آهان، پس مال چند ماه پیش هستش، درستش کردم:d.البته مربوط به چند روز پیش نیست و حداقل دو ماه قبل بود این قضیه رفتن Bruce به توکیو و ملاقاتش با Ueda.
ممنون بابت خبر.
آهان، پس مال چند ماه پیش هستش، درستش کردم:d.البته مربوط به چند روز پیش نیست و حداقل دو ماه قبل بود این قضیه رفتن Bruce به توکیو و ملاقاتش با Ueda.
مرسی رفیقواقعا ممنونم پرونده ی فوق العاده ای شده فقط اگه بتونی داستان کامل بازی رو با عکس درست کنی دیگه شاهکار میشه
نه داداش این حرفا چیه، من از خدامه بچه ها اینجا یه عکس یا حتی یه مطلب کوچیک از این بازی قرار بدن، بازم ممنون، با اینکه هرچی عکس بخوای از این بازی دارم ولی این یکی رو ندیده بودم دمت جیز:dیه هنرمند به اسم Andrew McGee یه طرح زده که همه ی غول های بازی رو توی یه تصویر رسم کرده که واقعاً فوق العادست :d یکم به جزییات توجه کنین میبنین همه ی 16 غول حضور دارن
Every Colossus From Shadow of the Colossus Drawn To Scale - News - www.GameInformer.com
پ.ن : آف تاپیک حساب نمیشه که ؟ :d
مرسی داداش، نظر لطف ـته ، بازم ممنونم از وقتی که رو خوندن مطالب گذاشتین...
بچه ها هیشکی رکوردی از خودش به جا نگذاشته ؟؟؟؟بازی رو چطور پلات کردین یا نه؟اگه رفتین که بگین ببینم چطوریاست؟؟تا الان 3 بار نسخه HD این بازی رو تموم کردم...stamnia هم یکم مونده Full شه،بازم باید بگردم...ولی health پُر پره(دیگه از تلویزیون زده بیرون ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ)b-):d
راستی رکوردم هم تو حالت هارد 3 ساعت 30 دقیقه هستش:whistling::laughing: شماها چطور؟؟؟:shrewd:
روح بی دین و ضعیف ـش را نظاره کنید!!
زین پس هیچ کس نخواهد توانست از این سرزمین عبور کند و بگذرد..
تو باید زنده بمانی!!
اگر بتوانی به زندگی در این سرزمین مهروموم شده ادامه دهی..یک روز حتما تاوان کارهایی را که کردی، خواهی داد...
هیچ باور نخواهم کرد...پس همه این کارها زیر سر تو بود..
تا حالا فکر کرده ای چه اشتباهاتی را مرتکب شده ای؟
تو نه تنها شمشیر را به سرقت بردی ، بلکه پا در سرزمین ممنوعه گذاشتی، حتی از طلسم ـی که گناه بود استفاده کردی.
....این سرزمین زمانی تبدیل به منطقه ای ممنوعه شد که اتفاقاتی عجیب در آن رخ داد(از نقاط ـی متقاطع شروع شد)،و تمامی خاطرات آن و هستی مطلق این سرزمین بر روی سنگ ها حک شدند. خون ، روح فرزندان جوان ، آسمان و فردی همراه با قدرت و ویژگیهای خاص که کنترل این موجودات از نور ساخته شده را دارد....در این سرزمین اگر کسی خواسته ای داشته باشد و روح مرده ای را برگرداند باید به این سرزمین بیاید که بسیار این کار ممنوعه و خطرناک است...
رجوع به تاپیک اصلی!کسی لینکی از آهنگ دموی اولیه بازی داره؟؟ خرابه اون آهنگم لامصب..!!