@.Amirone
امیر جان میخوام پی اس تریم رو بفرستم تعمیر (من تهران نیستم باید بفرستم تهران) که مشکل اصلیش همون دیسک درایور هست که دیسک های بلوری رو نمیخونه، کسی که اینجا ازم تحویل میگیره گفت خیلی راحت درست میشه نهایتا تعویض میکنند،
میخوام اگر نکته خاصی هست بهم بگی، و اینکه کنسول من از اخرای 2010 مدام کار کرده تا این لحظه هم باز نشده و اکبند مونده، ایا مسئله دیگری هم لازمه بگم بهش رسیدگی کنند؟ مثل همین خمیر اینا؟
کنسول نه داغ میکنه نه صدای زیادی از فن میاد همه ی اینا عادی هستند عین همیشه، تنها مشکلی که به چشم من میاد همین اجرا نشدن دیسک هست... بازی های نصب شده رو هارد کاملا اوکی هستند...
ممنون رفیق...
خیلی خوبه پس از 15 سال استفاده هنوز صدای فن و حرارت طبیعیه، اون کسی که بهت گفته خیلی راحت عوض می شه و اگر کارش تعمیرات کنسوله آدم درستیه، نحوه تعویضش بسیار بسیار راحته، فقط برای اینکه ببینی، کنسول رو برگردون. بست های پلاستیکی راحت در میاد، پیچا چهار سوئه، فقط 3 تا پیچ ستاره ای کوچک داره قسمت اجکت و پاور، ابزار باز کردن پیچ ها رو داشته باشی هیچ کاری نداره، کنسول رو برگردونی به رو، قاب رویی رو فقط کافیه بدی بالا به راحتی در میاد، قاب رویی برداشته بشه درایو جلوته، نه می خواد برد باز بشه، نه کار شاقی نیازه انجام بشه، پشت درایو یک دونه پیچ چارسو داره، اونو باز می کنی، اول، دکمه پاور جلوی کنسول رو آروم یکم میاری بالا چون روی درایوه و نیاز به خارج کردن فلت دکمه پاور هم نیست. پشت درایو هم فلت رو اول بست مشکی که قفل می شه رو یکم می دی بالا، فلت شل می شه، آروم فلتو میاری بالا در میاد، برقشم راحت در بیار، درایو رو کامل خارج کن تموم. موقع بستن هم فلت رو که دادی داخل بست مشکی رنگو آروم بده یکم پایین قفل می شه. همه این مراحل اصلی 2 دقیقه کار نمی بره.
می دونم قبلا گفتی چون تجربه نداری ترجیح می دی یک آدم باتجربه با تعویض خمیر انجامش بده، بصورت کلی مراحلش دوشواری نداره. پیدا کردن درایو سالم یا در حد هم قبلا گفتم سخت نیست
در مورد تعویض خمیر من بودم تعویض می کردم ولی چون توسط کاربر ریسک داره و امکان آسیب دیدن برد وجود داره بهتره توسط تعمیرکار اینکاره انجام بشه. فعلا از نظر من بیخیال شو دلیلش اینه خمیری که تعمیرکار استفاده می کنه مرغوب نیست و تفاوتی با دمای الان ممکنه نداشته باشه یا حتی بیشتر بشه گرما، باید خودت خمیر مناسب کنسول رو بگیری بدی به تعمیرکار جلوی خودت عوض کنه، که می گی مقدور نیست. با مواردی هم که گفتی جای نگرانی وجود نداره
می مونه تعویض درایو که اون هم ارزش نداره کنسول ارسال بشه، چون در همین جابه جایی ها ممکنه کنسول آسیب ببینه. درایو رو جدا بخر حالا از هر جایی، به وفور هست و بده به شخصی که کمی سررشته داره چون تخصص نمی خواد
پلمپ کنسول، هر طور خارج بشه قابلیت چسبش از بین میره. دوباره می شه گذاشت سرجاش ولی دیگه حالت اولو نداره. به هر حال اولو آخر باید خارج بشه
پس از باز کردن کنسول توسط تعمیرکار باید این موارد به ترتیب چک و در صورت نیاز اقدام بشه
1. درآوردن فن و تمیز کردنش
2. بادگرفتن داخل سینک برای خارج کردن گردوغبار
3. تاب نداشتن فن موقع چرخش
4. بادگرفتن داخل شیارهای پاور، در صورت لزوم باز و مستقیم تمیز بشه، در آوردن قاب پاور ساده نیست
5. ترمال پد برد کنسول روی ماسفت ها چک بشه اگر خشکه تعویض بشه، یک آدم وارد می تونه تعداد ترمال پدها رو روی قطعات یا توکن پشت و روی برد و اتصال به سینک تقویت کنه تا عمر مفیدشون بیشتر بشه
6. برای تعویض خمیر، باید از بهترین نوع انتخاب بشه، میزان انتقال حرارت بالای 11 کلوین باید باشه، خیلی این مورد مهمه
7. قاب کنسول اگر نیاز بود با آب سرد شسته بشه
چک کردن این موارد سلامت کنسولتونو تا سالیان دراز تضمین می کنه