پرسش و پاسخ Xbox One

@hoseina

داداش یه چیزایی میگی و سوال میپرسی که جوابشون از روز هم روشن تره.
اگر بازی دیجیتالی همیشه رو دستگاه نبود که خوب دیگه به چه دردی میخورد؟
یا ریجن 2 خاورمیانه و آسیاست!
دیگه اینکه کاملا مشخصه که 360 نمیتونه بازی های وان رو اجرا کنه.

آخرین ویرایش:
سلام من شنیدم که باسه ی خوده کنسول هر از چندگاهی یه آپدیته سنگینه 30 40 گیگی میاد که باسه وصل شدن به لایو باید دانلود بشه,درسته؟
بعد اولین بار که کنسولو روشن میکنی حتما باید اپدیتش کرد اره؟
نه عزیز شایعس اینا همه نهایت حجم اپدیت 300 تا 400 مگ هستش
یه مقدار خودتون هم منطقی فکر کنین ویندوز با این همه تشکیلات و دم و دستگاه حجم 4 تا 5 گیگه بعد این اپدیتش که تازه اپدیت هست و نه نسخه ی کامل os دستگاه حجم 30 گیگ !؟!
باس خودمم عجیب بود ولی گفتم بپرسم کار از محکم کاری عیب نمیکنه;)

آخرین ویرایش:
سلام من شنیدم که باسه ی خوده کنسول هر از چندگاهی یه آپدیته سنگینه 30 40 گیگی میاد که باسه وصل شدن به لایو باید دانلود بشه,درسته؟
بعد اولین بار که کنسولو روشن میکنی حتما باید اپدیتش کرد اره؟
نه عزیز شایعس اینا همه نهایت حجم اپدیت 300 تا 400 مگ هستش
یه مقدار خودتون هم منطقی فکر کنین ویندوز با این همه تشکیلات و دم و دستگاه حجم 4 تا 5 گیگه بعد این اپدیتش که تازه اپدیت هست و نه نسخه ی کامل os دستگاه حجم 30 گیگ !؟!

مهندس جان سلام / وقت بخیر
من یک دسته ی دیگه برای ایکس باکس وان تهیه کردم الان 2 تا دسته داره
برابر اموزش وصلش کردم به دستگاه // قیلا یه پرفایل مهمان (دوم ) داشتم با حدود 1100 اچویمنت پاکش کردم و با همون ادرس یه پروفایل برای دسته دوم ساختم و اجویمنت ها برگشت
اما تو بازی ها دو نفره یه دفعه بازی قطع میشه ویک پیام میده مپکه با دسته Aیا همون دسته ی اصلی باید بازی کنی // دو باره ازنو براش پروفایل ساختم مشکل حل نشد
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
icon_pf(59).gif
icon_pf(59).gif

خب اقا من سوالاتی دارم که خوشبختانه اینجا جاش هست
من دارم وان میخورم البته بین وان و پی اس 4 گیر کردم
اما وان به نظرم بهتره
سوالات
1. ایا روی وان برای بازیهای انلاین مشکلی هست مثل فیفا و جی تی ای ؟ من تو همین سایت دیدم بچه ها نوشتن نمیتونن season بازی کنن
2.ایا ما با دنلود کردن بازیهایی مربوط به 360 هست که داره واسه دنلود روی وان میاد و قبلا داشتیم روی 360 بازی میکردیم میشه با استفاده از سیو روی 360 ادامه داد به فرض مثال من بازی wwe2k14 برام ارش داره کلی هم سوپراستار ساختگی دارم حالا میشه روی وان همون ها را داشته باشم و ادامه بدم
3. معمولا بازی های جدید چه مدتی طول میکشه که بیاد منظورم اینه که مثلا بعد از تامب رایدر بازی کردیم تموم شد تا بازی بعدی خیلی باید صبر کنیم؟
4. کلا از نظر هزینه پی اس 4 بهتره یا وان من زن و بچه دارم زیاد دستم باز نیست برم خداتمون بدم واسه بازی
5. قیمت بین تعویض بازیها میانگین چقدر هست یعنی من یک بازی بخرم بعد با ی بازی دیگه تعویض کنم چقدر معمولا باید روش بزارم ؟ واسه 4 هم همینطوری هست ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید نمیدونم چیکار کنم تا دو هفته دیگه کنسولم میره باید وان یا 4 بخرم خیلی سخته بعد از 9 سال تغییر پیدا کنی

خب اقا من سوالاتی دارم که خوشبختانه اینجا جاش هست
من دارم وان میخورم البته بین وان و پی اس 4 گیر کردم
اما وان به نظرم بهتره
سوالات
1. ایا روی وان برای بازیهای انلاین مشکلی هست مثل فیفا و جی تی ای ؟ من تو همین سایت دیدم بچه ها نوشتن نمیتونن season بازی کنن
2.ایا ما با دنلود کردن بازیهایی مربوط به 360 هست که داره واسه دنلود روی وان میاد و قبلا داشتیم روی 360 بازی میکردیم میشه با استفاده از سیو روی 360 ادامه داد به فرض مثال من بازی wwe2k14 برام ارش داره کلی هم سوپراستار ساختگی دارم حالا میشه روی وان همون ها را داشته باشم و ادامه بدم
3. معمولا بازی های جدید چه مدتی طول میکشه که بیاد منظورم اینه که مثلا بعد از تامب رایدر بازی کردیم تموم شد تا بازی بعدی خیلی باید صبر کنیم؟
4. کلا از نظر هزینه پی اس 4 بهتره یا وان من زن و بچه دارم زیاد دستم باز نیست برم خداتمون بدم واسه بازی
5. قیمت بین تعویض بازیها میانگین چقدر هست یعنی من یک بازی بخرم بعد با ی بازی دیگه تعویض کنم چقدر معمولا باید روش بزارم ؟ واسه 4 هم همینطوری هست ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید نمیدونم چیکار کنم تا دو هفته دیگه کنسولم میره باید وان یا 4 بخرم خیلی سخته بعد از 9 سال تغییر پیدا کنی

1. بعضی بازی ها با بعضی آی اس پی ها مشکل دارن مثلا الان فیفا با پارس آنلاین هیچ مشکلی نداره
2. باید ببینی خود بازی این قابلیت رو داره یا خیر .. به سازنده بستگی داره..
3.بازی ها توی تاریخ ریلیز میان دیگه الانم مدت طولانی بدون بازی نمیمونی ، شما هم که میگی زیاد نمیخوای برای بازی خرج کنی حتی شاید به خاطر بازی های زیاد ندونی کدوم رو بخری
4.هردو مثل هم هستن اوایل پلی استیشن 4 بازی هاش ارزون تر بود ولی الان یه قیمت هستن و تفاوتش نهایتا به 5 تومن برسه حتی بتمن رو من دیدم برا وان 220 و برا 4 حدود 260 میدادن ولی عمدتا یه قیمت هستن
5.من خودم بازی های نسبتا جدید رو با بازی پلم با 30 40 تومن نهایتا 50 تومن تعویض میکنم حالا بازی دست 2 دیگه ارزون تر هم در میاد

سلام دوستان خسته نباشید

میخوام یه x1 بگیرم , بجز اون اپدیت افلاین 2 گیگ موقع راه اندازی
چه اپدیت دیگه ای برای بهتر اجرا کردن واجبه که بگیرم ؟!

سلام دوستان خسته نباشید

میخوام یه x1 بگیرم , بجز اون اپدیت افلاین 2 گیگ موقع راه اندازی
چه اپدیت دیگه ای برای بهتر اجرا کردن واجبه که بگیرم ؟!

اگر تهرانید ک راحت میتونید آخرین سری ساخت رو ک تازه وارد بازار شده رو خریداری کنید ک دیگه نیازی ب 2گیگ آپدیت نیس و سرجمع باید 450مگ آپدیت کنید، همین!

نوشته شده توسط idden]-[;3792792:
داداش چه بازی هایی میکنی؟بگو
و کدوم تعرفه شاتل رو داری؟
Art 6 یا 7 بهترین تعرفه شاتل برا گیمه
من تهرانم - sunset یا fh2 میخوام بازی کنم الآن هم پارس دارم شاتل خیلی بهتر از پارس هست؟؟

نوشته شده توسط idden]-[;3793241:
پارس ؟ اگه پارس آنلاینه ک اصلا عوضش نکن چون تنها ISP ک الان پورت هاش بازه همین پارس آنلاینه
در غیر این صورت برو شاتل
سلام . ببخشید یه سوال این پورت هایی که باید باز باشند دقیقا چه پورت هایی اند؟پیشاپیش بابت پاسخ ممنون

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or