پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام دوستان،چند روز دیگه یه ps3 دسته دوم از خارج کشور میرسه به دستم،خواستم ببینم شما پیشنهاد میدین که خودم بخرمش یا برای طرف بفروشمش به غریبه؟
ارزش داره ps3 بگیرم یا گرافیک ps4 خیلی فرق داره و صبر کنم یه ps4 بگیرم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

اگه تاحالا PS3 نداشتی نگرش دار . انقد عناوین خوب و انحصاری هست که حالا حالا ها سرگرم میشی . تفاوت گرافیکی هم بعضی جاها مثل The Order خیلی با نسل 7 زیاده بعضی جاها هم تو بازیای مولتی پلتفرم کمتره . در کل اگه PS3 نداشتی پیشنهاد میکنم فعلا نگرش داری ضرر نمیکنی .

سلام.اعضای متخصص سایت یه سوال ازتون داشتم.من یه پلی استیشن 250 اسلیم دارم که بعد از بیست دقیقه بازی صدای فنش مثل جارو برقی میشه.یعنی سه تا لول رو هم رد میکنه.هر سه تا لولش هم صدای بلندی دارن ولی صدای لول سه قابل تحمل نیست.جای کنسول خوبه و تحویه ی هوا وجود داره.یه فن هم زیرش گذاشتم که هوا رو جا به جا کنه.گرد و خاک کنسول رو هم با جارو برقی گرفتم.تا حالا نه کنسول باز شده نه چراغ زرد شده.تو بازی ها هم گاهی خیلی کم افت فریم داره.البته تو بازی های سنگین.الان نمیدونم کنسول خرابه یا سالمه.چرا صدا میده؟مگه اسلیم بی صدا نیست.لطفا کمک کنین دارم کلافه میشم
کنسول شما ماله چه سالی هست
اخه یه سری مدلها اولیه بود که مشکل فن داشتن و با تعویض فن مشکل حل میشد

سلام
من می خوام هارد ps3 رو عوض کنم

کپی خورش نمی پره ?
lمدل دستگاه . fat ,,, 40 گیگ

مثلا بک اپ بگیرم بعد که هاردو تعویض کنم همه چیز بر می گرده ؟؟
حتی کپی خور بودن دستگاه . مولتی من و ...
برای سوالتون هم بردی اینجا بپرسید اینجا بخش اروجینال هست
هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 - JB *کنسول های کپی خور*

از کجا بفهمم مال چه سالی هست؟من کارکرده گرفتم.این کنسول هایی که میگین اسلیم بودن؟

اعضای محترم اگه من بخوام فن کنسول رو عوض کنم ایا مشکلش حل میشه؟مشکلی توش ایجاد نمیشه؟و مهمتر از همه هزینش چقدر میشه؟

شماره سریال دستگاه رو بدید تا بهتون بگم
یا خودتون سریال دستگاه رو توی گوگل سرچ کنید بهتون میگه
اره انها هم اسیلم بوده ماله سری اول بود که این مشکل رو داشتن
عوض هم کنی بله درست میشه ولی معلوم نیست که درست بشه حالا باز میله خودته

سلام.اعضای متخصص سایت یه سوال ازتون داشتم.من یه پلی استیشن 250 اسلیم دارم که بعد از بیست دقیقه بازی صدای فنش مثل جارو برقی میشه.یعنی سه تا لول رو هم رد میکنه.هر سه تا لولش هم صدای بلندی دارن ولی صدای لول سه قابل تحمل نیست.جای کنسول خوبه و تحویه ی هوا وجود داره.یه فن هم زیرش گذاشتم که هوا رو جا به جا کنه.گرد و خاک کنسول رو هم با جارو برقی گرفتم.تا حالا نه کنسول باز شده نه چراغ زرد شده.تو بازی ها هم گاهی خیلی کم افت فریم داره.البته تو بازی های سنگین.الان نمیدونم کنسول خرابه یا سالمه.چرا صدا میده؟مگه اسلیم بی صدا نیست.لطفا کمک کنین دارم کلافه میشم
سلام عزیز شما کنسول خریدید نو بود؟
یادسته دوم بود؟ چرا دور فن کنسول رو نمی گیرید؟ تا اونجایی که بدونم ps3اصلا اختیاج به فن نداره که زیرش گذاشته ای

quote_icon.png
نوشته شده توسط The Demon King
این مطلبو ببین شاید مشکلت حل بشه
لینک
در جواب ​ashkbous

ابن مال کپی خور هاست عزیز در ظمن تو مطمئنی مشکل من از فن هست مگه؟

اگه توجه کرده بودی گفتم که در جواب
ashkbous

اسلیم
ببخشید اینو یادم رفت بپرسم
وقتی دیسک داخل دستگاه هست صدا میده یا بدون دیسک هم صدا میده بعد دقیقا صدا از کجاش میده از جلو سا از پشت ممنون میشم اینما رو بگی ببینم این تق تق که میگی چیه و از کجاست

سلام دوستان،من موقعیکه میخوام به gta onlineمتصل بشم میگه راکستار در دسترس نیست و دوباره امتحان کنید لطفا اگه کسی راه حلش رو میدونه بگه:(در ضمن تمام اپدیت ها ی gta v رو نصب کردم و فریمور دستگاهمم habib 4.75هستش

سلام دوستان،من موقعیکه میخوام به gta onlineمتصل بشم میگه راکستار در دسترس نیست و دوباره امتحان کنید لطفا اگه کسی راه حلش رو میدونه بگه:(در ضمن تمام اپدیت ها ی gta v رو نصب کردم و فریمور دستگاهمم habib 4.75هستش

چند نفر هم مشكل شمارو داشتند توي تاپيك هاي gtav پرسديه بودند بچه ها گفتن به خاطر سرعت نت يا شلوغ بودن سرور هست بزار صبح وارد بازي بشو.

پ ن : كسي در مورد مشكل من نظري نداره كه بالا گفتم؟؟؟صداش هم كامل قطع نميشه مثلا توي يك كات سين نصفش صدا داره نصف بقيش نداره يا اين كه كلا نداره صدا خيلي ازار دهندست اين مشكل لطفا اگر كسي ميتونه كمك كنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or