پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

اين چه حرفيه ميزني محمد امين!:biggrin1:
نه همينه!
من منظورتو نفهمیدم . یعنی این رشته که شما بزاری گوشت بقیه بهت میخندن ؟ :biggrin1:
جالبه :biggrin1:

نه بابا چون خیلی با کلاسه بهم تیکه میندازن..:biggrin1:

میگم مگه PS3 بلوتوث نیست.. خوب نمیشه با موبایل بلوتوثش رو پیدا کرد و بعد از هدست خود موبایل براش استفاده کرد..

می تونی از jabra استفاده کنی؟تو rayaneh.com میفروشن .

ممنون هدست های جالبی داشت.. یعنی الان من هر کدام از اون Jabra ها رو بخرم به PS3 وصل میشه..؟

عزیزم . دقیقا میشه از Headset های همین گوشی های معمولی استفاده کرد مثل نوکیا و سونی اریکسون و ... .
Headset های جبرا هم خیلی خوبن و بیشترشون با PS3 سازگاری دارن .
شما اگر نتونستی اینو پیدا کنی یه مدل از جبرا انتخاب کن بهم مدلش رو بگو تا بهت بگم با PS3 سازگاری داره یا نه .
اینم بگیری راحت میتونی برای گوشیت هم ازش استفاده کنی .

نه بابا چون خیلی با کلاسه بهم تیکه میندازن..:biggrin1:

میگم مگه PS3 بلوتوث نیست.. خوب نمیشه با موبایل بلوتوثش رو پیدا کرد و بعد از هدست خود موبایل براش استفاده کرد..

ممنون هدست های جالبی داشت.. یعنی الان من هر کدام از اون Jabra ها رو بخرم به PS3 وصل میشه..؟
تمام هدست هایی که ساپرت می کنه نوشته:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of..._PlayStation_3

سلام
من به یه مشکل برخورد ممنون میشم کمک کنید
من ps3 رو با کابل خودش ( کامپوزیت) به tv وصل کردم و با یه کابل optical هم به آمپلی وصلش کردم
قبلن وقتی آمپلی روشن بود صدا از باندهای 5.1 پخش میشد و وقتی خاموش بود صدا از tv میومد
ولی الان وقتی آمپلی خاموشه صدایی از tv ندارم
تنظیمات رو هم چک کردم همه چیز مثله قبله

سلام
من به یه مشکل برخورد ممنون میشم کمک کنید
من ps3 رو با کابل خودش ( کامپوزیت) به tv وصل کردم و با یه کابل optical هم به آمپلی وصلش کردم
قبلن وقتی آمپلی روشن بود صدا از باندهای 5.1 پخش میشد و وقتی خاموش بود صدا از tv میومد
ولی الان وقتی آمپلی خاموشه صدایی از tv ندارم
تنظیمات رو هم چک کردم همه چیز مثله قبله
احتمالا تنظیمات صدا رو گذاشتی روی Optical . هر موقع خواستی ار تلوزیونت صدا بگیری باید بری در XMB در قسمت تنظیمات صدا و روی Composite(AV تنطیمش کنی.

احتمالا تنظیمات صدا رو گذاشتی روی Optical . هر موقع خواستی ار تلوزیونت صدا بگیری باید بری در XMB در قسمت تنظیمات صدا و روی Composite(AV تنطیمش کنی.

ببینید قبلا روی optical بود ولی بسته به اینکه امپلی روشنه یا نه ؛ خودش سوییچ میکرد
یعنی اگه امپ روشن بود صدا از optical میومد ولی اگه خاموش بود از tv صدا میومد

ببینید قبلا روی optical بود ولی بسته به اینکه امپلی روشنه یا نه ؛ خودش سوییچ میکرد
یعنی اگه امپ روشن بود صدا از optical میومد ولی اگه خاموش بود از tv صدا میومد
پس مشکل جای دیگست.
منم مثل شما اینکارو میکنم . منتها با HDMI به tv وصل کردم و با Optical صدا رو از سیستم صوتیم میگیرم.
احتمالا باید تنظیمات سیستم صوتی تون رو دستکاری کنید.

سلام به همگی
من میخوام برای PS3 کابل HDMI to HDMI بخرم اما تا اونجائی که متوجه شدم کابلهای مختلفی با برندهای زیادی توی بازار هست....
میخواستم ببینم دوستان کدوم کابل رو پیشنهاد میکنند؟
تلویزیون هم سامسونگ فول اچ دی

سلام به همگی
من میخوام برای PS3 کابل HDMI to HDMI بخرم اما تا اونجائی که متوجه شدم کابلهای مختلفی با برندهای زیادی توی بازار هست....
میخواستم ببینم دوستان کدوم کابل رو پیشنهاد میکنند؟
تلویزیون هم سامسونگ فول اچ دی
کلا کابل الان خیلی زیاده به خصوص متفرقه ها که بعد از 2 روز خراب میشن .
به نظر من برو از سونی سنتر یه کابل سونی بگیر . من دارم اتفاقا به سامسونگ Full HD هم زدم راضیم در کل . البته گرونه یکم ولی خوب خوبه . من 1 مترش رو خریدم 40 تومان . :smile:

دوستان عزیز من یه سوال دارم فکر میکنم که تکراری باشه اگه هست ببخشید

من وایرلس ریسیور دسته ایکس باکس هم دارم بازم نتونستم به ps3 وصلش کنم هیچ راهی نداره دسته ایکس باکس رو به این ps3 وصل کرد .
آیا دسته سیم دار رو میشه وصل کرد
آیا دسته بی سیم رو با اون سیم یو اس بی که برای او باطریهای قابل شارژ هست میشه وصل کرد .
ممنون از جوابتون .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or