ببخشید من باز اومدم با سوالات مسخره ام...یه شرح وظایف از خودم بگم و اینکه کمک در خرید Xone میخواستم...
من بین 3 - 4 نوع ایکس باکس موندم... اولینش اینکه آیا نیاز هست که one s رو بخرم یا همون one ارجینال کفایت میکنه (توضیحات اینکه در حال حاضر تلوزیزون 4k ندارم اما ممکنه تا یکسال دیگه بخرم و اینکه one s بازی های 4k رو آپ اسکیل میکنه...) با توجه به توضیحات خرید وان اس عاقلانه تره یا وان... گزینه بعدی اینکه کینکت به کار میاد که اکه خواستم اورجینال بخرم باندل کینکتشو بگیرم یا نه ( این رو میدونم که بازیهای کینکتش زیاد نیست اما بازی جاست دنس مثلا برای خانومم احتمالا بتونه دلیل قانع کننده ای باشه که ایکس باکس رو بگیرم
)... خیلی سوال شده برام ممنون میشم کمک کنید و باز هم ممنونم از اینکه وقت میذارید
دوست عزیز سلام
ببین از اونجایی که داری کنسول رو برای خانواده میخری نظر بنده خرید One s هستش
سعی کن 500 گیگ نخری و کمتر از 1 ترابایت بهش فکر نکن
برای اون قضیه جاست دنس هم مشکلی نیست و یکی از روش های کنترلش بدون کینکت با در دست گرفتن گوشی هوشمند خودتون هستش
یه App مخصوص داره برای اندروید و Ios و ,WindowsPhone که نصب میکنی و روی یک سیستم تحت شبکه داخلی میتونی بازیش کنی
در کل بشخصه هیچ تفاوت خاصی بین One و One S ندیدم
در حالت کلی میگم
اگر هدف لذت بردن از بازی و دورهم بودن باشه هیچ فرقی نداره و حتی شاید بنده One معمولی پیشنهاد بدم ولی اگر هدف مثل این هاردکور گیمرها باشه و 1 یا 2 فریم رو فضایی یا انقلابی ببینند نه برو برای One S
در کل سخت نگیر و سعی کن لذت ببری
این رو هم روی هوا عرض نمی کنم خدمتتون
بنده خودم هم One دارم و هم One S ولی یه چیزو بگم تا الان فقط 1 باری که یه چند تا بلوری ارجینال از خارج از کشور خریدم هیچ وقت برای فیلم دیدن توی ایران نتوستم از کنسول هام استفاده کنم برای همین ایکنه 4K ساپورت هست و فلان و .... همش حرفه و برای ما توی ایران استفاده نداره
در ضمن توی امریکا هم اکثر مردم تلوزیون 4K خوب ندارند چه برسه به ما توی ایران
خود بنده SAMSUNG F8000 دارم که بهترین Full HD تولیدی هستش و 4K نیست و 99% دارند روی FHD بازی میکنند پس اون قضیه PS PRO یا ONE S هم زیاد فاحش نیست
نظر نهایی بدون جانب داری
اگر قصد خرید کنسول مایکروسافتی داری در حال حاضر خرید ONE S در ظرفیت های 1 یا 2 TB معقولانه بنظر میرسه
راستی یه نکته یادم رفت
اگر برای ورزش میخواهی و فیتنس حتماً کینکت رو تهیه کن (برای ONE S یه کابل مبدل داره میشه کینکت بهش وصل کرد)
چون ایکس باکس یه برنامه داره برای ورزش فوق العاده هستش
خودم استفاه میتکنم و تایید میکنم