ghabool vali ye negah be in bendaz
http://blog.us.playstation.com/2008/...playstation-3/
خیلی عالی .. فکر کنم اگر اینو بزارم گوشم تا سال آینده سوژه خنده اهل فامیل بشم.:biggrin1:
مدل بی قیافه ترش نیست..؟
ghabool vali ye negah be in bendaz
http://blog.us.playstation.com/2008/...playstation-3/
می تونی از jabra استفاده کنی؟تو rayaneh.com میفروشن .خیلی عالی .. فکر کنم اگر اینو بزارم گوشم تا سال آینده سوژه خنده اهل فامیل بشم.:biggrin1:
مدل بی قیافه ترش نیست..؟
اين چه حرفيه ميزني محمد امين!:biggrin1:خیلی عالی .. فکر کنم اگر اینو بزارم گوشم تا سال آینده سوژه خنده اهل فامیل بشم.:biggrin1:
مدل بی قیافه ترش نیست..؟
من منظورتو نفهمیدم . یعنی این رشته که شما بزاری گوشت بقیه بهت میخندن ؟خیلی عالی .. فکر کنم اگر اینو بزارم گوشم تا سال آینده سوژه خنده اهل فامیل بشم.:biggrin1:
مدل بی قیافه ترش نیست..؟
اين چه حرفيه ميزني محمد امين!:biggrin1:
نه همينه!
من منظورتو نفهمیدم . یعنی این رشته که شما بزاری گوشت بقیه بهت میخندن ؟ :biggrin1:
جالبه :biggrin1:
می تونی از jabra استفاده کنی؟تو rayaneh.com میفروشن .
تمام هدست هایی که ساپرت می کنه نوشته:نه بابا چون خیلی با کلاسه بهم تیکه میندازن..:biggrin1:
میگم مگه PS3 بلوتوث نیست.. خوب نمیشه با موبایل بلوتوثش رو پیدا کرد و بعد از هدست خود موبایل براش استفاده کرد..
ممنون هدست های جالبی داشت.. یعنی الان من هر کدام از اون Jabra ها رو بخرم به PS3 وصل میشه..؟
احتمالا تنظیمات صدا رو گذاشتی روی Optical . هر موقع خواستی ار تلوزیونت صدا بگیری باید بری در XMB در قسمت تنظیمات صدا و روی Composite(AV تنطیمش کنی.سلام
من به یه مشکل برخورد ممنون میشم کمک کنید
من ps3 رو با کابل خودش ( کامپوزیت) به tv وصل کردم و با یه کابل optical هم به آمپلی وصلش کردم
قبلن وقتی آمپلی روشن بود صدا از باندهای 5.1 پخش میشد و وقتی خاموش بود صدا از tv میومد
ولی الان وقتی آمپلی خاموشه صدایی از tv ندارم
تنظیمات رو هم چک کردم همه چیز مثله قبله
احتمالا تنظیمات صدا رو گذاشتی روی Optical . هر موقع خواستی ار تلوزیونت صدا بگیری باید بری در XMB در قسمت تنظیمات صدا و روی Composite(AV تنطیمش کنی.
پس مشکل جای دیگست.ببینید قبلا روی optical بود ولی بسته به اینکه امپلی روشنه یا نه ؛ خودش سوییچ میکرد
یعنی اگه امپ روشن بود صدا از optical میومد ولی اگه خاموش بود از tv صدا میومد
کلا کابل الان خیلی زیاده به خصوص متفرقه ها که بعد از 2 روز خراب میشن .سلام به همگی
من میخوام برای PS3 کابل HDMI to HDMI بخرم اما تا اونجائی که متوجه شدم کابلهای مختلفی با برندهای زیادی توی بازار هست....
میخواستم ببینم دوستان کدوم کابل رو پیشنهاد میکنند؟
تلویزیون هم سامسونگ فول اچ دی