پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دمای کنسولت طبیعی هست داش....
Ps3 تا ۸۰ درجه هم طبیعیه ....
اصلا نیازی به وبمن نداری .... وبمن بیشتر به کار ps3 فت میاد که دما زیاد میکشه ملت وبمن نصب میکنن و دور فن رو دستی بالا میذارن تا دمای cpu و rsx بالا نره
اگر وبمن نصب کردی باید میذاشتی روی سیسکان تا دور فن بالا نره ....
شما کنسولت رو هر ۳ سال یه سرویس خمیر سیلیکون ببر،هیچ نیازی به وبمن نداری ....
خیلی ممنون پس دیگه اصلا نمیریزمش

• Like
Reactions: Love Console
با سلام من یه سوالی دارم من قبلا چند سال پیش ps3 super slim هک hen بود که اورجینال خورش کردم برای انلاین بازیو این جور کارا برای این که بن نشم و هیچ اثری از hen رو کنسولم نباشه هم تصمیم گرفتم هارد کنسولو فرمت کنم بنابراین هارد 250 گیگ مارک hitachi کنسولو بیرون کشیدم خودم که قاب و برنامه برای فرمتشو نداشتم بردمش به یه مغازه خدمات کامپیوتری و گفتم هاردو فرمت کنه با فرمت fat 32 انجام داد ضربه هم نخورد به هارد تو پروسه اوردم خونه هاردو گذاشتم داخل کنسول داشتم اماده میشدم که اگه اشتباه نکنم کنسولو ببرم تو ریکاوری مود و ofw بریزم روش که متاسفانه درست یادم نیست ولی اگه اشتباه نکنم تا کنسولو روشن میکردم هارد کنسول شروع به کار میکرد با یه صدای عجیب و نسبتا بالا و اخرم یه صدای تق می اومد از هارد و کنسول خاموش میشد دیگه اینجا بود که ر*دم به خودم و گفتم دستگاه خراب شد خلاصه فردا برداشتم کنسولو بردم پشت شهرداری فکر میکردم خراب شده چون ادم وسواسی هستم و همه مراحلم مو به مو و تا جایی که یادمه درست انجام داده بودم و تو نتم هر چی سرچ کردم به همچین مشکلی و راه حلش برنخوردم به این خاطر پیش هر تعمیر کاری میرفتم میگفتم کنسول انگار خراب شده و اونا هم طفره میرفتن از درست کردن و بررسیش اخر سر ادرس یه مغازه تو پاساژ لبافو دادن بردم اونجا دستش درد نکنه تعمیرکارش یه هارد toshiba 500 گیگ استوک روش انداخت و درست شد من همین روزا میخوام برم ssd بخرم و بندازم رو کنسول و بعدم از ofw برم رو اخرین ورژن هک hen سه تا سوال داشتم از اساتید 1- الان ممکنه کنسول من مشکلی داشته باشه و عوض کردن هاردش ریسکی باشه؟ 2-من این ssd رو که خریدم نباید کاری روش انجام بدم مثلا فرمتش کنم یا این که همینجوری بندازمش رو کنسول؟ 3-من اول باید کنسولو از حالت ofw ببرم به hen و بعد هاردشو عوض کنم یا این که اول هاردشو عوض کنم و بعد ببرمش به hen؟

• Like
سلام دوستان عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه
من حدود یه سالی هست که ps3 slim خریدم
مشکل من که به خاطرش اومدم از شما سوال بپرسم دمای کنسول هست من تو این یک سال که بازی کردم مشکلی در کنسول ندیدم دمای کنسول در بیشترین حالت خودش تا الان تا 72 رفته ولی همیشه اینقدر نیست
مثلا تو گیمایی مثل گاد اف وار و بتمن ارکام اوریجینز و جی تی ای وی و گیمای سنگین از ۷۰ رد میشه
فصل زمستون و مواقع خنک کنسول در نهایت تهش به ۶۷ برسه معمولا روی ۶۵ میمونه
درسته که تا الان مشکلی پیش نیومده ولی دمای بالا می‌تونه به کنسول آسیب بزنه . من داشتم با دوستم که ps3 داره صحبت می‌کردم که گفت دمای کنسول من نهایت تا 60 بره.
به من گفت که من یک برنامه خاصی نصب کردم که میشه با اون سرعت فن رو تنظیم کرد اسمش هم وب من هست . من هم چند جا پرسیدم و گفتن که بهتره به سرعت فن دستگاه دست نزنی و عوضش نکنی چون ممکنه آسیب بزنه به کنسولت. من هم نریختم این برنامه رو. فن دستگاه من برای مثال در دمای 70 در حدی هست که من اگر نیم متر از کنسول فاصله داشته باشم صدای فن رو نمی‌شنوم ولی اگر نزدیک‌تر بشم یا گوشم رو به دستگاه نزدیک کنم می‌بینم که فن داره می‌چرخه و حتی وقتی دستم را پشت کنسول می‌ذارم می‌بینم باد داره بیرون میاد ولی من حس می‌کنم این سرعت برای خنک کردن دستگاه کافی نیست .ولی بعد این یه سال تصمیم گرفتم که برنامه رو نصب کنم و ببینم با این برنامه دمای کنسول چقدر میره. امروز رفتم از یکی از سایت‌های ایرانی وب من مود رو نصب کردم نه وب من عادی. به محض نصب برنامه سرعت فن بالا رفت و هر 5 ثانیه سرعت بالاتر میرفت. ولی هر چقدر دنبال گزینه تنظیم سرعت فن گشتم اون رو پیدا نکردم من هم ترسیدم از اینکه سرعت فن انقدر بالا رفته برای تست رفتم داخل بازی گاد آف وار سه حدود نیم ساعت بازی کردم سرعت فن بالا بود ولی نه مثل موقعی که اول وب من رو نصب کرده بودم یعنی هر چقدر که می‌گذشت سرعت فن به طور خودکار پایین‌تر میومد وقتی بعد بازی خواستم دما رو چک کنم دیدم که توی این نیم ساعت حتی داخل بازی دما از 70 به 64 اومده . من از این بابت که ممکنه به دستگاه آسیب بزنه هم اینکه می‌خواستم فقط یک تستی بکنم رفتم وب من رو پاک کردم و اینکه از دوستان پرسیدم گفتند که بهتره سرعت فن رو خودت تنظیم کنی نه اینکه به صورت خودکار برنامه خودش تنظیم کنه. بعد از حذف برنامه سرعت فن دوباره به حالت قبل خودش برگشت و رفتم دوباره بازی کردم و دیدم دما دوباره تا 70 درجه رفت. الان از شما می‌خوام یک نسخه مناسب از وب من را برای من بفرستید و هم اینکه من رو راهنمایی کنید که آیا این برنامه ممکنه به دستگاه من آسیب بزنه و باعث بشه که فن دستگاه یا خود دستگاه آسیب ببینه و خراب شه؟ اصلا اگر من با همون دمای ۷۰ بازی کنم ممکنه تا یک سال دیگه مشکلی پیش بیاد؟حالا من منتظر می‌مونم تا یکی به من بگه که آسیب می‌زنه یا نه که اگر آسیب نمی‌زنه این برنامه رو نصب کنم و با کمکش بتونم سرعت فن رو روی یک گزینه مناسب تنظیم کنم خیلی ممنون از شما
سلام دوست عزیز دمای کنسول شما عادیه و اینکه اون کسی که به شما گفته سرعت بالای فن برای کنسول مشکل داره ببخشید اح.قی بیش نبوده ولی اگه بخوایم به طور خیلی دقیق بررسی کنیم فقط می تواند باعث کاهش طول عمر فن بشه همین و هیچ مشکل انچنانی برای کنسول ایجاد نمی کنه من 2 ساله تقریبا فن کنسولم رو 45 درصد ثابته ته دمای کنسولم 60 هستش من خیلی به دمای ps3 حساسم حالا بماند که صدای جت رو هم تحمل میکنم D:

سلام دوست عزیز دمای کنسول شما عادیه و اینکه اون کسی که به شما گفته سرعت بالای فن برای کنسول مشکل داره ببخشید اح.قی بیش نبوده ولی اگه بخوایم به طور خیلی دقیق بررسی کنیم فقط می تواند باعث کاهش طول عمر فن بشه همین و هیچ مشکل انچنانی برای کنسول ایجاد نمی کنه من 2 ساله تقریبا فن کنسولم رو 45 درصد ثابته ته دمای کنسولم 60 هستش من خیلی به دمای ps3 حساسم حالا بماند که صدای جت رو هم تحمل میکنم D:
من میخوام برای تست یه نسخه وب من بریزم و سرعت فن رو روی سیسکان بریزم شاید بهتر باشه بنظرت اینکارو بکنم ؟

• Like
با سلام من یه سوالی دارم من قبلا چند سال پیش ps3 super slim هک hen بود که اورجینال خورش کردم برای انلاین بازیو این جور کارا برای این که بن نشم و هیچ اثری از hen رو کنسولم نباشه هم تصمیم گرفتم هارد کنسولو فرمت کنم بنابراین هارد 250 گیگ مارک hitachi کنسولو بیرون کشیدم خودم که قاب و برنامه برای فرمتشو نداشتم بردمش به یه مغازه خدمات کامپیوتری و گفتم هاردو فرمت کنه با فرمت fat 32 انجام داد ضربه هم نخورد به هارد تو پروسه اوردم خونه هاردو گذاشتم داخل کنسول داشتم اماده میشدم که اگه اشتباه نکنم کنسولو ببرم تو ریکاوری مود و ofw بریزم روش که متاسفانه درست یادم نیست ولی اگه اشتباه نکنم تا کنسولو روشن میکردم هارد کنسول شروع به کار میکرد با یه صدای عجیب و نسبتا بالا و اخرم یه صدای تق می اومد از هارد و کنسول خاموش میشد دیگه اینجا بود که ر*دم به خودم و گفتم دستگاه خراب شد خلاصه فردا برداشتم کنسولو بردم پشت شهرداری فکر میکردم خراب شده چون ادم وسواسی هستم و همه مراحلم مو به مو و تا جایی که یادمه درست انجام داده بودم و تو نتم هر چی سرچ کردم به همچین مشکلی و راه حلش برنخوردم به این خاطر پیش هر تعمیر کاری میرفتم میگفتم کنسول انگار خراب شده و اونا هم طفره میرفتن از درست کردن و بررسیش اخر سر ادرس یه مغازه تو پاساژ لبافو دادن بردم اونجا دستش درد نکنه تعمیرکارش یه هارد toshiba 500 گیگ استوک روش انداخت و درست شد من همین روزا میخوام برم ssd بخرم و بندازم رو کنسول و بعدم از ofw برم رو اخرین ورژن هک hen سه تا سوال داشتم از اساتید 1- الان ممکنه کنسول من مشکلی داشته باشه و عوض کردن هاردش ریسکی باشه؟ 2-من این ssd رو که خریدم نباید کاری روش انجام بدم مثلا فرمتش کنم یا این که همینجوری بندازمش رو کنسول؟ 3-من اول باید کنسولو از حالت ofw ببرم به hen و بعد هاردشو عوض کنم یا این که اول هاردشو عوض کنم و بعد ببرمش به hen؟
پاسخ سوال های اخر متنتون رو امیر @.Amirone میدونه ازش بپرسید راهنمایی تون میکنه...

ولی کلا اصن نیاز نبود هارد رو این همه انگولک کنی، منم پی اس تریم رو سال 2010 که خریدم جیل بریک کردم تا 2013 جیل بریک بود، بعدش فقط و فقط از خود ستینگ کنسول Initialize و ریست کردم و بعدش اپدیت و بینگو... کنسول اریجینال شد و الان 12 سال هست اریجینال کار میکنه اپدیت هم میشه بدون مشکل....

*اون موقع چون ورژن جدید ofw موجود بود همیشه کار راحتی بود، الان فقط مهمه که ورژن بالاتر ofw موجود باشه (نسبت به ورژن کاستوم فرمور) که کنسول رو راحت انلاین اپدیت کنی...

• Like
پاسخ سوال های اخر متنتون رو امیر @.Amirone میدونه ازش بپرسید راهنمایی تون میکنه...

ولی کلا اصن نیاز نبود هارد رو این همه انگولک کنی، منم پی اس تریم رو سال 2010 که خریدم جیل بریک کردم تا 2013 جیل بریک بود، بعدش فقط و فقط از خود ستینگ کنسول Initialize و ریست کردم و بعدش اپدیت و بینگو... کنسول اریجینال شد و الان 12 سال هست اریجینال کار میکنه اپدیت هم میشه بدون مشکل....

*اون موقع چون ورژن جدید ofw موجود بود همیشه کار راحتی بود، الان فقط مهمه که ورژن بالاتر ofw موجود باشه (نسبت به ورژن کاستوم فرمور) که کنسول رو راحت انلاین اپدیت کنی...
دیگه میخواستم میخممو محکم بکوبم که مشکلی پیش نیاد ولی زد دستمو برید

دلیل خاموش شدن پلی استیشن موقع بیرون اومدن از بازی چی می‌تونه باشه
پلی استیشن کپی خور با برنامه hen
هیبرید فریمور ۴.۹۲ و وبمن مود روش نصب کردم
برای بار اول مشکلی نداره بازی رو اجرا می‌کنه ولی اگه ریلود xmb بزنی یا از بازی بیای بیرون یا یوزر اکانت بخوای عوض کنی خاموش میشه

دوستان درود دوباره
من همیشه میخوام بازی بریزم یا از سایتای ایرانی دانلود میکنم یا سایتای خارجی
سایتای ایرانی که نصف گیما رو بخاطر فیلترینگ بر میدارن
سایتای خارجی هم که یه romsfun هست که متأسفانه خیلی اذیت میکنه و وسط دانلود قطع میشه
توی تلگرامی یه کانالی پیدا کردم که بیشتر گیما رو با لینک های بدون محدودیت سرعت مثل درایو گذاشته
امروز دویل می کرای ۴ دانلود کردم و فرمتش pkg بود
خب من بیشتر بازی هایی که دانلود میکنم iso یا فولدر هستن یه بار فقط pkg دیدم که اونم گیمش ۵۰۰ مگ بود و نصبش اسون بود
الان این دویل می کرای دو پارته یکی ۴ گیگ کامل یکی ۳.۵ گیگ
من اول یا خودم فکر کردم که خب پارت یکو نصب میکنم بعد پارت دو رو بعد گیم اجرا میشه
هر دو رو نصب کردم ولی گیم اجرا نشد 😂 فهمیدم باید کار دیگه ای کنم میشه کمکم کنید که چکار کنم؟
اگه بشه از تو خود کنسول اوکیش کرد خب من پس میتونم the last of us که تو فلشم جا نمیشه رو پارت پارت بریزم تو کنسول بعد نصبش کنم

• Like
من میخوام برای تست یه نسخه وب من بریزم و سرعت فن رو روی سیسکان بریزم شاید بهتر باشه بنظرت اینکارو بکنم ؟
من کلا مخالف استفاده از سیسکان هستم چون اگه کارامد بود ما دیگه مشکلی نداشتیم پس از نظر من بهتر هستش با توجه به کنسول و دمای محیط درصد فن رو دستی تنظیم کنید حالا اگه کنسول شما اسلیم و اخرین مدلش باشه مثل مدل 300 و بالاتر نیاز نیست انچنان نگران باشید و فقط دمای rsxوcell رو کنترل کنید ولی اگه مدل های اولیه اسلیم باشه بهتره که دمای کنسول رو نزارید بالاتر از 65 بره چون این خازن های nec اگه با دمای بالا ازش استفاده بشه متاسفانه میمیره و باید تعویض بشه که اصلا کاره اسونی نیست

دوستان درود دوباره
من همیشه میخوام بازی بریزم یا از سایتای ایرانی دانلود میکنم یا سایتای خارجی
سایتای ایرانی که نصف گیما رو بخاطر فیلترینگ بر میدارن
سایتای خارجی هم که یه romsfun هست که متأسفانه خیلی اذیت میکنه و وسط دانلود قطع میشه
توی تلگرامی یه کانالی پیدا کردم که بیشتر گیما رو با لینک های بدون محدودیت سرعت مثل درایو گذاشته
امروز دویل می کرای ۴ دانلود کردم و فرمتش pkg بود
خب من بیشتر بازی هایی که دانلود میکنم iso یا فولدر هستن یه بار فقط pkg دیدم که اونم گیمش ۵۰۰ مگ بود و نصبش اسون بود
الان این دویل می کرای دو پارته یکی ۴ گیگ کامل یکی ۳.۵ گیگ
من اول یا خودم فکر کردم که خب پارت یکو نصب میکنم بعد پارت دو رو بعد گیم اجرا میشه
هر دو رو نصب کردم ولی گیم اجرا نشد 😂 فهمیدم باید کار دیگه ای کنم میشه کمکم کنید که چکار کنم؟
اگه بشه از تو خود کنسول اوکیش کرد خب من پس میتونم the last of us که تو فلشم جا نمیشه رو پارت پارت بریزم تو کنسول بعد نصبش کنم
سایت romsfun با نت همراه اول کار میکنه و اینکه اگه کامپیوتر دارید با ftp هم میتونید بازی هارو انتقال بدید به هارد ps3

آخرین ویرایش:
  • Like
من کلا مخالف استفاده از سیسکان هستم چون اگه کارامد بود ما دیگه مشکلی نداشتیم پس از نظر من بهتر هستش با توجه به کنسول و دمای محیط درصد فن رو دستی تنظیم کنید حالا اگه کنسول شما اسلیم و اخرین مدلش باشه مثل مدل 300 و بالاتر نیاز نیست انچنان نگران باشید و فقط دمای rsxوcell رو کنترل کنید ولی اگه مدل های اولیه اسلیم باشه بهتره که دمای کنسول رو نزارید بالاتر از 65 بره چون این خازن های nec اگه با دمای بالا ازش استفاده بشه متاسفانه میمیره و باید تعویض بشه که اصلا کاره اسونی نیست

سایت romsfun با نت همراه اول کار میکنه و اینکه اگه کامپیوتر دارید با ftp هم میتونید بازی هارو انتقال بدید به هارد ps3
SERIAL: CECH-25068
روی کنسولم این رو نوشته

بعدشم من اگه پیسی داشتم که راحت بازیو میریختم مشکل اینه که ندارم

الان راهی هست این دویل می کرای که دو پارته رو نصب کنم؟

آخرین ویرایش:
  • Like
SERIAL:-CECH-25068
روی کنسولم این رو نوشته

بعدشم من اگه پیسی داشتم که راحت بازیو میریختم مشکل اینه که ندارم

الان راهی هست این دویل می کرای که دو پارته رو نصب کنم؟
اوه پس مواظب کنسولت باش البته نه اونقدر مثل فت ولی باید دماشو کنترل کنی تا بالای 70 نره و اینکه شماره سریال کنسولتو پاک کن افراد ح.وم. زیاده تو سطح اینترنت بهتره که شماره سریالت تو سطح اینترنت نباشه و اینکه متاسفانه من نمی ذونم چطوری با گوشی میشه انتقال داد

آخرین ویرایش:
  • Like
سلام به همگی
BadWDSD - qCFW for SuperSlim
مثل اینکه یه مود چیپ برای PS3 سوپر اسلیم اومده که به کمک این مود چیپ و یه نرم افزار میشه کنسول رو دانگرید کرد برای هک CFW
https://www.psx-place.com/threads/b...n-with-latest-software-hardware-exploit.47475
GitHub - aomsin2526/BadWDSD: Modchip for PS3 Slim/Superslim (NOR ONLY) (DO NOT USE YET)

دوستانی که زبانشون خوبه یا اطلاعات بیشتری دارن ممنون میشم در موردش توضیح بدن

mod sslim.jpg

سلام سلاطینِ کلکسیون باز ....
آقا به نظرتون با یه کول پد به شدت قوی در حد رد دراگون GCP512 چقدر میشه دمای PS3 فت رو آورد پایین ؟ (کاربرانی که برای لپ تاپ استفاده کردن میگن کاهش ۱۰ تا ۱۵ درجه CPU و GPU رو انجام میده) کول پد به شدت قدرتمندی هست
یه کنسول عتیقه سری اول 4 پورت دارم و پلمپ هم هست ....
به نظرتون اگر زیرش کول پد بالایی که گفتم بذارم توی کنترل دما چقدر تاثیر داره؟
@.Amirone به نظرت کول پد حتی با این قدرت می‌تونه دمای ps3 رو پایین بیاره؟

سلام سلاطینِ کلکسیون باز ....
آقا به نظرتون با یه کول پد به شدت قوی در حد رد دراگون GCP512 چقدر میشه دمای PS3 فت رو آورد پایین ؟ (کاربرانی که برای لپ تاپ استفاده کردن میگن کاهش ۱۰ تا ۱۵ درجه CPU و GPU رو انجام میده) کول پد به شدت قدرتمندی هست
یه کنسول عتیقه سری اول 4 پورت دارم و پلمپ هم هست ....
به نظرتون اگر زیرش کول پد بالایی که گفتم بذارم توی کنترل دما چقدر تاثیر داره؟
@.Amirone به نظرت کول پد حتی با این قدرت می‌تونه دمای ps3 رو پایین بیاره؟
بجای این هزینه های جانبی که نتیجه مثبتی برای کنسول همراه نداره و صرفا به صدای فنت اضافه می شه، بده بیرون خمیر خشک شدشو عوض کنن یا ریپلیتش کنن، پلمپ بودن کنسول افتخار نمیاره، اگر برای بازی می خواید سلامت کنسول رو باید اولویت قرار بدید، هزینه ریپلیت خیلی نمی شه، تعویض خمیر هم بدید بیرون براتون انجام می دن. کنسول فت با پردازنده 90 و 65 نانومتری فقط با تهویه مناسب داخل خنک می شه، پس بجای پاک کردن صورت مسئله به فکر حل مسئله باش

بجای این هزینه های جانبی که نتیجه مثبتی برای کنسول همراه نداره و صرفا به صدای فنت اضافه می شه، بده بیرون خمیر خشک شدشو عوض کنن یا ریپلیتش کنن، پلمپ بودن کنسول افتخار نمیاره، اگر برای بازی می خواید سلامت کنسول رو باید اولویت قرار بدید، هزینه ریپلیت خیلی نمی شه، تعویض خمیر هم بدید بیرون براتون انجام می دن. کنسول فت با پردازنده 90 و 65 نانومتری فقط با تهویه مناسب داخل خنک می شه، پس بجای پاک کردن صورت مسئله به فکر حل مسئله باش
سلام رفیق
یه دستگاه فت دارم تهران یا کرج کسی که کارش خوب باشه سراغ دارید ببرم پیشش؟ دمای دستگاه با دور فن 95% به زور میاد رو 70 اونم تو منو xmb. شدییید نیاز داره خمیر سیلیکون جدید بخوره. خیلی ممنون میشم اگه یه شخص کاربلد معرفی کنید

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or