توپخونه انجام ميدن هارد ١ ترا پر ميكه حدود ٣٠٠ ٣٢٠سلام .می خواستم سوال کنم کجا کپی بازی ها روی هارد انجام میدن.وقیمت هر بازی چند میشه؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
توپخونه انجام ميدن هارد ١ ترا پر ميكه حدود ٣٠٠ ٣٢٠سلام .می خواستم سوال کنم کجا کپی بازی ها روی هارد انجام میدن.وقیمت هر بازی چند میشه؟؟
یه نرم افزار هست به اسم bay life توی همین فروم هم آموزشش هستش ولی با اون شما دیا رو با پی سی دانلود می کنید و مستقیم به هارد داخلی دستگاه منتقل می کنید و این طور نیست که دیتا رو با همون پی سی بریزی روی هارد و بعدش وصل کنی به کنسول .دوستان نميدونين از كجا ميتونم خودم دانلود كتم بريزم رو هارد و اموزشش؟؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
این روش هم هست باهاش لینک بازی هم میشه گرفت بازی هم میریزی رو هارد اکسترنال راحت ترم هست فقط خودم حال آموزش نوشتن ندارمیه نرم افزار هست به اسم bay life توی همین فروم هم آموزشش هستش ولی با اون شما دیا رو با پی سی دانلود می کنید و مستقیم به هارد داخلی دستگاه منتقل می کنید و این طور نیست که دیتا رو با همون پی سی بریزی روی هارد و بعدش وصل کنی به کنسول .
مرسي خيلي لطف كردين دوستاناین روش هم هست باهاش لینک بازی هم میشه گرفت بازی هم میریزی رو هارد اکسترنال راحت ترم هست فقط خودم حال آموزش نوشتن ندارم
اگه میخوای برات توضیح بدم بنویسی
Sent from my Gooshi using Tapatalk
خو بگو دیگه D:این روش هم هست باهاش لینک بازی هم میشه گرفت بازی هم میریزی رو هارد اکسترنال راحت ترم هست فقط خودم حال آموزش نوشتن ندارم
اگه میخوای برات توضیح بدم بنویسی
Sent from my Gooshi using Tapatalk
عادیه. صدای فن ا.ر از خود دستگاه بیشترهسلام.
من دوباره یکدونه ایکس باکس وان خریدم و واقعا خوشحالم ❤
امدم سوال بپرسم پاور شما هم صدا میده یا فقط ماله من اینجوریه ؟ چون قبلیم هم صدا میداد اما خیلی خیلی کم , ولی این یکی وقتی خونه ساکته ساکته قشنگ میشه صدای فنشو شنید البته بازم نه از فاصله خیلی دور.کنسول ریجن دو هستش و به سه راهی محافظ دار وصل شده.
بله روی اون حتما باید هوم بشه . اگه اون کلا الاین باشه و شما هوم کنی شما هومت رو پس می گیری و ولی اون به محض اینکه انلاین بشه دیگه دسترسی به بازیا نداره.با سلام
دوستان سوالی داشتم:
در صورتی که من اکانت اصلی خودم رو که روی دستگاه خودم هوم هست رو توی دستگاه دوستم بزنم ، باید حتما اکانت رو تو دستگاه دوستم هوم کنم تا دوستم بتونه بازیهای دیجیتال من رو نصب و بازی کنه ؟ اگه نه ایا من همچنان همین اکانت هومم خواهم بود و ایا من باید افقط نلاین بازی کنم؟و اگه اره و باید اونجا هومش کنم,من روی دستگاه خودم اکانت هوم نخواهم داشت؟
درصورتی که نیاز به هوم شدن اکانت من در دستگاه دوستم باشه ایا ممکنه من بعد از اینکه اکانتم رو اونجا هوم کردم و دیتای بازی نصب شد دستگاه دوستم رو تو حالت افلاین بزارم واکانت رو مجددا تو دستگاه خودم هوم کنم؟ درصوتی که دوستم نا اگاهانه انلاین بشه چه اتفاقی میفته؟
ممنون
درصورتی که دوستم افلاین باشه من می تونم هومم رو پس بگیرم و اون هم همچنان افلاین بازی کنه؟بله روی اون حتما باید هوم بشه . اگه اون کلا الاین باشه و شما هوم کنی شما هومت رو پس می گیری و ولی اون به محض اینکه انلاین بشه دیگه دسترسی به بازیا نداره.
بله ولی دستگاهش به هیچ وجه نباید به نت وصل بشهدرصورتی که دوستم افلاین باشه من می تونم هومم رو پس بگیرم و اون هم همچنان افلاین بازی کنه؟
يه سري آداپتور فيك هست كه مثل اوريجيناله ولي صداي به شدت زيادي داره كه سرسام آوره ولي خب كار راه اندازه ديگه مخصوصا براي شماسلام دوستان
من اکس باکس وان ام ریجن 1 ه و پاور ادپتور اش برق 110 ه،متاسفانه کسی اشتباهی اون رو مستقیم به برق وصل کرد و پاور سوخت.
از طریق یکی از دوستانم تونستم از ساپورت مایکروسافت تو آلمان یکی تهیه کنم ولی متاسفانه 20 روز کاری طول میکشه که برسه به دوستم و تا اون بفرسته برای من و ... بالای یک ماه طول میکشه.
می خواستم بپرسم که آیا قابل تعمیر هست،برای یه مدتی هم شده کار کنه بعدش دیگه هرچی شد،شد فقط توی عید دیگه واقعا ستمه نشه بازی کرد.
الکتریکی ها یا ... میتونن یه جوری سمبل اش کنن؟