che-jaleb
کاربر سایت
خوب داداش خودت که داری میگی برنده بهتربن جوایز و گیرنده بهترین نقدها در سال "2006" شده الان سال 2018 هستیم! دنیای دیجیتال پیشرفتش به ماه و بروز هست منهم گفتم این بازی برای دوره خودش با توجه به سبک وسیاق بازیهای اون روزها شاید انقلابی بوده اما الان استاندارد های بازیها و انتظارات گیمر ها خیلی فرق کردن اینکه بیایی یک بازی دوازده سال پیش رو برداری و فقط با بروز کردن گرافیک بیرون بدی مسلما نمیتونه خیلیها رو راضی کنه. بنز کلاس 230E که سال 1976 عرضه شد بهترین و انقلابی ترین خودرو شهری زمان خودش بود و پرفروش ترین مدل شرکت بنز با بیشترین سالهای تولید برای یک مدل بوده بطوریکه بر سر آرامگاه بنیان گذار مرسدس یک مدل سنگی 230 رو گذاشتن امروزه کسانی این مدل رو باز سازی کامل میکنن و برای علاقه مندان بیرون میدن آیا اینکه این مدل زمان خودش بهترین بوده و یکعده بخاطر خاطرات و حس نوستالژیکی که بهش دارن بابتش پول میدن باعث میشه بتونیم بگیم در حد یک بنز کلاس E 2018 هست و قراره همه راننده ها باهاش حال کنند! در پایان هم مشخصه که من فقط نظر شخصیم رو گفتم اینکه میگم بعلت ابتدایی بودن و سادگی بیش از حد و همچنین باگ هایی که داره ازش لذت نبردم توهین به بازی نیست.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
من حرف شما رو به حساب رفاقت و مزاح میزارم