no noob
کاربر سایت
دوست گرامی جناب colossus2، گرچه این خبر خوشحال کننده بنظر میرسه، ولی من نسبت به این اتفاق احساس خوبی ندارم! ایرانیها توی هر چیزی که دست میبرن خرابش میکنن! ضمناً کپی کردن و مصادره کردن آثار و ایده های دیگران به نام خود کار خوبی نیست، حتی اگه با اهداف بشر دوستانه انجام بشه!
بنظر شخصیت احترام میزارم ولی حق اینو نداری که این بازی رو بازی بدی بدونی...این بازی شاید زمان خودش پیشرو بوده و اکنون هم از لحاظ حس نوستالژیک برای کسانی که خاطره ازش دارن جذاب باشه اما برای یکی مثل من که سابقه ای ازش ندارم بعنوان یک بازی روی کنسول نسل هشتمی واقعا حرفی برای گفتن نداره واقعا هیچی نداره نه داستان نه مهارت و ارتقا نه اپشن های مختلف نه گیم پلی آنچنانی پر از باگ اعصاب خورد کن.اون شمشیر که جهت هارو خیلی درست نشون نمیده یکجایی که باید بپری اونقدر بد و غیر دقیق عمل میکنه و هی میافتی پایین که آدم تصور میکنه مسیر رو اشتباهی داره میره. اسبه که قربونش برم معلوم نیست ما سوار اسبیم یا اسبه سوار ما هست! چون هرجا دلش خواست میره داری میری جلو ییهو 180 تغییر جهت میده و چهارنعل در جهت عکس شروع به تازش میکنه... من تا سومین کلسوس رو بیشتر نتونستم تحمل کنم اونهم چون پول داده بودم و. دیسک خریده بودم. درکل هیچگاه اینقدر بابت پولی که برای یک بازی دادم زورم نیومده بود.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
خوب داداش خودت که داری میگی برنده بهتربن جوایز و گیرنده بهترین نقدها در سال "2006" شده الان سال 2018 هستیم! دنیای دیجیتال پیشرفتش به ماه و بروز هست منهم گفتم این بازی برای دوره خودش با توجه به سبک وسیاق بازیهای اون روزها شاید انقلابی بوده اما الان استاندارد های بازیها و انتظارات گیمر ها خیلی فرق کردن اینکه بیایی یک بازی دوازده سال پیش رو برداری و فقط با بروز کردن گرافیک بیرون بدی مسلما نمیتونه خیلیها رو راضی کنه. بنز کلاس 230E که سال 1976 عرضه شد بهترین و انقلابی ترین خودرو شهری زمان خودش بود و پرفروش ترین مدل شرکت بنز با بیشترین سالهای تولید برای یک مدل بوده بطوریکه بر سر آرامگاه بنیان گذار مرسدس یک مدل سنگی 230 رو گذاشتن امروزه کسانی این مدل رو باز سازی کامل میکنن و برای علاقه مندان بیرون میدن آیا اینکه این مدل زمان خودش بهترین بوده و یکعده بخاطر خاطرات و حس نوستالژیکی که بهش دارن بابتش پول میدن باعث میشه بتونیم بگیم در حد یک بنز کلاس E 2018 هست و قراره همه راننده ها باهاش حال کنند! در پایان هم مشخصه که من فقط نظر شخصیم رو گفتم اینکه میگم بعلت ابتدایی بودن و سادگی بیش از حد و همچنین باگ هایی که داره ازش لذت نبردم توهین به بازی نیست.بنظر شخصیت احترام میزارم ولی حق اینو نداری که این بازی رو بازی بدی بدونی...
محض اطلاعت جوایزی که بازی تو سالی که منتشر شد:
" بهترین طراحی شخصیت "
"بهترین طراحی بازی"
"بهترین هنرهای تجسمی"
"بهترین بازی سال"
و همچنین به عنوان یکی از سه "جایزه نوآوری" در سال 2006
"دستاورد برجسته در طراحی" در آکادمی تعاملی هنر و علوم
جایزه ویژه " تیم های تازه کار " در جوایز فامیتسو
"بهترین بازی ماجراجویی"
"بهترین طراحی هنری"
"دومین و مهمترین بازی ps2 در طول تاریخ"
"آگرو (اسب بازی) بعنوان بهترین کاراکتر تعاملی در طول تاریخ بازیهای ویدئویی"
"پایان بازی یکی از بزرگترین لحظات در تاریخ بازیها ویدئویی از طرف game pro در جولای 2006 "
"بهترین بازی ps2 در کنار g.o.w 2 "
نامزد دریافت "بهترین موسیقی اصلی " و " بهترین گرافیک هنری "و" بهترین بازی PS2 "
(هر کدام از این جوایز از چندین سایت و مجله مختلف به بازی داده شده است.)
محبوبیت سایهی کلوسوس در میان گیمرای نسل ششام اونقدر زیاد بود که سونی تصمیم گرفت نسخهی بازسازی شدهی اون رو برای PS3 و PS4 منتشر کنه.... که باز هم با استقبال گسترده ای مواجه شد.
تا به امروز هم بعد از گذشت 11 سال هنوز هم این محبوبیت ادامه داره و این عنوان همچنان زندست و علاقه ای که در قلب طرفداران وجود داره هرگز کمرنگ نمیشه...
این موضوع از فروش بازیهای psn در سال 2013 کاملا مشخصه .
سونی در سال 213 لیستی از پر فروش ترین بازیهای psn را اعلام کرد که در صدر آن بازی shadow of the colossus بود
پرفروش ترین بازی های PSN و PS3 در ایالات متحده در سال 2013 :
Shadow of the Colossus
The Last Of Us
Mortal Kombat
Batman: Arkham Asylum
Ratchet & Clank: Collection
Shadow of the colossus عنوانیه که با درون مایه غنی برای همیشه در ذهن ها باقی موند . تیمی که تنها با 35 نفر به بزرگترین شرکتهای بازیسازی نشان داد که هنر نیازی به پول و قدرت نداره و ماندگار است .
بالا رفتن واندر از بدن کلوسوس ها که نشان دهنده زحمات و مشقاتی که واندر در مسیر هدفش میکشه و ضعیف و کوچک بودن واندر ، اما بزرگ و قوی بودن ارادش رو میرسونه .
خدایی که روح و قدرتش در 16 غول عظیم الچثه طلسم شده و با وجود خدائی اش ، دست به دامان واندر برای احیاء شدن خود شده....
وجود 16 کلوسوس که در طراحیشان از حیوانات الهام گرفته شده و در منطقه ای وسیع که زمان در آن متوقف است پراکنده شده اند و سکوت عجیبی بر کل محیط حاکمه .
ناگفته های زیادی در این بازی نهفته ست که هنر قوی فامیتو اودا رو میرسونه....
نظر منتقدان بزرگ در مورد بازی :
Eurogamer 100/100
"درک بسیار استادانه ای در طراحی بازی صورت گرفته،ساده و زیبا، یکی از به یادماندنی ترین و خاطره انگیزترین بازی هایی که تا الان تجربه کردیم."
Gamecritics 100/100
"برای اولین بار بهترین 8 ساعت داخل یک بازی را در این عنوان تجربه کردم،چیزی که در چندسال اخیر خیلی کم پیدا میشود و این سبک بازیها هستند که در صنعت گیم و آینده آن نقش مهمی را ایفا میکنند."
IGN 97/100
"شاهکاری به تمام معنا در کارگردانی هنری و به جرات میتونم بگم حتی در فیلم برداری،از نبرد با کلوسوس ها گرفته تا گشت و سفر در این سرزمین بزرگ،Shadow of the Colossus عنوانیست که یک تجربه شگفت انگیز و مطلق را برای ما به رقم زد."
GameZone 96/100
"سیستم دوربین در بازی بسیار پیشرفته است،موسیقی متن شاهکار،جلوه های ویژه عالی،همچنین کنترل خوب بازی که بدیهی ست که سازندگان بازی آیکو سنگ تمام گذاشته اند،تکنولوژی به کار گرفته شده خیره کننده است."
1UP 95/100
"به جرات میتوانم بگم که این بازی با عنوان خودش میتونه چکشی باشه که روی مغزتون اثر داشته باشه،خیلی زود این بازی میتونه روش های جدیدی از داستان سرایی رو برای ما نشون بده که ما اصلا نمیدونستیم همچین چیزی وجود داره.این بازی عنوان ـیست نادر که که اغلب موارد به همچین عناوینی هرچه بگوییم کم گفتیم،و این کافی ست که شما تک تک سکه های پول خود را که جمع کرده اید،هزینه این بازی کنید،
-----------------------------------------------------
حرف در مورد این بازی برای گفتن زیاده.... و مطالب مختلف زیادی در فروم برای اثبات این موضوع وجود داره....
دوست عزیز سطحی نگری شما باعث شده تا این نظر رو در مورد این بازی داشته باشی.... سعی کن با ی دید باز و شناخت از مسایل مختلف این بازی رو دوباره بشینی و تمومش کنی...
تا به هنر نابی که فامیتو اودا و تیمش در بازی پیاده کردن برسی....
بازم میگم نظر شخصی شما قابل احترامه ولی توهین به بازی به هیچ وجه قابل قبول نیست