پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام عزیزان خسته نباشید یه سوالی داشتم که خیلی رو اعصابمه چه جوری درستش کنم
اقا رفتم برای ps3 یه مانیتور خریدم ۱۰۸۰ کلا ۶۰ هرتزه چیز گرون نخریدم . حالا من بدون اطلاعات رفتم گرفتم و دیدم این مانیتوره خروجی صدا نداره . یعنی نه جک هدفون داره نه جا برای اسپیکر داره هیچ خروجی صدایی نداره. تنها راه گرفتن صدا از خود کنسول هست که خب مثل ps4 نیست که روی دسته پورت aux باشه . من کلا از اول هم نمیخواستم از اسپیکر استفاده کنم هدفم همون هدفون بوده.الان دو روزه گه دارم تحقیق میکنم بفهمم چه راه هایی هست که صدا رو انتقال بدم . فعلا فقط یه راه پیدا کردم که نمیدونم اصلا جواب بده یا نه و اگرم جواب بده کیفیت صدا و تصویر خوب باشه یا بد .راهم اینه که بیام یه تبدیل hdmi به vga بگیرم که روی تبدیل پورت صدا یعنی aux داشته باشه و بعد vga رو به مانتیور وصل کنم . و خب یه کابل vga به vga هم باید بگیرم تا تبدیلو به مانیتور وصل کنم
نمیدونم این روش جوابه یا نه ولی اگه کسی میدونه چجوری باید این مشکلو حل کرد لطفا راهنماییم کنه .خیلی ممنون خدانگهدار
PS3 خروجی اپتیکال داره، اگه اسپیکرت ورودیشو داره می تونی استفاده کنی، راه دیگه هم اینه یه هدست گلد که کارکردش همه جا هست بگیری PS3 ساپورت می کنه، فقط برای اطلاع.. تبدیل RCA به HDMI دارم که روی تبدیل جک ۳.۵ داره و جواب میده فقط برای PS2 تست کردم اما... تبدیل به vga کیفیت تصویرو کاهش می ده و برای PS3 مناسب نیست، چون VGA انالوگه، HDMI دیجیتال

PS3 خروجی اپتیکال داره، اگه اسپیکرت ورودیشو داره می تونی استفاده کنی، راه دیگه هم اینه یه هدست گلد که کارکردش همه جا هست بگیری PS3 ساپورت می کنه، فقط برای اطلاع.. تبدیل RCA به HDMI دارم که روی تبدیل جک ۳.۵ داره و جواب میده فقط برای PS2 تست کردم اما... تبدیل به vga کیفیت تصویرو کاهش می ده و برای PS3 مناسب نیست، چون VGA انالوگه، HDMI دیجیتال
ممنون ببینم چی میشه اگه جواب نده مانیتور پس میدم

• Like
Reactions: Love Console
سلام اساتید میشه به من کمک کنن من یه اینترنت adsl مخابرات دارم تو خونه با سرعت 8 مگ و یه ps3 و یه xbox one دارم نت adsl خونم کلا داغونه حالا نمیدونم کلا سرعتش پایینه یا به خاطر نوع مودم و یا فاصلست چون فاصله pc تا اتاق تلویزیون نسبتا زیاده موقع دانلود فیلم با idm هم سرعت دانلودش بیشتر از 1 مگ و کمتر از 2 مگ بر ثانیه هست دنبال نتی هستم که بتونه کارای زیر رو در شرایط فعلی داغون نت انجام بده
برای ps3
بتونه به خوبی به psn برای سینک کردن تروفیا وصل شه و دانلود اپدیت (اگر بشه باهاش ادمیزادی انلاین بازی کرد که چه بهتر ولی این مورد اخر خیلی ضروری نیست)
با توجه به نتای مختلف موجود در بازار مثل فیبر نوری و adsl و سیم کارت به من چه اینترنتی رو برای این کارا پیشنهاد میکنید؟

• Like
سلام عزیزان خسته نباشید یه سوالی داشتم که خیلی رو اعصابمه چه جوری درستش کنم
اقا رفتم برای ps3 یه مانیتور خریدم ۱۰۸۰ کلا ۶۰ هرتزه چیز گرون نخریدم . حالا من بدون اطلاعات رفتم گرفتم و دیدم این مانیتوره خروجی صدا نداره . یعنی نه جک هدفون داره نه جا برای اسپیکر داره هیچ خروجی صدایی نداره. تنها راه گرفتن صدا از خود کنسول هست که خب مثل ps4 نیست که روی دسته پورت aux باشه . من کلا از اول هم نمیخواستم از اسپیکر استفاده کنم هدفم همون هدفون بوده.الان دو روزه گه دارم تحقیق میکنم بفهمم چه راه هایی هست که صدا رو انتقال بدم . فعلا فقط یه راه پیدا کردم که نمیدونم اصلا جواب بده یا نه و اگرم جواب بده کیفیت صدا و تصویر خوب باشه یا بد .راهم اینه که بیام یه تبدیل hdmi به vga بگیرم که روی تبدیل پورت صدا یعنی aux داشته باشه و بعد vga رو به مانتیور وصل کنم . و خب یه کابل vga به vga هم باید بگیرم تا تبدیلو به مانیتور وصل کنم
نمیدونم این روش جوابه یا نه ولی اگه کسی میدونه چجوری باید این مشکلو حل کرد لطفا راهنماییم کنه .خیلی ممنون خدانگهدار
خوده یه پلی تری یه خروجی صدای هفت و یک چنل داره اسمشا یادم رفته یادمه سره بازی سایلنت هیل هم کامینگ وصل کردم اسپیکر هفت و یک چنل خیلی تجربه عالی بود چون خوده بازی هم بر همین فرمت صدا و موزیک ساخته شده

سلام دوستان من یک سیو اویل۴ از یوتیوب واسه ps3 دانلود کردم و ریختم تو کنسول و کار کرد ولی وقتی که میخام سیو کنم ارور میده و میگه که این سیو واسه یک یوزر دیگس و شما نمیتونی از این سیو استفاده کنی راه حلی هست که بتونم سیو رو واسه یوزر خودم بکنمش و بتونم سیو کنم؟ممنون❤❤

و دوستان یک چیز دیگه ps3 من فت ۳۲۰ گیگ هستش و مدل CECHHOO هستش آیا cpu دستگاه ۹۰ نانومتری هستش یا ۶۵ نانومتری؟ممنون❤❤
این مدل فکر میکنم ۶۵ نانومتری هست CPU
کلا توی فت کم حرارت ترین ها از سری CECHL به بعد هستن ....

• Like
Reactions: kratos.ps3
آها یعنی خطر چراغ زرد شدن توی مدل ای که دارم کمتره؟
از مدل های اولیه اره کمتره ولی باید هر ۲ ۳ سال یکبار خمیر سیلیکون تعویض کنی
حتما هم وبمن نصب کن تا دمای CPU و RSX رو چک کنی ....
اگر دما رفت بالا میتونی خودت دستی دور فن رو بالاتر مثلا ۴۵ یا ۵۰ درصد بذاری که دما نکشه کنسولت ....
بهترین مدل فت CECHP0 هست توی بازار (مثلا CECHP06 با هارد ۱۶۰ گیگ فابریک)

• Like
Reactions: kratos.ps3
از مدل های اولیه اره کمتره ولی باید هر ۲ ۳ سال یکبار خمیر سیلیکون تعویض کنی
حتما هم وبمن نصب کن تا دمای CPU و RSX رو چک کنی ....
اگر دما رفت بالا میتونی خودت دستی دور فن رو بالاتر مثلا ۴۵ یا ۵۰ درصد بذاری که دما نکشه کنسولت ....
بهترین مدل فت CECHP0 هست توی بازار (مثلا CECHP06 با هارد ۱۶۰ گیگ فابریک)
اها ممنون خیالم راحت شد تازه همین ۴یا۵ ماه پیش خمیرشو عوض کردم
ولی یک سوال من قبلا وبمن رو نصب کرده بودم ولی دور فن کنسول شدید رفت بالا و ترسیدم و حذفش کردم اگه میشه بگو وقتی وبمن رو ریختم چجوری دور فنشو درست کنم که به حالت عادی برگرده ممنون❤❤

سلام دوستان من یک سیو اویل۴ از یوتیوب واسه ps3 دانلود کردم و ریختم تو کنسول و کار کرد ولی وقتی که میخام سیو کنم ارور میده و میگه که این سیو واسه یک یوزر دیگس و شما نمیتونی از این سیو استفاده کنی راه حلی هست که بتونم سیو رو واسه یوزر خودم بکنمش و بتونم سیو کنم؟ممنون❤❤
کسی نیست اینم جواب بده؟

• Like
اها ممنون خیالم راحت شد تازه همین ۴یا۵ ماه پیش خمیرشو عوض کردم
ولی یک سوال من قبلا وبمن رو نصب کرده بودم ولی دور فن کنسول شدید رفت بالا و ترسیدم و حذفش کردم اگه میشه بگو وقتی وبمن رو ریختم چجوری دور فنشو درست کنم که به حالت عادی برگرده ممنون❤❤

کسی نیست اینم جواب بده؟
احتمالا شما وبمن رو حالت دینامیک ست کردی که دمات نوسان داره رو حالت manaul ست کنید بین 35 تا 40 درصد خوبه بسته به صداش ک راحت باشی.
من با 38 درصد و فریمور اورکلاک شده تو گاد آور وار اسنشن بیشتر از 63-64 درجه دمای جفت چیپام نرفته.

راجع به سؤال دومتون هم کلیات رو میدونم که باید با برنامه Apolo save tool (اگر اسمش رو درست گفته باشم) پچ کنید سیو رو ک مشکلی پیش نیاد. اموزشش تو یوتیوب بزنید پیدا میکنید

احتمالا شما وبمن رو حالت دینامیک ست کردی که دمات نوسان داره رو حالت manaul ست کنید بین 35 تا 40 درصد خوبه بسته به صداش ک راحت باشی.
من با 38 درصد و فریمور اورکلاک شده تو گاد آور وار اسنشن بیشتر از 63-64 درجه دمای جفت چیپام نرفته.

راجع به سؤال دومتون هم کلیات رو میدونم که باید با برنامه Apolo save tool (اگر اسمش رو درست گفته باشم) پچ کنید سیو رو ک مشکلی پیش نیاد. اموزشش تو یوتیوب بزنید پیدا میکنید
اها ممنون ولی شنیدم که میگن اگه دور فن وبمن رو روی حالت siscon بزارم کنسول خودش فن رو تنظیم میکنه و به حالت عادی برمیگرده آیا درست هستش؟❤❤

• Like
اها ممنون ولی شنیدم که میگن اگه دور فن وبمن رو روی حالت siscon بزارم کنسول خودش فن رو تنظیم میکنه و به حالت عادی برمیگرده آیا درست هستش؟❤❤
اره سیسکان بذاری اون صدای دور فن بالات قطع میشه ...
حالت manaul خودت فن رو بذار بین ۳۵ یا ۴۰ درصد بعد تست دما بگیر توی گاد اسنشن یا گاد ۳ ببین دمای CPU و RSX چقدر هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or