پرسش و پاسخ Xbox One

اپیزود The Long Night شد دومین اپیزود ضعیف کل سریال از نظر منتقدین با نمره 73 .
اولین نفری تو این تاپیک بودم که با دیدن همون قسمت اول بهتون گفتم اینا خراب کردن و ریشه سریالو زدن یادمه یه بچه سالی به مسخره بهم گفت اسکورسیزی ، حالا کم کم به حرفم رسیدید :D
این جمله منتقد زومجی خیلی جالب بود :

اینم نمره مردمی که بعضی دوستان روز اول میگفتن بالاست ولی روز به روز کمتر میشه
فصل شش قسمتی که سه قسمتش افتضاح بوده یعنی معجزه هم کنن گندی که زدنو جبران نمیکنه ، فقط امیدوارم فاجعه سریال دکستر که توی فصل اخرش گند زد به کل سریال بر سر این سریال نیاد
چرا نگفت نایت کینگ شکست میخوره ؟ The Long Night منظورمه ... گفته نبرد بزرگ شروع میشه نگفت پایانی یا چیزی داره ... یعنی احتمالا وایت واکرها هنوز هم وجود دارن ؟

اول بگم که بالا سی سالمه

و این نسل هشت احتمال خیلی زیاد آخرین نسل گیمری منه

هم سنمون بالا رفته هم دیگه هزینه زیاد شده و پول نیست

من از کنسول مایکروسافت

کنسول xbox original داشتم

۱۷ سال پیش خریدم

و واقعات آخرت کنسول بود

خیلی لذت بردم

نسل بعدش xbox 360 خریدم فالکو

که سه چراغ شد و سوخت دیگه درست نشد

دیگه xbox نخریدم تا الان

تصمیم گرفتم یه xbox بخرم

دنبال بازیا روز نیستم

فقط کپی خور راحت باشه راحت بازی اجرا کنه

و لوازمش با قیمت مناسب باشه

۲ انتخاب دارم xbox 360 که دست دومه و ارزون یا xbox one

توصیه شما کدومه؟

و سوال دیگه ام ، xbox one نسل بعد هم ساپورت میشه؟ برام مهمه

چون با این ارزش پول ما عمرا بشه کنسول نسل ۹ خرید

سلام
دوستان تاپیک مخصوص مشکلات و ارور های بازی ها کجاست؟پیداش نکردم
در مورد بازی path of exile سوال داشتم
موقع ورود به سرور ارور میده
unable to connect to login server
میاد
کسی میدونه واسه چیه؟چیکار باید بکنم؟

سلام دوستان، مانیتوری داریم که فقط htmiمیخوره و خروجی صدا (اسپیکر) نداره، برای گرفتن صدا از xbox چه کاری باید انجام بدم؟ ممنون
سلام دوست عزیز میتونی تبدیل بگیری یا از جک 3.5 روی دستت استفاده کنی اگه دسته xboxone s داری

• Like
Reactions: aha2012
سلام دوست عزیز میتونی تبدیل بگیری یا از جک 3.5 روی دستت استفاده کنی اگه دسته xboxone s داری
ممنونم، تبدیل میفروشن جایی؟ اسمش چیه و چه قیمته؟....... اسپیکرهای pcرو بزنم به کنترلر xboxخروجی صدا میده؟ یا با هندزفری جواب میده؟ راهی هست بشه اسپیکرهای pcرو وصل کرد به کنسول و صدا گرفت؟ مرسی

سلام من برای آپدیت و نصب بازی از اینترنت همراه اول استفاده میکنم
چند روزیه سرعت دانلود از سرور مایکروسافت خیلی پایین اومده مال شما هم اینطوریه؟

سلام..
من ی مشکل دارم.
هر اکانتی تو ایکس باکس میخوام وارد کنم میره رو تایید دومرحله ای..میگ ی کد واس فلان ایمیل میفرسیم اون کد رو بزن..چجوری این قابلیتشو ور دارم ک کد دیگ نخواد؟

سلام دوستان
یکی دوتا سوال درمورد اکانت های اکس باکس دارم
یک این که این اکانت هارو یا کد های دیجیتال(چه بازی چه گلد چه...) رو وقتی بخریم میشه دونفر همزمان ازش انلاین استفاده کنند
مثلا یه بازی یا گلدو بصورت اکانت بخریم من و دوستم تو اکانت لاگین کنیم و سوییچ کنیم تو اکانت های خودمون و بازی کنیم
سه نفر چه طور میشه؟

سلام دوستان
یکی دوتا سوال درمورد اکانت های اکس باکس دارم
یک این که این اکانت هارو یا کد های دیجیتال(چه بازی چه گلد چه...) رو وقتی بخریم میشه دونفر همزمان ازش انلاین استفاده کنند
مثلا یه بازی یا گلدو بصورت اکانت بخریم من و دوستم تو اکانت لاگین کنیم و سوییچ کنیم تو اکانت های خودمون و بازی کنیم
سه نفر چه طور میشه؟
2 نفر میشه 3تا نمیشه!نفر اول اکانت رو هوم میکنه نفر دوم هم لاگین میکنه عادی بازی میکنه

درود . یه جایی خوندم نوشته بود که
ایکس باکس جدید با قابلیت نمایش ۱۲۰ فریم در ثانیه عرضه می شود

مایکروسافت با عرضه کنسول بازی ایکس باکس جدید خود با وضوح بصری بی سابقه ۷۶۸۰ در ۴۳۲۰ پیکسل و قابلیت نمایش ۱۲۰ فریم در ثانیه تمامی رقبای خود را پشت سر می‌گذارد.
این یعنی سونی باید بای بای کنه ؟ اخه 50 تا بیشتر فریم نمیده ! 120 فریم ایکس باکس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or