یعنی GLOD شده چون من شنیدم میگن اگه لامپ هارد فقد چشمک زن بشه مادربرد یک مشکلی با RSX داره چون من دقت کردم مثلا من کنسول رو بردم تو حیاط که جای سردی بود مثلا صفحه اونجوری نمیشد دیدم کنسول داره باد داغ میده بیرون صفحه اونجوری شد من میگم شاید به دما حساسه و کنسولش هارد ۳۲۰ داره اما مال دوستم چشمک زن نیست مال اون کلا یکسره روشنه فقد کنسول سرد باشه صفحه درسته داغ کنه اونجوری میشه یعنی اگه RSX رو باید عوض کنیم یا ریبال اما ممکنه سی پی یو خراب شده باشه چون قبلا خیلی داغ میکرده من میگم شاید مشکل از اون باشه چون یکبار شانسی منو بالا اومد چرخدیم سالم بود همه چی هیچ مشکلی نداشت سریع دما رو چک کردیم دیدم پایین ۵۰ بود بالای ۶۰ رفت کنسول هنگ کرد فریز شد من دوستم هم سر در نمیاره که دما یکی بالا دما یکی پایین باشه علامت خطره یعنی باید یکی دیگه بخره آیا بعد پول ریبال یا تعویض جی پی یو چقدره ؟
اما مال دوستم لامپش خاموش نیست کلا روشنه گاهی اوقات هم دوبار خاموش روشن میشه بعد منو بالا میاد یعنی امکان داره هارد درایو مشکل داشته باشه چون بعضی ها میگن با تعویض PSU درست شده
بعد مثلا به کنسول یک ضربه میزنیم شکل پیکسل ها عوض میشن ضربه محکم معمولاً
بعد من سوال دیگه هم داشتم کنسول ps3 که دسته هاش با سیم وصل میشن و وقتی وارد تنظیمات بلوتوث میشیم که دستگاه بلوتوث وصل کنیم مشکل از کجای کنسوله