AMIN-PASHA
کاربر سایت
ممنونهیچ محدودیتی نداره فقط به ntfs فرمتش کن بعد وصل کن و محل کپچر توی ستینگ عوض کن
یه سوال دیگه
میشه ابدیت بازی ها رو با پی سی دانلود کرد و بعد ریخت تو هارد. یا حتما باید با کنسول دانلود کرد
ممنونهیچ محدودیتی نداره فقط به ntfs فرمتش کن بعد وصل کن و محل کپچر توی ستینگ عوض کن
متاسفانه نمیشه باید کل دیتای بازی رو دانلود کنی بخوای با pc بریزی فایلای آپدیت جدا نیستنممنون
یه سوال دیگه
میشه ابدیت بازی ها رو با پی سی دانلود کرد و بعد ریخت تو هارد. یا حتما باید با کنسول دانلود کرد
دوست عزیز باید دید که اکانت شما روی امریکا تنظیم شده یا اروپا ....اگر امریکا ست شده باشه باید یه اکانت با ادرس اروپا بسازید گیفت رو داخل اون بزنید و از اون اکانت گیم پس خریداری کنید و اکانت رو هوم کنید تا خودتون بتونید استفاده کنید...سلام دوستان
من ۲۰ یورو گیفت کارت از کسی هدیه گرفتم خواستم بدونم با وارد کردن اون میتونم از کنصول گیم پس ۱ ماه بخرم ؟ چون شمیدم که گیم پس و گلد رو با گیفت کارت یورو نمیشه خرید یا تمدید کرد درسته ؟
و اینکه گیم پس میشه واسه یک اکانت دیگه هم شیر کرد ؟ مثلا شیر کنم تو اکانت امریکا خودم و استفاده کنم
دوست عزیز بازی ریختن نیاز به اکانت قانونی داره و باید حداقل اون اکانت بازی رو خریداری کرده باشه قبلا مثل قبل نیست که کیلو 6 هزار بازی بریزنسلام.اقایون من خیلی وقته در جریان ایکس وان و پی اس 4 نبودم، اینکه فروشنده ها بازی میریزن خودشون روی هارد چجوریه؟ اگه خودم بخوام بازی بریزم؟
دروغ نگم خودم میخوام برا مشتری بازی بریزم که دیگه خوده فروشنده اصلی که کنسول رو برام میفرسته یه پول اضافی برا پک بازی ها نگیره
بعد همه ی بازی هارو میشه روی هارد کپی کرد یا نه؟ مثلا انحصاری ها یا بازی های معروف تازه ریلیز شده؟
ینی الان اینجوری تو همون مایه های کپیخور شدن بحساب میاد؟ میشه بازم انلاین بازی کرد یا چیزی خریداری کرد؟ بعد برتری و فرق one X با one s بغیر 4K بودن وان ایکس چیه؟
داداش به نظرت می ارزه بخاطره انلاین بازی کردن همون بازی رو با قیمت اصلیش خریداری کرد؟دوست عزیز بازی ریختن نیاز به اکانت قانونی داره و باید حداقل اون اکانت بازی رو خریداری کرده باشه قبلا مثل قبل نیست که کیلو 6 هزار بازی بریزن
اون فروشنده اکانتی داره که بازی رو خریده میزنه تو دستگاه و کنسول رو آفلاین میکنه ولی باید افلاین بمونه اگر انلاین بشه بازی ها قفل میشن
برتر وان ایکس قدرت پردازنده خیلی زیاد تر و قدرت گرافیکی بیشتر هست
من همیشه ترجیحم این بوده بازی رو بگیرم و انلاین بازی کنم و اصلا با افلاین جور نیستم باید ببینی چی واست مهمه ولی من ترجیح میدم قانونی بگیرم که بتونم انلااین باشم کلا...داداش به نظرت می ارزه بخاطره انلاین بازی کردن همون بازی رو با قیمت اصلیش خریداری کرد؟
حالا چه فیزیکی چه دانلود کنم بازی ها رو؟
بعد کلا بازی هایی که فقط انلاین اجرا میشن رو اونجوری بازم قفل میشن اگه انلاین بشن یا نه؟
اها!!! داداش دمت گرم برا توضیحاتمن همیشه ترجیحم این بوده بازی رو بگیرم و انلاین بازی کنم و اصلا با افلاین جور نیستم باید ببینی چی واست مهمه ولی من ترجیح میدم قانونی بگیرم که بتونم انلااین باشم کلا...
بازی که فقط افاینه ریختنش فایده نداره بازی اجرا میکنی میزنه که باید و بشی به سرور اگر هم نه بازی بسته میشه
خرید باطری قلمی بهترین انتخابهسلام
برا دسته های one s چه مدل باتری بگیرم
خودم یه خورده تحقیق کردم این مدل باتری که با خود دسته شارژ میشه خیلی ازش بد شنیدم
بیشتر نظرم درباره باتری قلمی شارژی و دستگاه شارژش
لطفا از هر کدوم مدل پیشنهاد بدین
حالا لطفا منو راهنمایی کنید ممنون
یه سوال این باتری قلمی شارژی با خود دسته شارژ میشه؟؟
ممنون دوست عزیزخرید باطری قلمی بهترین انتخابه
چون اکثر باطری های شارژی داخل بازار فیک هستن
من خودم از camelion و DBK استفاده می کنم (ظرفیت 2500 و یا 2700mAh) راحت تا چند روز جواب می ده
با خود دسته این باطری ها شارژ نمی شن و باید شارژر هم بخری
اگه یه کابل بلند USB هم تهییه کنی می تونی با اتصال مستقیم سیم بدون باطری از دسته استفاده کنی
فرقی نمی کنهممنون دوست عزیز
camelion همین که سفیده؟جفتی حدودا50بود
مدل شارژش رو میگید 4تایی؟فرقی داره