پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دوستانی که قصد خرید ps3 دارن برای بازی (چون بعضیا به فکر کالکشن هستن) فقط سمت اسلیم وسوپر اسلیم برید در غیر این صورت داستان می‌خورید اونم تو این گرونی

شما از طریق مولتی من میتونی دما رو ببینی
یکسری نرم افزارم هست برای تنظیم دور فن و.... که اسم دقیقش یادم نیست
داش یعنی اسلیم و سوپر اسلیم مشکلات فتو ندارن و راحت کار میکنن؟

داشا بازم مشکل دارم که خیلی بزرگه!!!!!
من بازی اساسی رولیشن رو به همراه dlc هاش دانلود کردم و بازی رو ریختم بعد داشتم dlc های بازی هم نریختم که تا خواستم آخرین رو بریزم یهو ps3 رفت رو ریکاوری مود بعد خودش برگشت رو xmb بعد رفتم تو مولتی من دیدم یک فایل جدیده که به شکل درست طلایی که زده بود load games wite psx/ps3 بعد من بازی رو انتخاب کردم رفت xmb ولی گیم نیومد هی میرفتم ولی نیومد بعد مولتی من رو حذف و نصب کردم دیگه اصلا بالا نیومد مولتی من میگفت دیتا با خطا مواجه شد لطفا ریستارت کنید بعد من ریستارت کردم بازم همینجوری شد بعد ps3 رو بردم ریکاوری مود بعد تنظیم کارخونشو زدم دیدم با مولتی نیومد بعد رفتم کویک فرما کردمش و نصفش کردم بازم هیچی واردش در آوردم و دوباره زدم بازم نشد توروخدا کمک کنید اصلا میخام گریه کنم بخاطرش!!!!!!!!!
داشا معذرت اینقدر غلط املایی توش بود دیگه خودتون میفهمید چی نوشتم

داش یعنی اسلیم و سوپر اسلیم مشکلات فتو ندارن و راحت کار میکنن؟

داشا معذرت اینقدر غلط املایی توش بود دیگه خودتون میفهمید چی نوشتم
مشکل دور فن چراغ زرد ندارن اگه هم باشه خیلییییی کم
قسمت دوم سوال حقیقت چون چندین سال ps3 ندارم یادم نیست چطور راهنمایی کنم
بزار اساتید میان راهنماییت میکنن

• Like
Reactions: Love Console
سلام پلی استیشن 3 دوست من یک مشکلی داره چراغ سبزه ولی تصویر نمیاد و چراغ HDD یا همون لامپ نارنجی هارد یک سره روشنه من شنیدم میگن اگه چشمک بزنه یعنی مشکلی با RSX پلی استیشن داره یا همون گرافیک اما مال دوستم یک سره هست و وقتی هارد رو در میاره شانسی بعد از ۱۰ بار خاموش روشن خاموش روشن یک لحظه یک صفحه بالا میاد که هارد پیدا نمیشه بعد از ۲۰ ثانیه صفحه برفکی میشه یعنی یک جورایی فقد پیکسل های سوخته قبل از اینکه این اتفاق بیوفته دوستم کنسول رو خاموش کرد ازش پرسیدم گفتم دما CPU gpu چطوره گفت دما CPU روی ۶۹ بود فک کنم دما gpu رو ۴۷ گفتم خوبه دیگه بیا بریم بازی کنیم اول روشن کردیم همه چی عالی منو بالا اومد نه صدای فن هیچی نرم مشکلی نداشت می‌خواستیم بازی کنیم یک لحظه کنسول رو خاموش کردیم چون کار داشت اومد کنسول رو روشن کرد دیدیم ۲۰ ثانیه گذشت دیدیم منو بالا نمیاد دیدم لامپ هارد هی تند تند چشمک میزد بعد ۵ ثانیه دیدم چشمک نمی‌زد یک هو دیدیم کنسول صفحه اش یک عالمه چیز های عجیب آورد یعنی یک جورایی پیکسل های سوخته بعد خاموش کردیم روشن کردیم دیدیم گفت که هارد بالا نمیاد بعد صفحه هنگی شد بعد از ۳ روز روشن کردیم دیدیم منو بالا اومد چرخیدیم تو منو باز فریز شد صفحه اونجوری شد البته با کابل AV این اتفاق افتاد دیگه از اون موقع منو کنسول بالا نیامد لطفا بگید مشکل از کجاست

• Like
سلام پلی استیشن 3 دوست من یک مشکلی داره چراغ سبزه ولی تصویر نمیاد و چراغ HDD یا همون لامپ نارنجی هارد یک سره روشنه من شنیدم میگن اگه چشمک بزنه یعنی مشکلی با RSX پلی استیشن داره یا همون گرافیک اما مال دوستم یک سره هست و وقتی هارد رو در میاره شانسی بعد از ۱۰ بار خاموش روشن خاموش روشن یک لحظه یک صفحه بالا میاد که هارد پیدا نمیشه بعد از ۲۰ ثانیه صفحه برفکی میشه یعنی یک جورایی فقد پیکسل های سوخته قبل از اینکه این اتفاق بیوفته دوستم کنسول رو خاموش کرد ازش پرسیدم گفتم دما CPU gpu چطوره گفت دما CPU روی ۶۹ بود فک کنم دما gpu رو ۴۷ گفتم خوبه دیگه بیا بریم بازی کنیم اول روشن کردیم همه چی عالی منو بالا اومد نه صدای فن هیچی نرم مشکلی نداشت می‌خواستیم بازی کنیم یک لحظه کنسول رو خاموش کردیم چون کار داشت اومد کنسول رو روشن کرد دیدیم ۲۰ ثانیه گذشت دیدیم منو بالا نمیاد دیدم لامپ هارد هی تند تند چشمک میزد بعد ۵ ثانیه دیدم چشمک نمی‌زد یک هو دیدیم کنسول صفحه اش یک عالمه چیز های عجیب آورد یعنی یک جورایی پیکسل های سوخته بعد خاموش کردیم روشن کردیم دیدیم گفت که هارد بالا نمیاد بعد صفحه هنگی شد بعد از ۳ روز روشن کردیم دیدیم منو بالا اومد چرخیدیم تو منو باز فریز شد صفحه اونجوری شد البته با کابل AV این اتفاق افتاد دیگه از اون موقع منو کنسول بالا نیامد لطفا بگید مشکل از کجاست
همین دمای 47 و 69 که می گرفته زنگ خطر مرگ بوده، این اطلاعاتی که می دم بدرد همه کاربران می خوره، وقتی دمای CPU در PS3 اختلاف زیادی با RSX پیدا می کنه، دمای RSX شروع می کنه به افت کردن های شدید، برخلاف تصور عموم این اختلاف حکم مرگ کنسول رو داره و دلیل بر خنک کار کردن GPU نیست، اختلاف ها نباید از 6 تا 10 درجه بالاتر بره، هر موقع دیدید CPU داره دماش بالا می ره و RSX به شدت داره افت می کنه دماش، بدونید باید خمیر سیلیکون فورا عوض بشه، یک لحظه هم درنگ نکنید و پس از تعویض در بازی و پس از 2ساعت دما رو چک کنید

چراغ هارد اگر چشمک نزنه یعنی مشکل داره، این حالت اسمش GLODه، یکی از بدترین مشکلات PS3، چراغ سبز می مونه ولی تصویری نداری، چراغ سبزه و پس از مدتی کنسول خاموش می شه، یا هرازگاهی کنسول تصویر می ده. در هر سه حالت کنسول نیاز به تعمیر تخصصی داره. از این لحاظ بدترینه چون پیدا کردن مشکل روی برد کار بسیار سخت و وقت گیریه و فقط با آزمونو خطا روی کل برد و در برخی موارد با تعویض ای سی پل جنوبی و ماسفت ها شاید نتیجه بده، فقط کسانی می تونن این نوع مشکل رو پبدا کنن که برد SYSCON دارن که به PC اتصال پیدا می کنه و خطا رو بر روی برد در نمودار نشون می ده ولی در ایران چنین کسی وجود نداره و بردش هم نیافتم

دوستت باید اینو بده به تعمیرکاری که تخصصش تعمیر و ریبال کنسول هاست، ابتدا احتمالا تعمیرکار بگه از CPUه، اگر مشکل با ریفلو کردن حل نشد بیخیالش شه و با همون مشکل بفروشش، اگر بخواد نتیجه ای حاصل بشه و خوش شانس باشه با هیتر مشکل پیدا می شه و نیاز به ریبال نداره، مشکل مثل YLOD نیست و ممکنه خود پردازنده از بین رفته باشه، هر چی بیشتر برد دستکاری بشه امکان آسیب دیدن قطعات بالا می ره و امکان نتیجه گرفتن به صفر میل می کنه

آخرین ویرایش:
  • Like
یعنی GLOD شده چون من شنیدم میگن اگه لامپ هارد فقد چشمک زن بشه مادربرد یک مشکلی با RSX داره چون من دقت کردم مثلا من کنسول رو بردم تو حیاط که جای سردی بود مثلا صفحه اونجوری نمیشد دیدم کنسول داره باد داغ میده بیرون صفحه اونجوری شد من میگم شاید به دما حساسه و کنسولش هارد ۳۲۰ داره اما مال دوستم چشمک زن نیست مال اون کلا یکسره روشنه فقد کنسول سرد باشه صفحه درسته داغ کنه اونجوری میشه یعنی اگه RSX رو باید عوض کنیم یا ریبال اما ممکنه سی پی یو خراب شده باشه چون قبلا خیلی داغ میکرده من میگم شاید مشکل از اون باشه چون یکبار شانسی منو بالا اومد چرخدیم سالم بود همه چی هیچ مشکلی نداشت سریع دما رو چک کردیم دیدم پایین ۵۰ بود بالای ۶۰ رفت کنسول هنگ کرد فریز شد من دوستم هم سر در نمیاره که دما یکی بالا دما یکی پایین باشه علامت خطره یعنی باید یکی دیگه بخره آیا بعد پول ریبال یا تعویض جی پی یو چقدره ؟

اما مال دوستم لامپش خاموش نیست کلا روشنه گاهی اوقات هم دوبار خاموش روشن میشه بعد منو بالا میاد یعنی امکان داره هارد درایو مشکل داشته باشه چون بعضی ها میگن با تعویض PSU درست شده

بعد مثلا به کنسول یک ضربه میزنیم شکل پیکسل ها عوض میشن ضربه محکم معمولاً

بعد من سوال دیگه هم داشتم کنسول ps3 که دسته هاش با سیم وصل میشن و وقتی وارد تنظیمات بلوتوث میشیم که دستگاه بلوتوث وصل کنیم مشکل از کجای کنسوله

آخرین ویرایش:
یعنی GLOD شده چون من شنیدم میگن اگه لامپ هارد فقد چشمک زن بشه مادربرد یک مشکلی با RSX داره چون من دقت کردم مثلا من کنسول رو بردم تو حیاط که جای سردی بود مثلا صفحه اونجوری نمیشد دیدم کنسول داره باد داغ میده بیرون صفحه اونجوری شد من میگم شاید به دما حساسه و کنسولش هارد ۳۲۰ داره اما مال دوستم چشمک زن نیست مال اون کلا یکسره روشنه فقد کنسول سرد باشه صفحه درسته داغ کنه اونجوری میشه یعنی اگه RSX رو باید عوض کنیم یا ریبال اما ممکنه سی پی یو خراب شده باشه چون قبلا خیلی داغ میکرده من میگم شاید مشکل از اون باشه چون یکبار شانسی منو بالا اومد چرخدیم سالم بود همه چی هیچ مشکلی نداشت سریع دما رو چک کردیم دیدم پایین ۵۰ بود بالای ۶۰ رفت کنسول هنگ کرد فریز شد من دوستم هم سر در نمیاره که دما یکی بالا دما یکی پایین باشه علامت خطره یعنی باید یکی دیگه بخره آیا بعد پول ریبال یا تعویض جی پی یو چقدره ؟

اما مال دوستم لامپش خاموش نیست کلا روشنه گاهی اوقات هم دوبار خاموش روشن میشه بعد منو بالا میاد یعنی امکان داره هارد درایو مشکل داشته باشه چون بعضی ها میگن با تعویض PSU درست شده

بعد مثلا به کنسول یک ضربه میزنیم شکل پیکسل ها عوض میشن ضربه محکم معمولاً

بعد من سوال دیگه هم داشتم کنسول ps3 که دسته هاش با سیم وصل میشن و وقتی وارد تنظیمات بلوتوث میشیم که دستگاه بلوتوث وصل کنیم مشکل از کجای کنسوله
سلام من کامل متوجه مشکل کنسول نشدم اما به احتمال زیاد rsx شما در شرف مردنه و اگه تلاش کنین و کنسول رو روشن کنین میتونین سیسکون نرم افزاری رو اجرا کنین و مشکل بردتون رو بفهمید و اینکه حتما کنسول رو سرویس کنین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or