پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

نکته اول: روی کنسول فت به هیچ عنوان دور فن رو برای کاهش صدا بین ۳۵ یا ۴۰ تنظیم نکنید، تنظیم دور فن در وبمن بخاطر خنکتر کارکردن کنسوله نه بی صدا شدنش. نکته دوم: عناوینی که از تمام منابع کنسول استفاده می کنن مثل GTA V، The Last of Us, GoW III, روی کنسول اسلیم هم در هوای گرم تابستون دور فن تا ۴۰ می ره، پس نباید از فت انتظار دور فن پایینتر از 50 داشته باشیدچون پردازنده ۶۵ تا ۹۰ نانومتریه.
تقریبا همه فت ها باید ریپلیت بشن تا خنکتر کار کنن. کارکرد هر کنسولی بخاطر نگهداری و عمر قطعات داخلی متفاوته، اینکه کنسول شما خنکتر کار می کنه دلیل بر این نمی شه به همه یک دارو رو تجویز کنید و دلایل متعددی دور فن بالا داره که قبلا توضیح مفصل دادم

@kratos.ps3 درجه رو دستکاری نکن بذار روی Syscon باشه. هیچ قطعه الکترونیکی بی دلیل متغیر دماش بالا یا پایین نمی شه، دور فن رو بیاری پایین بزودی چراغ مرگ می گیری. علت داغی کنسول شما خشک شدن IHS ه که پردازنده باید ریپلیت بشه، اگر آزاردهنده نیست صدا یا توی داشبورد دور فن بالا نداری فعلا باهاش سر کن، کلا سری فت دور فن داره، ولی توی تست که قبلا در همین تاپیک توضیح دادم و پستامو دنبال کنی مشخص کردم چقدر دما باتوجه به کارکرد کنسول خطرناکه

"لطفا از دادن مشاوره های سخت افزاری به کاربران در صورتی که تعمیرکار نیستید جدا خودداری کنید"

• Like
Reactions: kratos.ps3
نکته اول: روی کنسول فت به هیچ عنوان دور فن رو برای کاهش صدا بین ۳۵ یا ۴۰ تنظیم نکنید، تنظیم دور فن در وبمن بخاطر خنکتر کارکردن کنسوله نه بی صدا شدنش. نکته دوم: عناوینی که از تمام منابع کنسول استفاده می کنن مثل GTA V، The Last of Us, GoW III, روی کنسول اسلیم هم در هوای گرم تابستون دور فن تا ۴۰ می ره، پس نباید از فت انتظار دور فن پایینتر از 50 داشته باشیدچون پردازنده ۶۵ تا ۹۰ نانومتریه.
تقریبا همه فت ها باید ریپلیت بشن تا خنکتر کار کنن. کارکرد هر کنسولی بخاطر نگهداری و عمر قطعات داخلی متفاوته، اینکه کنسول شما خنکتر کار می کنه دلیل بر این نمی شه به همه یک دارو رو تجویز کنید و دلایل متعددی دور فن بالا داره که قبلا توضیح مفصل دادم

@kratos.ps3 درجه رو دستکاری نکن بذار روی Syscon باشه. هیچ قطعه الکترونیکی بی دلیل متغیر دماش بالا یا پایین نمی شه، دور فن رو بیاری پایین بزودی چراغ مرگ می گیری. علت داغی کنسول شما خشک شدن IHS ه که پردازنده باید ریپلیت بشه، اگر آزاردهنده نیست صدا یا توی داشبورد دور فن بالا نداری فعلا باهاش سر کن، کلا سری فت دور فن داره، ولی توی تست که قبلا در همین تاپیک توضیح دادم و پستامو دنبال کنی مشخص کردم چقدر دما باتوجه به کارکرد کنسول خطرناکه

"لطفا از دادن مشاوره های سخت افزاری به کاربران در صورتی که تعمیرکار نیستید جدا خودداری کنید"
اها ممنون فهمیدم❤

سلام ببخشید من یه کنسول ps3 fat سری cechk دسته دوم خریدم. این قسمتی که عکسشو گذاشتم تعمیر شده. کسی اطلاع داره این قسمت کارش چیه یا کلا مشکلش چی هست؟ ممنون.

Attachments

• 20251020_134248.jpg
    20251020_134248.jpg
    433.7 KB · مشاهده: 28
  • 20251020_134419.jpg
    20251020_134419.jpg
    183.2 KB · مشاهده: 26
سلام ببخشید من یه کنسول ps3 fat سری cechk دسته دوم خریدم. این قسمتی که عکسشو گذاشتم تعمیر شده. کسی اطلاع داره این قسمت کارش چیه یا کلا مشکلش چی هست؟ ممنون.
اینا خازن های تنظیم ولتاژ هستن که خیلی از بخش ها رو کنترل می کنن، بیشترین خرابی فت ها از این نوع خازنه چون طول عمر داره. فقط تقویت شده ولی بهتر بود کلا تعویض بشه با خازن های دیگه. خیلی هم کثیف کار کرده. این کنسول اگر دور فن بالا نداره یا دما بیش از حد بالا نمی ره، در بازی هایی مثل GTA V یا TLoU اورهیت نمی کنه، مشکلی نداره. اما اگر CPU/GPUهم ریفلو شده باشه، 6ماه و در بهترین حالت تا 2سال دیگه برات کار می کنه و چراغ مرگ می گیری. برای بازی کردن دنبال کنسول فت نرید تمیزترین کنسول فت هم دور فن داره

اینا خازن های تنظیم ولتاژ هستن که خیلی از بخش ها رو کنترل می کنن، بیشترین خرابی فت ها از این نوع خازنه چون طول عمر داره. فقط تقویت شده ولی بهتر بود کلا تعویض بشه با خازن های دیگه. خیلی هم کثیف کار کرده. این کنسول اگر دور فن بالا نداره یا دما بیش از حد بالا نمی ره، در بازی هایی مثل GTA V یا TLoU اورهیت نمی کنه، مشکلی نداره. اما اگر CPU/GPUهم ریفلو شده باشه، 6ماه و در بهترین حالت تا 2سال دیگه برات کار می کنه و چراغ مرگ می گیری. برای بازی کردن دنبال کنسول فت نرید تمیزترین کنسول فت هم دور فن داره
ممنونم از پاسخگوییتون. ببخشید من زیاد وارد نیستم. منظورتون از اینکه با خازن های دیگه تعویض بشه اینه که این دو تا خازن فقط تعویض بشن؟ منظورتون از ریفلو رو هم متوجه نشدم. حقیقتش این کنسول مشکل چراغ قرمز چشمک زن داره به طوری که کنسول باید چند بار خاموش روشن بشه تا اینکه روشن بمونه و تو بازی هم اگه برم خاموش میشه. مشکلش به همین خازن ها برمیگرده یا ایراد از جای دیگست؟؟ ممنونم.

ممنونم از پاسخگوییتون. ببخشید من زیاد وارد نیستم. منظورتون از اینکه با خازن های دیگه تعویض بشه اینه که این دو تا خازن فقط تعویض بشن؟ منظورتون از ریفلو رو هم متوجه نشدم. حقیقتش این کنسول مشکل چراغ قرمز چشمک زن داره به طوری که کنسول باید چند بار خاموش روشن بشه تا اینکه روشن بمونه و تو بازی هم اگه برم خاموش میشه. مشکلش به همین خازن ها برمیگرده یا ایراد از جای دیگست؟؟ ممنونم.
عکس زیر و کار هر کسی نیست. منظور از ریفلو هیتره، که با گرمای هیتر قلع مردگی CPU/GPU رو احیا می کنن. ولی خب قلعی که مرده، هر آن با گرمای خود کنسول ممکنه پایه ها بشکنن یا جدا بشن.
مشکل چراغ چشمک زن قرمز اگر از پاور کنسول نباشه، بله ممکنه از خازن ها باشه و یکی از مشکلات رایجه، اینکه چند بار خاموش روشن می کنی تا کار بیوفته یکی از عواملش همین خازن ها هستن و باید توسط تعمیرکاری که کارش ریبال کنسول هاست عیب یابی بشه و چون دستکاری شده و مشکل روی برد معلومه، باید به شکل صحیح (شکل زیر) تعویض بشن. دور فن نداری پس مشکل بیشتر به خازن ها یا پاور مربوطه
1000006265.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: amiiin427
سلام دوستان امشب شب ویژه ای برام بود پس از تقریبا ۱۸ سال به آرزوم رسیدم راستش اواخر سال ۸۵ و ۸۶ که ps3 وارد ایران شد با ps2 اسلیم سرگرم بودم , در اون سال ها و دوران دبیرستان نه تنها برنامه ای برای خرید ps3 نداشتم ، باتوجه به قیمت خود دستگاه و بازیها حتی خیالی برای تجربش در چند سال بعدشم نداشتم و وسیله ای دست نیافتنی برام بود از اون موقع تا چند سال ارتباطم با بازی های جدید پلی استیشن قطع شد.. خلاصه بگم تو همه این سال ها و تجربه کنسولای بعد ps3 همیشه آرزوم این بود که یه ps3 نسل اول داشته باشم و پس از سالها به آرزوم رسیدم و پس از صبر کردن و خنک شدن نسبی هوا و مهیا شدن شرایط ، ps3 60 گیگ نو رو روشن کردم البته من هشدار های دوستان تو همین تاپیک رو در مورد خشک بودن خمیر سیلیکون شنیدم ولی پس از مشورت با کسی که خودش بعد چند سال از ps3 نو به طور محدود و بدون مشکل استفاده می‌کرد تصمیم گرفتم روشنش کنم البته تو دمای اتاق ۲۲ تا ۲۳ درجه و فقط روزی به مدت ۲۰ دقیقه و فقط هم سه بازی لانچ ۲۰۰۶ که سیتم عاملش به بالاتر از عدد ۱.۵۰ آپدیت نشه . ابتدا بعد روشن کردنش لوگوی رنگی ps ظاهر شد و ورژن سیستم عامل هم ۱.۱۰ بود و اطمینان حاصل کردم بعد بعد از ۱۸ سال روشن شد. بعد ۷ دقیقه یه لول کوچیک و حدود ۱۰ دقیقه بعدتر یه لول کوچیک دیگه دور فنش رفت بالاتر که کاملا از نظرم طبیعی بود هنوز با اون دور فنای خیلی بالایی که تو یوتیوب میدیم خیلی فاصله داشت.

خلاصه اینکه چیزی که برای خیلی از دوستان اینجا که دیگه شده بود خاطره سال های دور ، تازه تجربش کردم و بوی پلاستیک نو ، خیلی حالمو خوب کرد.

اینم بگم که یه ps3 سوپر اسلیم دارم که اونو تا آخرین ورژن آپدیت کردم و بازیها های جدید ترشو با اون بازی می‌کنم و این دستگاه جنبه نمادین داره و فقط برای اینکه حس دوران لانچ ۲۰۰۶ و ۲۰۰۷ ps3 برام زنده بشه گهگاهی در حد چنددقیقه روشن میکنم وبعد از چند روز دوباره میذارمش تو جعبه .

Attachments

• Screenshot_20251028_192926_Gallery.jpg
    Screenshot_20251028_192926_Gallery.jpg
    170.7 KB · مشاهده: 16
  • 20251028_191237.jpg
    20251028_191237.jpg
    1.2 MB · مشاهده: 18
  • 20251028_192130.jpg
    20251028_192130.jpg
    845.3 KB · مشاهده: 18
  • Screenshot_20251028_193019_Gallery.jpg
    Screenshot_20251028_193019_Gallery.jpg
    80.5 KB · مشاهده: 17
  • 20251028_191259.jpg
    20251028_191259.jpg
    940.6 KB · مشاهده: 20
آخرین ویرایش:
مخلص رفقا....
احیانا تا به حال شنیدین کنسول به واسطه نصب وبمن دچار چراغ زرد بشه؟؟
ماجرا از این قراره رفیق ما یه ps3 فت سیلور خریده چند ماهی هست CECHH00...خمیر سیلیکون هم قبل از خرید کنسول براش عوض کردن ...
هیچی خلاصه کنسول رو آورد براش وبمن نصب کردم روی سیسکان هم نذاشتم چون دیدم دمای CPU و RSX حتی توی منو گاها بالای ۷۰ میره از این جهت روی داینامیک فن گذاشتم فن هم از ۳۳ درصد تا ۸۰ درصد تا دمای ۶۸ درجه ...
کنسول عالی شد و نهایت فن هم تا ۵۰ درصد توی بازی های سنگین بیشتر نمیشد و دما رو عالی نگه می‌داشت..
حالا امروز زنگ‌زده دستگاه چراغ زرد شده ... رفته پیشه تعمیر کار بهش گفتن چون وبمن نصب کردین چراغ زرد شده اگر نصب نمیکردین راحت چند سال کار می‌کرد =)) =))
بهش گفتن وبمن کنسول رو نابود میکنه خودتون چون وبمن نصب کردین باعثش شدین....
خلاصه گفتم بپرسم کسی از دوستان تجربه این مدلی داشته؟

این ویدئو رو تازه آپلود کرده حتما ببینید
امیر چطوری...
میگم همجین چیزی شنیده بودی تا حالا... یا دیدی برای کسی پیش بیاد با نصب وبمن...

• Like
Reactions: laurapalmer
مخلص رفقا....
احیانا تا به حال شنیدین کنسول به واسطه نصب وبمن دچار چراغ زرد بشه؟؟
ماجرا از این قراره رفیق ما یه ps3 فت سیلور خریده چند ماهی هست CECHH00...خمیر سیلیکون هم قبل از خرید کنسول براش عوض کردن ...
هیچی خلاصه کنسول رو آورد براش وبمن نصب کردم روی سیسکان هم نذاشتم چون دیدم دمای CPU و RSX حتی توی منو گاها بالای ۷۰ میره از این جهت روی داینامیک فن گذاشتم فن هم از ۳۳ درصد تا ۸۰ درصد تا دمای ۶۸ درجه ...
کنسول عالی شد و نهایت فن هم تا ۵۰ درصد توی بازی های سنگین بیشتر نمیشد و دما رو عالی نگه می‌داشت..
حالا امروز زنگ‌زده دستگاه چراغ زرد شده ... رفته پیشه تعمیر کار بهش گفتن چون وبمن نصب کردین چراغ زرد شده اگر نصب نمیکردین راحت چند سال کار می‌کرد =)) =))
بهش گفتن وبمن کنسول رو نابود میکنه خودتون چون وبمن نصب کردین باعثش شدین....
خلاصه گفتم بپرسم کسی از دوستان تجربه این مدلی داشته؟

امیر چطوری...
میگم همجین چیزی شنیده بودی تا حالا... یا دیدی برای کسی پیش بیاد با نصب وبمن...
نمی تونی یک روز بی حاشیه باشی! کنسول بنده خدا داشته کار خودشو می کرده ... :D بعید می دونم طرف تعمیرکار باشه! اونی هم که خمیرو عوض کرده تعمیرکار نبوده. صرفا می خوان بگن ما می فهمیم تا جا برای تیغ زدن باشه.. کنترل فن داینامیک در وب من گردش هوا رو بهتر می کنه نه اینکه باعث YLOD بشه. دمای ۷۰ توی داشبورد پس از تعویض خمیر یک معنی می ده، کنسول به چراغ مرگ داره نزدیک می شه چون خمیر زیر پلیت ها کامل خشک و باعث قلع مردگی شده، از این جهت با سردوگرم شدن کنسول قلع ها شکننده می شن.تنظیمات رو درست انجام دادی، اگر خود طرف کرم ریخته به واسطه اینکه چیزی یادش دادی احیانا دلیلش همین بوده، مثلا یک قسمت وب من مربوط VRAM و GPUCORE هست که اورکلاک می شه، اگر بدون کولینگ مناسب دستکاری بشه اورهیت می کنه. اگرنه شانس تو بوده که خرابیش بیوفته گردنت :D وب من برنامه مفیدیه اگر کار باهاشو یاد داشته باشی. همینکه رفته برای تعویض خمیر و دما توی داشبورد همچنان 70 بوده از نظر من یک بار دیگه هم YLOD شده بوده

آخرین ویرایش:
نمی تونی یک روز بی حاشیه باشی! کنسول بنده خدا داشته کار خودشو می کرده ... :D بعید می دونم طرف تعمیرکار باشه! اونی هم که خمیرو عوض کرده تعمیرکار نبوده. صرفا می خوان بگن ما می فهمیم تا جا برای تیغ زدن باشه.. کنترل فن داینامیک در وب من گردش هوا رو بهتر می کنه نه اینکه باعث YLOD بشه. دمای ۷۰ توی داشبورد پس از تعویض خمیر یک معنی می ده، کنسول به چراغ مرگ داره نزدیک می شه چون خمیر زیر پلیت ها کامل خشک و باعث قلع مردگی شده، از این جهت با سردوگرم شدن کنسول قلع ها شکننده می شن.تنظیمات رو درست انجام دادی، اگر خود طرف کرم ریخته به واسطه اینکه چیزی یادش دادی احیانا دلیلش همین بوده، مثلا یک قسمت وب من مربوط VRAM و GPUCORE هست که اورکلاک می شه، اگر بدون کولینگ مناسب دستکاری بشه اورهیت می کنه. اگرنه شانس تو بوده که خرابیش بیوفته گردنت :D وب من برنامه مفیدیه اگر کار باهاشو یاد داشته باشی. همینکه رفته برای تعویض خمیر و دما توی داشبورد همچنان 70 بوده از نظر من یک بار دیگه هم YLOD شده بوده
امیر اصلا اعصابم خورده به خدا از دیروز ... :D
یارو بهش گفته کنسول های ما اصلا چراغ زرد نمیشن چون ما خمیر که عوض میکنیم در کنارش برد دستگاه رو به سینک پِرِس میکنیم تا دستگاه دور فن نداشته باشه=))=))حالا ما شنیدم پایه های برد رو هیت میدن .... این میگه ما پرس میکنیم کلا و دیگه چراغ زرد نمیشه ...(شنیدی همچین چیزی؟)
خلاصه افتاده گردن ما مجبورم پولش رو بدم ...
تجربه شه برای دوستان که دیگه به احدی کمک نکنن =))

• Like
Reactions: .Amirone
امیر اصلا اعصابم خورده به خدا از دیروز ... :D
یارو بهش گفته کنسول های ما اصلا چراغ زرد نمیشن چون ما خمیر که عوض میکنیم در کنارش برد دستگاه رو به سینک پِرِس میکنیم تا دستگاه دور فن نداشته باشه=))=))حالا ما شنیدم پایه های برد رو هیت میدن .... این میگه ما پرس میکنیم کلا و دیگه چراغ زرد نمیشه ...(شنیدی همچین چیزی؟)
خلاصه افتاده گردن ما مجبورم پولش رو بدم ...
تجربه شه برای دوستان که دیگه به احدی کمک نکنن =))
تعمیرکار روانیه، رفیق تو هم گاگول! ارزش تعمیر نداره، ریفلو می کنه با هیتر، پردازنده احتمالا قبلا ترمال پد روی هم گذاشته تا هیت سینک موقع پیچ شدن فشار مضاعف بیاره تا قلع ها به زور به هم بچسبن، دلیل دمای بالاش همین بوده چون قبلا چراغ زرد شده، اگه بالا بیاد نهایت چند ماه دیگه کنسول عمر می کنه. در همین تاپیک گفتم "در مورد فت ها مشاوره ندید" :D جز ریپلیت کردن با هیچکار دیگه ای نمی شه سلامتشونو تضمین کرد

• Like
Reactions: Love Console
تعمیرکار روانیه، رفیق تو هم گاگول! ارزش تعمیر نداره، ریفلو می کنه با هیتر، پردازنده احتمالا قبلا ترمال پد روی هم گذاشته تا هیت سینک موقع پیچ شدن فشار مضاعف بیاره تا قلع ها به زور به هم بچسبن، دلیل دمای بالاش همین بوده چون قبلا چراغ زرد شده، اگه بالا بیاد نهایت چند ماه دیگه کنسول عمر می کنه. در همین تاپیک گفتم "در مورد فت ها مشاوره ندید" :D جز ریپلیت کردن با هیچکار دیگه ای نمی شه سلامتشونو تضمین کرد
خب الان بحث اینجاست من براش با دینامیک فن تنطیم کردم دما از ۶۸ نهایت ۷۰ تکون نمی‌خورد...
خودش هم پرسیدم‌ میگه دست نزدم به تنظیمات ... چطوری چراغ زرد شده من الان موندم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or