پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام دوستان،من موقعیکه میخوام به gta onlineمتصل بشم میگه راکستار در دسترس نیست و دوباره امتحان کنید لطفا اگه کسی راه حلش رو میدونه بگه:(در ضمن تمام اپدیت ها ی gta v رو نصب کردم و فریمور دستگاهمم habib 4.75هستش

سلام عزیز دقیقا رو ps4هم همین مشکل برای من هست مشکل از نت ما هست مربوط به کنسول فریموار نمیشه

Last edited by a moderator:
چند نفر هم مشكل شمارو داشتند توي تاپيك هاي gtav پرسديه بودند بچه ها گفتن به خاطر سرعت نت يا شلوغ بودن سرور هست بزار صبح وارد بازي بشو.

پ ن : كسي در مورد مشكل من نظري نداره كه بالا گفتم؟؟؟صداش هم كامل قطع نميشه مثلا توي يك كات سين نصفش صدا داره نصف بقيش نداره يا اين كه كلا نداره صدا خيلي ازار دهندست اين مشكل لطفا اگر كسي ميتونه كمك كنه
سلام عزیز دقیقا رو ps4هم همین مشکل برای من هست مشکل از نت ما هست مربوط به کنسول فریموار نمیشه

بچه ها من مخابرات دو مگ دارم که معمولا خیلی توصیه میشه برای انلاین
توی یکی از سایتا گفته بود زنگ بزن dns هارو بگیر وارد کن تو ps3 به نظر شما مشکلم با این کار حل میشه؟؟

ببخشید اینو یادم رفت بپرسم
وقتی دیسک داخل دستگاه هست صدا میده یا بدون دیسک هم صدا میده بعد دقیقا صدا از کجاش میده از جلو سا از پشت ممنون میشم اینما رو بگی ببینم این تق تق که میگی چیه و از کجاست

بدون دیسک امتحان نکردم یعنی نذاشتم دستگاه بدون دیسک بمونه تقریبا صداش از وسط میاد

بدون دیسک امتحان نکردم یعنی نذاشتم دستگاه بدون دیسک بمونه تقریبا صداش از وسط میاد

ای بابا ای کاش مشکل از هارد بود من احتمال میدادم هارد مشکل داره ولی اینکاری مشکل از هارد نیست
به احتمال زیاد دستگاهت ضربه خورده حاا باید ببری بیرون برات درستش کنن
چون به احتمال زیاد درایورت خراب شده

سلام دوستان یک سوال دارم من اگه اکانت پلاس کنم این بازی رایگان میشه؟:d
New%20Bitmap%20Image.jpg

سلام دوستان یک سوال دارم من اگه اکانت پلاس کنم این بازی رایگان میشه؟:d
New%20Bitmap%20Image.jpg
چرا میتوانی بازیشون کنی ولی بازی رو به مدت یه ساعت کامل میتوانی بازی کنی حالا دقیق یادم نیست یه ساعت بود یا دو ساعت بود ولی بعدش باید بازی رو بخری کامل
اگر ببینی روش نوشته Timed Trial که به محدود میتوانی بازی کنی

چرا میتوانی بازیشون کنی ولی بازی رو به مدت یه ساعت کامل میتوانی بازی کنی حالا دقیق یادم نیست یه ساعت بود یا دو ساعت بود ولی بعدش باید بازی رو بخری کامل
اگر ببینی روش نوشته Timed Trial که به محدود میتوانی بازی کنی
زیرش نوشته free برای پلاس ایا امتحان کردید؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

دوستان یه PS3 دارم که میخوام بفروشمش حالا یه سوال دارم
کنسول 120 گیگ هستش و کارتون هم داره و دوتا دسته داره و بازی هم روش هست بدون هیچ خط و خشی میخواستم ببینم قیمتش چنده وقتی میخوام بفروشمش به مغازه دار قیمت
پایین بهم نگه بدونم کنسولم چقد میارزه

سلام
آقا یه سوال میپرسم شاید خیلی فضایی و مسخره باشه ولی بازم سوال هست و کنجکاوی من.
میشه فن ps3 رو عوض کرد مثلا یه فن قوی تر گزاشت یا مثلا یه فن خارجی بهش اضافه کرد؟
ممنون
دستگام فت هستش

سلام
آقا یه سوال میپرسم شاید خیلی فضایی و مسخره باشه ولی بازم سوال هست و کنجکاوی من.
میشه فن ps3 رو عوض کرد مثلا یه فن قوی تر گزاشت یا مثلا یه فن خارجی بهش اضافه کرد؟
ممنون
دستگام فت هستش

کار نشد نداره. چرا که نه؟ :d

کار نشد نداره. چرا که نه؟ :d
ممنون
یکی دوستان که تجربه همچین کاری رو داره یا حداقل تجربه درست کردن ps3 رو داره یا حتی انواع فن رو میشناسه

میشه یه راهنمایی کنه و بگه چه مدل فنی بگیرم که هم تو دستگاه جا بشه هم قوی باشه اگه هم صداش زیاد باشه مشکلی نیست
ممنون

از دوستان محترم کسی اطلاع داره که دیتای بازیها رو از کجا میشه تهیه کرد؟؟
چون دیتا برای کنسول کپی خور همه جا دارن ولی من دیتای اورجینال یکسری از بازی هارو میخام مثل گاد او وار اسنشن
ممنون میشم راهنمایی کنید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or