پرسش و پاسخ Xbox One

دوستای عزیز سلام . من یه وان خریدم باندل اساسین کرید رجین یک. الان برای استفاده حتما باید برای روشن شدن و کار کردن اولین بار کنسول حتما به اینترنت وصل بشه و آبدیت بشه؟
اگر جواب مثبته یه سری سایت ها فایل هایی رو برای آبدیت آفلاین برای دانلود گزاشتن . میشه از اون فایلها استفاده کرد؟چونکه شنیدم آبدیت اولیه بصورت آفلاین برای دستگاه مشکل ایجاد میکنه !! و حتی احتمال سوختن دستگاه هست !!! درسته؟؟؟؟
ممنون میشم اگه لینک دانلود مطمئنی برای دانلود و آبدیت آفلاین داسته باسید اینجا بزارید
باز ممنون

دوستای عزیز سلام . من یه وان خریدم باندل اساسین کرید رجین یک. الان برای استفاده حتما باید برای روشن شدن و کار کردن اولین بار کنسول حتما به اینترنت وصل بشه و آبدیت بشه؟
اگر جواب مثبته یه سری سایت ها فایل هایی رو برای آبدیت آفلاین برای دانلود گزاشتن . میشه از اون فایلها استفاده کرد؟چونکه شنیدم آبدیت اولیه بصورت آفلاین برای دستگاه مشکل ایجاد میکنه !! و حتی احتمال سوختن دستگاه هست !!! درسته؟؟؟؟
ممنون میشم اگه لینک دانلود مطمئنی برای دانلود و آبدیت آفلاین داسته باسید اینجا بزارید
باز ممنون
نه آقا چرا بسوزه :|
یه باگی هست موقع آپدیت دستگاه ظاهرا هم تو همه دستگاه هم خیلی کم مشاهده که موقع آپدیت نه دانلود رخ میده
شما فرقی نداره ار کجا دانلود میکنی
اگر سرعتت جواب میده بزن با نت اگر نه دانلود کن و به صورت آفلاین آپدیت کن
تو بخش X one تاپیکش هست آموزش و لینک دانلود

سلام
برای اجرای بازی باید حتما disk رو تو دستگاه بزارم؟:|.
یه سوال مسخره:d. من یه خواهر کوچیک دارم که خیلی دوست داره با من 2 نفری بازی کنیم. یعنی وقتی من بازی میکنم اون هم تو بازی باشه. مثل fifa .
از کجا باید بفهمم که این بازی این قابلیت رو داره؟
مرسی:)

سلام
برای اجرای بازی باید حتما disk رو تو دستگاه بزارم؟:|.
یه سوال مسخره:d. من یه خواهر کوچیک دارم که خیلی دوست داره با من 2 نفری بازی کنیم. یعنی وقتی من بازی میکنم اون هم تو بازی باشه. مثل fifa .
از کجا باید بفهمم که این بازی این قابلیت رو داره؟
مرسی:)

بله نیاز به دیسک داره، به غیر از بازی هایی که دیجیتالی میخرین و دانلود میکنین، پشت قاب بازی ها نوشته شده که یک نفره بیا دو نفره یا قابلیت آنلاین بازی کردن داره یا نه .

سلام وقت بخیر
من عضو این انجمن هستم یه سوال درمورد دسته بازی کردم جواب نگرفتم / کسی نیست راهنمایی ام کنه / یک بار دیگه مشکلم را میگم اامیدوارم دوستی محبت کنه وپاسخ بده و قومی را ازنگرانی بدربیاره // یه دسته جدید گرفتم و الان 2 تا دسته دارم /برابر اموزش وصلش کردم به دستگاه // قیلا یه پرفایل مهمان (دوم ) داشتم با حدود 1100 اچویمنت پاکش کردم و با همون ادرس یه پروفایل برای دسته دوم ساختم و اجویمنت ها برگشت
اما تو بازی ها دو نفره یه دفعه بازی قطع میشه ویک پیام میده مپکه با دسته Aیا همون دسته ی اصلی باید بازی کنی // دو باره ازنو براش پروفایل ساختم مشکل حل نشد
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

سلام وقت بخیر
من عضو این انجمن هستم یه سوال درمورد دسته بازی کردم جواب نگرفتم / کسی نیست راهنمایی ام کنه / یک بار دیگه مشکلم را میگم اامیدوارم دوستی محبت کنه وپاسخ بده و قومی را ازنگرانی بدربیاره // یه دسته جدید گرفتم و الان 2 تا دسته دارم /برابر اموزش وصلش کردم به دستگاه // قیلا یه پرفایل مهمان (دوم ) داشتم با حدود 1100 اچویمنت پاکش کردم و با همون ادرس یه پروفایل برای دسته دوم ساختم و اجویمنت ها برگشت

اما تو بازی ها دو نفره یه دفعه بازی قطع میشه ویک پیام میده مپکه با دسته Aیا همون دسته ی اصلی باید بازی کنی // دو باره ازنو براش پروفایل ساختم مشکل حل نشد

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
خیلی مبهم گفتی ولی فکر کنم منظورت رو تا حدودی فهمیدم.
اصلا اینقدر پروفایل ساختن نمی خواد.شما دکمه ی هوم رو که بزنی وارد هوم که شدی،بالادسمت راست کنار قسمت ناتریفیکیشن،قسمت انتخاب پروفایله.شما با هر دسته که وصل میشی بورو اونجا و پروفایلش رو انتخاب کن(اونجا دسته رو میتونی به عنوان مهمان هم تعریف کنی)بعد که دسته هارو وصل کردی و پروفایل براشون تعریف کردی،یکی از دسته هارو بردار و دکمه ی هوم رو بزن (با این کار پروفایلی که براش تعریف کردی میاد بالا) و با اون وارد بازی شو.این دسته ای که باهاش وارد بازی میشی میتونی باهاش بازی رو کنترل کنی و دسته های دیگه فقط حین بازی فعال میشن.
در هر صورت با توجه از چیزی که گفتین من فقط اینو برداشت کردم،امیدوارم تونسته بلشم راهنماییتون کرده باشم.

این ارور DNS واقعا دیگه کفر منو درآورده:| چرا همچین میشه آخه؟! من کنسولم به صورت وایرلس به اینترنت وصله و هربار برای آپدیت میزارم تا 15 درصد میره و بعد ارور DNS Did't resolved میده! کسی چیزی به ذهنش می رسه؟

سلام من شنيده ام كه بازي هاي ٣٦٠ روي وان قابل اجراست ايا حقيقت داره؟؟
بله ولی فعلا آپدیتش نیومده ولی قابل اجرا خواهند بود.
من تازه وان گرفتم.گلد هم ندارم . اما به پارتی ها جوین میشم.چطوریه؟:dقاطی کرده؟
احتمالا یک ماه رایگان رو دارید استفاده میکنید
این ارور DNS واقعا دیگه کفر منو درآورده:| چرا همچین میشه آخه؟! من کنسولم به صورت وایرلس به اینترنت وصله و هربار برای آپدیت میزارم تا 15 درصد میره و بعد ارور DNS Did't resolved میده! کسی چیزی به ذهنش می رسه؟

Nat Type و سرویسی که استفاده میکنید چی هست؟

احتمالا مشکل از اینترنتت باشه، من تا حالا بالای 100 گیگ دانلود یا آپدیت با کنسول انجام دادم و مشکل خاصی هم نداشتم :دی

احتمالا مشکل از اینترنتت باشه، من تا حالا بالای 100 گیگ دانلود یا آپدیت با کنسول انجام دادم و مشکل خاصی هم نداشتم :دی
مثلا چه مشکلی محمد؟! تو اتصال و دانلود از اینترنت هیچ مشکلی ندارم وقتی با کنسولم میخوام دانلود کنم یا اپدیت کنم مصیبت شروع میشه.
Nat Type و سرویسی که استفاده میکنید چی هست؟
از مخابرات سرویس می گیرم....nat رو از کجا باید متوجه بشم چیه؟

معراج برا منم همینه
فقط نمیدونم چرا موقع دانلود بقیه چیزا اوکی
من خودم برای اپدیت دستگاه با هات اسپات گوشی دانلود میکنم پشنهاد میکنم تو هم استفاده کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or