1:
تیر کم میارم lol:دی

در کل- جالب میشه قضیه!:love:ولی من احتمال میدم این اخبار مرتبط به LP2 باشه بیشتر تا GOW3 :دی

ولی هیچ چیزی به اندازه تیتر کوتاکو جالب نبود
GeOW3 هفته اینده رو نمایی میشه!خدایش خیلی تابلوئن اینا ها:دی همه چیشون لو رفته دیگه بزارن برای E3

:eek::biggrin1:خوبی امین؟:biggrin1:بابا منظورم همون روی آب هست روله.:biggrin1:مثل شماره دوم.آخه مگه میشه اون گیم پلی سرعتی و بدون توقف بخواد بره زیر آب:sick:اصلا بره زیر آب که چی بشه؟لوکاست اره کنی؟:biggrin1:
این قضیه کلا منتفی هست.ولی در کل به نظرم با غرق کردن شهر در زیر آب توی شماره 2 کار خودشون رو برای ساخت شماره سوم کمی سخت کردن.

ولی من احتمال میدم این اخبار مرتبط به LP2 باشه بیشتر تا GOW3
lp2 دیگه چیه کاپی؟:biggrin1:

حتما نصف گیم پلی تو آب و زیر آب و از این جا ها هست مگر اینکه بخوان دوباره بریم زیر زمین

میدونم! اگه توجه بکنی اشاره شده مرحله زیر اب در نتیجه با قایق نمیشه رفت زیر اب پس چی؟:دی لول به توان 3 !

میگم امین میدونستی لول به توان 3 میشه همون لول خالی..! لول ضربدر 4 :biggrin1:

البته من همین الان یه ایده به ذهن خلاقم رسید:biggrin1:ممکن هست یه لباسهای خاص طراحی کنن که شما باهاش برین زیر.نمیدونم منظورم رو چجوری برسونم.مثلا مثل لباس iron man :biggrin1:که شما وقتی باهاش بری زیر آب بتونی با سرعت حرکت کنی و تیر بزنی.فکر کنم همچین چیزی بشه.نظر شما چیه؟:biggrin1:

البته من همین الان یه ایده به ذهن خلاقم رسید:biggrin1:ممکن هست یه لباسهای خاص طراحی کنن که شما باهاش برین زیر.نمیدونم منظورم رو چجوری برسونم.مثلا مثل لباس iron man :biggrin1:که شما وقتی باهاش بری زیر آب بتونی با سرعت حرکت کنی و تیر بزنی.فکر کنم همچین چیزی بشه.نظر شما چیه؟:biggrin1:
لوکاست های بدبخت چکار کنن اونوقت :دی (kidding) مگه اینکه کوسه لوکاست هارو بکشن :دی .

ولی نمیدونم چرا من اصلا با GeOW2 حال نکردم ! یکش خیلی قشنگتر بود ولی دوش خیلی چیز خاصی نداشت . امیدوارم 3ـش یه چیزی جالبی باشه .

ولی نمیدونم چرا من اصلا با GeOW2 حال نکردم ! یکش خیلی قشنگتر بود ولی دوش خیلی چیز خاصی نداشت . امیدوارم 3ـش یه چیزی جالبی باشه .
تو رو خدا بیخیال این بحث بشو.اگر باز بخواید گیر به گرز بدید به خسته تنها میگما:biggrin1::biggrin1:شماره 2 که به من خیلی هم حال داد.هیچ بازی و هیچ سوم شخصی هم به اندازه 2 بمن حال نداده.

الان مگه قطعا گفتن که گیرز 3 ـه که همه گیر دادین؟ یه لحظه فکر کردین اگه گیرز 3 نباشه همه رفتین سر کار که بیخودی شکما رو صابون زدین؟:biggrin1:
اون Boss آخر شماره 2 رو که من هنوز نتونستم ردش کنم!:biggrin1:
تیر کم میارم lol:دی
اتفاقا منم چند هفته اینجاش گیر کرده بودم:دی آخرش با بدبختی ردش کردم:دی تیر که قطعا کم میاری، بعدش باید از نارنجک استفاده کنی، بازم نمیمیره باید بری پایین ارش کنی.:biggrin1: کلا بدبختی داره کشتنش.:دی
lp2 دیگه چیه کاپی؟:biggrin1:

همون Lost Planet 2 هست دکتر.:biggrin1:

دقیقا شبیه حالت Modern Warfare 2 هست این حالت، گیرز 2 احتیاج نداشت که چیز خاصی داشته باشه چون شماره ی اول به اندازه ی کافی خاص بود و دیگه جایی برای خاصتر شدن نذاشته بود.

پ.ن: دوستان قصدم فقط مثال زدن بود، خواهشا برداشت بد نکنید.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or