پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دوستان من شنیدم که نسخه سوپر اسلیم PS3 یه مدل جدید 12 گیگ هم داره میخواستم بدونم که چطور میشه رو این هارد 12 گیگ متال گیر 4 رو بازی کرد ؟؟؟ چون من شنیده بودم متال گیر 4 حدودا 50 گیگ اینستال اولیه داره

خووو اونا اوجینال خور هستند و با سی دی اجرا میکنند بازی ها رو اون 12 گیگ برا سیو بازیه
اگه کپی خورم کنی باید با کیت کبری کپی حور کنی که در اون صورت هارد دستگاه بدون استفاده میشه و باید هارد اکسترنال بخری

دوستان من شنیدم که نسخه سوپر اسلیم PS3 یه مدل جدید 12 گیگ هم داره میخواستم بدونم که چطور میشه رو این هارد 12 گیگ متال گیر 4 رو بازی کرد ؟؟؟ چون من شنیده بودم متال گیر 4 حدودا 50 گیگ اینستال اولیه داره

دادش پشت قاب بازی نوشته حداقل 5 گیگ هارد می‌خواد. موقع نصب هم خیلی طول میکشه. فکر نکنم از این نظر مشکلی باشه ولی در کل 12 گیگ هارد خیلی کم هست چون عملا زیر 10 گیگ در اختیار کاربر هست.

از همه ی دوستان عذر خواهی میکنم اگه بی ربط هستش سوالم
من یه ps3 سوپر اسلیم 250 گیگ پیدا کردم میخام بخرم .
وقت خرید به چیاش نگاه کنم که کنسول سالم باشه و باز نشده باشه؟
کنسولای سوپر اسلیم مشکل خاصی ندارن ؟ آخه خیلی باریکن؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام
دستگاه من داخلش چندتا بازی بظور کامل نصب هست ولی داخل بعضی از بازیها می خوام برم میگه باید پلی استور وصل بشی licennse expired میزنه مشکل چی؟ ممکنه برای بقیه بازیها هم مشکل پیش بیاد؟

سلام
دستگاه من داخلش چندتا بازی بظور کامل نصب هست ولی داخل بعضی از بازیها می خوام برم میگه باید پلی استور وصل بشی licennse expired میزنه مشکل چی؟ ممکنه برای بقیه بازیها هم مشکل پیش بیاد؟
سلام
دستگاه وقتی خریدی این بازی روش بوده و ماله اون کسی بوده که ازش خریدی
بعد اون شخص دیگه اکانتشو تمدید نکرده تا بازی هاش تمدید بشند
و دیگه کاریشون نمیشه کرد یا باید ایدی طرف بگیری و اکانتشو شارژ کنی از اول یا اینکه بیخیال بازی ها بشی و پاکشون کنی

دوستان وقتی وارد بازی میشم بازی صدا نداره مشکل چیه

فت 80 گیگ

کابلم عوض کرم جواب نداده
باید بری توی تنظیمات صدا و یکبار دیگه تنظیماتشو درست کنی تا ردیف بشه

سلام
دستگاه وقتی خریدی این بازی روش بوده و ماله اون کسی بوده که ازش خریدی
بعد اون شخص دیگه اکانتشو تمدید نکرده تا بازی هاش تمدید بشند
و دیگه کاریشون نمیشه کرد یا باید ایدی طرف بگیری و اکانتشو شارژ کنی از اول یا اینکه بیخیال بازی ها بشی و پاکشون کنی

باید بری توی تنظیمات صدا و یکبار دیگه تنظیماتشو درست کنی تا ردیف بشه

انجام شد ولی همونجوری باز

سلام به همه بالاخره ما هم به جمع ps3 دارا پیوستیم
آقا من یه ps3 اسلیم 320 گیگ گرفتم 2 تا سوال ساده دارم چون دسته دو گرفتم میخام ببینم مشکلی نداشته باشه ممنونتون میشم جواب بدید(البته 2 روز مهلت تست گرفتم از فروشنده)
یه چراغ نارنجی رنگ بغل پورت usb دستگاه هست که بعضی وقتا مخصوصا نصب بازی و اجرا چشمک میزنه ، مشکلی نداره ؟ طبیعیه؟
یکی هم اینکه بعضی از دیسکا رو میزاری برای نصب و بازی صدای ریزی از بلوری درایو میاد اینم طبیعیه؟
چه نکاتی رو دقت کنم که دستگاه مشکل نداشته باشه؟؟
البته پشتشو دیدم باز نشده و به نظرم مشکلی از نظر تهویه نداره

انجام شد ولی همونجوری باز
یعنی چی همونجوری بازه منظورتو نگرفتم

سلام به همه بالاخره ما هم به جمع ps3 دارا پیوستیم
آقا من یه ps3 اسلیم 320 گیگ گرفتم 2 تا سوال ساده دارم چون دسته دو گرفتم میخام ببینم مشکلی نداشته باشه ممنونتون میشم جواب بدید(البته 2 روز مهلت تست گرفتم از فروشنده)
یه چراغ نارنجی رنگ بغل پورت usb دستگاه هست که بعضی وقتا مخصوصا نصب بازی و اجرا چشمک میزنه ، مشکلی نداره ؟ طبیعیه؟
یکی هم اینکه بعضی از دیسکا رو میزاری برای نصب و بازی صدای ریزی از بلوری درایو میاد اینم طبیعیه؟
چه نکاتی رو دقت کنم که دستگاه مشکل نداشته باشه؟؟
البته پشتشو دیدم باز نشده و به نظرم مشکلی از نظر تهویه نداره
سلام
و تبریک میگم از خریدنتون
بله عادی اون وقتی کار میکنه یعنی اینکه دستگاه داره کار میکنه و سالمه اگر روشن نشه مشکل داره
اونم طبیعه اگر صداش خیلی کمه طبیعی هست مشکلی نیست داداش
سعی کن دوره بره دستگاهت خالی باشه که دستگاه بتوانه باد رد کنه و توی جای بسته نذارش اوکی

خیلی ممنون از دوست عزیزی که راهنمایی کردن
ps3 گزینه ای داره که بشه استندبای گذاشتش و در حالت استندبای دانلود هم بکنه؟؟؟چون ps4 میشه گذاشت رو استندبای و دانلود هم میکنه ولی من هرچی گشتم تو ps3 پیدا نکردم که اصلا استندبای داشته باشه .
ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه

دوستان عزیز بازی های ps3 روی ای مدل فلش جواب میده ؟؟؟
بله میشه استفاده کرد مشکلی نداره
فقط چیزه یادت نره بکنیش فت 32 اوکی تا شناسایش کنه

خیلی ممنون از دوست عزیزی که راهنمایی کردن
ps3 گزینه ای داره که بشه استندبای گذاشتش و در حالت استندبای دانلود هم بکنه؟؟؟چون ps4 میشه گذاشت رو استندبای و دانلود هم میکنه ولی من هرچی گشتم تو ps3 پیدا نکردم که اصلا استندبای داشته باشه .
ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه

نه همچنین گزینه ای نداره که بره توی حالت استندبای و دانلود کنه
ماها بیشتر اوقات با کامپیوتر استفاده میکنیم و لینکشو در میارییم و با کامیپوتر دانلود میکنیم و بعدش انتقال میدیم و کاملا هم اروجینال

سلام دوستان،چند روز دیگه یه ps3 دسته دوم از خارج کشور میرسه به دستم،خواستم ببینم شما پیشنهاد میدین که خودم بخرمش یا برای طرف بفروشمش به غریبه؟
ارزش داره ps3 بگیرم یا گرافیک ps4 خیلی فرق داره و صبر کنم یه ps4 بگیرم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام.اعضای متخصص سایت یه سوال ازتون داشتم.من یه پلی استیشن 250 اسلیم دارم که بعد از بیست دقیقه بازی صدای فنش مثل جارو برقی میشه.یعنی سه تا لول رو هم رد میکنه.هر سه تا لولش هم صدای بلندی دارن ولی صدای لول سه قابل تحمل نیست.جای کنسول خوبه و تحویه ی هوا وجود داره.یه فن هم زیرش گذاشتم که هوا رو جا به جا کنه.گرد و خاک کنسول رو هم با جارو برقی گرفتم.تا حالا نه کنسول باز شده نه چراغ زرد شده.تو بازی ها هم گاهی خیلی کم افت فریم داره.البته تو بازی های سنگین.الان نمیدونم کنسول خرابه یا سالمه.چرا صدا میده؟مگه اسلیم بی صدا نیست.لطفا کمک کنین دارم کلافه میشم

سلام.اعضای متخصص سایت یه سوال ازتون داشتم.من یه پلی استیشن 250 اسلیم دارم که بعد از بیست دقیقه بازی صدای فنش مثل جارو برقی میشه.یعنی سه تا لول رو هم رد میکنه.هر سه تا لولش هم صدای بلندی دارن ولی صدای لول سه قابل تحمل نیست.جای کنسول خوبه و تحویه ی هوا وجود داره.یه فن هم زیرش گذاشتم که هوا رو جا به جا کنه.گرد و خاک کنسول رو هم با جارو برقی گرفتم.تا حالا نه کنسول باز شده نه چراغ زرد شده.تو بازی ها هم گاهی خیلی کم افت فریم داره.البته تو بازی های سنگین.الان نمیدونم کنسول خرابه یا سالمه.چرا صدا میده؟مگه اسلیم بی صدا نیست.لطفا کمک کنین دارم کلافه میشم
منم یه سال پیش یه دستگاه اسلیم داشتم که اینطوری بود و بعد حدودا 1-2 ماه مشکلی پیدا کرد که توی بازیهای سنگین سریع داغ میکرد.شاید برای شما هم چنین مشکلی پیش بیاد.البته مطمئن نیستم ولی بهتره ببرینش پیش یه تعمییر کار مطمئن و دستگاه رو بهش نشون بدین تا مطمئن شین مشکلی داره یا نه.شایدم من درست نگم و بهتره آقای Se.phi.roth هم کمکتون کنند چون ایشون حرفه ای تر از من هستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or