mirsina1979
کاربر سایت
asiadl آپدیتشو گذاشته میشه از اونجادانلود کرد فک کنم از طریق برنامه bay life revolet بشه انتقالش دادهیچی پس به فنا رفتیم
asiadl آپدیتشو گذاشته میشه از اونجادانلود کرد فک کنم از طریق برنامه bay life revolet بشه انتقالش دادهیچی پس به فنا رفتیم
دردسر داره .گذاشتم که خودش دانلود شه .فکر کنم یه دوروزی طول بکشه.asiadl آپدیتشو گذاشته میشه از اونجادانلود کرد فک کنم از طریق برنامه bay life revolet بشه انتقالش داد
تاریخش معلوم نیست بعضی وقتا از 20م هر ماه معلوم میشه,بعضی وقت ها آخرای ماه.بازی های مجانی ماه بعد رو کی اعلام میکنن؟
واینکه چه طوری بازی ها رو فقط به اکانتم اضافه کنم بدون اینکه کامل دانلودشون کنم ،یعنی گزینه ای مثل add to library برای ps4 توی وان نیست؟ مثلا من زدم رو فورتزا 5همچین گزینه ای نبود مجبور شدم چهل گیگ دانلود کنم
سوال اخرم اینه که چه طوری بازی هایی رو که از لایو دانلود کردم حذفشون کنم تا حافظه کنسول خالی شه بدون اینکه از اکانتم حذف شن و چه طوری دیتاشونو بریزم روی هاردم که نخاد دوباره دانلود کنم؟؟
ببین باید از طریق ایمیلت یه ایمیل دومی رو تعیین کنی که بتونی forget password بزنی یا پس اکنتت رو هروقت که بخوای تغییر بدی,اگه اینکارو بکنی نهایتا طرف بتونه پس تو عوض کنه که خب می تونی پس تو برگردونیمن اگه بخوام ظرفیت هوم یا غیر هوم یه بازی xbox one رو بفروشم ، به صورت کلی چه نکاتی رو باید رعایت کنم ؟ و همچنین چه کار کنم تا طرف نتونه ازم بازی رو بدزده ؟
ممنون
چه مشکلی پیش میادسلام
دوستان چطور میشه این مشکل sign in برای اکانت را حل کرد
من فقط میخوام آفلاین بازی کنم
هر چندگاهی کنسول را روشن میکنم باز این مشکل پیش میاد و باید آنلاین بشم
بله راحت کپی کنین تو هارد اکسترنال و کپی کنین رو کنسول دوستتون اولش برای اجرا باید آنلاین باشینسلام
من دیشب دیتای فیفا ۱۷ از طریق هارد به دستگاه انتقال دادم تقریبا ۳ گیگ اپدیت خواست اونم دانلود کردم
حالا میتونم دیتای بازی رو هارد اکسترنالم کپی کنم به کنسول دوستم بزنم دیگه مال اونم اپدبت نخواد؟
چه مشکلی پیش میاد
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
بازی هاتون رو هارد اکسترنال نیست ؟کنسول را که روشن میکنم اکانت sign out شده
بازی را که اجرا میکنم میخواد به اکانت وصل بشه باید یکبار آنلاین بشم بعد دوباره نت را قطع کنم
بدون اینکار بازی اجرا نمیشه
My home Xbox. را هم فعال کردم
گاهی اوقات اینطور میشه!!!
نهبازی هاتون رو هارد اکسترنال نیست ؟
عجیبه همچین چیزی ندیدم یعنی برای ساین این کردن باید آنلاین بشین ؟نه
بلهعجیبه همچین چیزی ندیدم یعنی برای ساین این کردن باید آنلاین بشین ؟
بله
والا این پیغام که صراحتا میگه کنسول بن هستش. راه حلی هم نداره. باید با ساپورت مایکروسافت تماس بگیره ولی بعید میدونم از بن در بیادسلام دوستان کنسول دوستم این پیغام رو میده
Console Ban For Violations Of Terms Of Use.
اومد کنسولش رو ریست فاکتری کرد الان نمیتونه اکانتش رو وارد کنه یه اکانت تازه هم درست کرده باز نمیتونه وارد بشه در قسمت اینترنت کانکشن هم پیام بالایی رو میده فکر میکنم کنسولش بن شده. راهی هست از این حالت بیرون بیاد؟
عاقبت استفاده از اکانت هکی. با توجه به اطلاعاتی که من به دست اوردم ایکسباکس اگر بن بشه دیگه حتی روش بازی هم نمیشه کرد چون خیلی از بازیا باید انلاین اپدیت شنسلام دوستان کنسول دوستم این پیغام رو میده
Console Ban For Violations Of Terms Of Use.
اومد کنسولش رو ریست فاکتری کرد الان نمیتونه اکانتش رو وارد کنه یه اکانت تازه هم درست کرده باز نمیتونه وارد بشه در قسمت اینترنت کانکشن هم پیام بالایی رو میده فکر میکنم کنسولش بن شده. راهی هست از این حالت بیرون بیاد؟