ps3.one
کاربر سایت
ویزا و مسترکارت هم میشهسلام.یه سوال دارم.اینکه برای اینکه از سایت ایکس باکس خرید کنیم حتما باید پی پال یا کردیت کارت باشه یا با ویزا کارت و مستر کارت هم میشه خرید کرد؟
ویزا و مسترکارت هم میشهسلام.یه سوال دارم.اینکه برای اینکه از سایت ایکس باکس خرید کنیم حتما باید پی پال یا کردیت کارت باشه یا با ویزا کارت و مستر کارت هم میشه خرید کرد؟
هندزفری موبایل اوکی هستشدوست عزیز هندزفری موبالت رو وصل کن ببین صدا میده بهت
اگه نده قسمت هندزفری دسته مشکل داره
برای یکی از مشتریای من دسته اش رو اورد تست گرفتم دسته مشکل داشت
سلام.باید اول به اکانت غیر هوم لاگین کنی بعد به اکانت خودت (دو تا اکانت باید لاگین باشند) بعد با اکانت خودت بازی کن.دوستان من بازی هیتمن3 رو به صورت اکانتی (غیرهوم) خریداری کردم بازی رو دانلود کردم و با اکانت خودم وارد بازی شدم ولی فقط بخش تمرینش کار میکنه و هر ماموریت دیگه رو میزنم میگه از ماکروسافت نسخه کامل رو خریداری کنید.
کسی میدونه چیکار باید بکنم؟؟
دوتا اکانت لاگین هستنسلام.باید اول به اکانت غیر هوم لاگین کنی بعد به اکانت خودت (دو تا اکانت باید لاگین باشند) بعد با اکانت خودت بازی کن.
از جای معتبر خرید کردی؟دوتا اکانت لاگین هستن
بله معتبر هستن ... با خود پشتیبانی صحبت کردم با خود اکانت میتونم بازی کنم ظاهرا یه باگی یا مشکل در نت هست که اینجوری شدهاز جای معتبر خرید کردی؟
با همون اکانت غیر هوم (یوزر و پسوورد) با browser وارد سایت مایکروسافت شو و لاگین کن ببین تو لیست خریدها بازی hitman 3 هست؟
برو تو قسمت کمپینگ شهرها رو بهت نشون میده روشون بزن یه فیلم نشون میده همون موقع بک بزن گزینه پلی برات میاد بزنی وارد بازی میشهدوستان من بازی هیتمن3 رو به صورت اکانتی (غیرهوم) خریداری کردم بازی رو دانلود کردم و با اکانت خودم وارد بازی شدم ولی فقط بخش تمرینش کار میکنه و هر ماموریت دیگه رو میزنم میگه از ماکروسافت نسخه کامل رو خریداری کنید.
کسی میدونه چیکار باید بکنم؟؟
این روش هم نشد ... یعنی اصلا فیلم رو هم نشون نمیده ... بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم بازم نشد. کلا هیچ راهی نیست ظاهرا ... فعلا قرار شد با همون اکانت بازی کنم ... یا مشکل از هیتمن هست یا ماکروسافت یه کاری کرده نشه اشتراکی بازی کرد.برو تو قسمت کمپینگ شهرها رو بهت نشون میده روشون بزن یه فیلم نشون میده همون موقع بک بزن گزینه پلی برات میاد بزنی وارد بازی میشه
دوستان یکی دو تا دکمه دسته موقع فشار یکم گیر میکنه برمیگرده
تجربه تعمیر دسته پلی استیشن دارم خودم میتونم تعمیر کنم؟
یه دسته y و X البته گیر نمیکنه زیاد ولی خوب اذیت میکنهک
کدوم کلید ها گیر میکنه چون علت هاشون فرق میکنه و بگم چه جوری برطرف کنید
یه دسته y و X البته گیر نمیکنه زیاد ولی خوب اذیت میکنه
یه دسته هم b و a دکمه RT هم گاهی میچسبه داخل بعد بیرون میاد
اوکی پس باید فیلم باز شدنشو ببینم دمت گرمکلید های a-b-x-y اگه روان کار نمیکنه و بعضی وقتا گیر میکنه معمولا یا چرب شده یا در بیشتر مواقع یه چیز چسبنده به شکلی وارد دسته شده مثلا نوشیدنی بستنی چیزی موقع بازی داشتی میل میکردی و یه مقدار کم وارد دسته شده که باید کامل دسته باز بشه و دور کلید هارو تمیز کنی
ولی واسه RT کار سختی نیست درست کردنش و فقط باید یکی از روکش های پشت دسته رو دربیاری و دقت کنی یه لایه نازک فوم ضربه گیر به بدنه دسته چسبوندن که وقتی RT میاد پایین و به بدنه برخورد میکنه صدا نده
واسه درآوردن اون قاب دسته هم اگه ابزار نداری از یه کارت pvc مثل کارت بانکی استفاده کن البته کارتی که تاریخش تموم شده باشه و اگه یه وقت شکست کارت به مشکل نخوری
اون فوم برداری دیگه دسته گیر نمیکنه