هدست گلدسلام بچه ها ، خوبین ؟ ...
اقا من میخوام واسه ps3 هدست بی سیم بخرم ، چه مارکی رو پیشنهاد میدید که کیفیت داشته باشه هم قیمتش مناسب ...
الان یعنی اینکه باید از مبدل استفاده کنید.... HDMI TO VGA ...قیمت از 60 تومن هست به بالا...من تضمین میکنم بهترین کیفیت ممکن رو بهتون بده...سلام
دوستان من یه LCD قدیمی بدستم رسیده با کلی شوق و ذوق PS3 رو وصل کردم بهش ولی تو صفحه پیغام میاد ک ساپورت نمیکنه و هی هم صفحه پرش پیدا میکنه ! ( قطع و وصل میشه ! فقط وختی PS3 رو روشن میکنم )
مدل تلویزیون هم Samsung LA32C350D1
الان یعنی چی ؟ چیکار کنم ؟
پورت HDMI داره قشنگ پشت TV ! چرا باید VGA بگیرم آخه ؟الان یعنی اینکه باید از مبدل استفاده کنید.... HDMI TO VGA ...قیمت از 60 تومن هست به بالا...من تضمین میکنم بهترین کیفیت ممکن رو بهتون بده...
ببخشید بنده فکر کردم نداره....پورت HDMI داره قشنگ پشت TV ! چرا باید VGA بگیرم آخه ؟
علیک سلامسلام
فقط یه سوال دارم الان میخوام یه ps3 بخرم اگه بخوام این بازی های پنج ، شش هزارتومنی بخرم ....
1= ایا میشه بزارم تو کنسول بازی کنم یا اینکه برای این بازی ها باید کنسول هکش کنم
شما اول کنسول رو کپیخور میکنید...و بعد یا بازی رو کپی میکنید داخل هارد کنسول یا روی هارد اکسترنال.نیازی هم به خرید دیسک ندارید...سلام
فقط یه سوال دارم الان میخوام یه ps3 بخرم اگه بخوام این بازی های پنج ، شش هزارتومنی بخرم ....
1= ایا میشه بزارم تو کنسول بازی کنم یا اینکه برای این بازی ها باید کنسول هکش کنم
شما اول کنسول رو کپیخور میکنید...و بعد یا بازی رو کپی میکنید داخل هارد کنسول یا روی هارد اکسترنال.نیازی هم به خرید دیسک ندارید...
مارک هارد چیه؟ امیدوارم سیگیت خریده باشی....چون امکان داره سخت افزاره کنسول هارد رو ساپورت نکنهدوستان من هاردم سوخته.الان یه هارد دیگه خریدم.Fat32 زدم ولی بازم نمیتونم آپدیت 4.65 رو نصب بکنم.یعنی اصلا سیستم عامل سونی بالا نمیاد.همین که روشن میکنم اولین پیغام اینه که میگه دکمه ی PS رو بزن.بعدش یه پیغام میاد که اینجوری شروع میشه.
the system software cannote be run correctly. press the PS bottun.
چیکار کنم من الان؟
خود دستگاه هم 4.65 یا پایین تر میخواد.من 4.65 و هم 4.60 امتحان کردم ولی فایل آپدیتی پیدا نمیکنه.از سایتای مختلف فایلهای آپدیت رو دانلود کردم و زدم ولی قبول نمیکنه.هم ورژن حبیب و هم روجرو.
توروخدا هرکی میدونه بگه چیکار باید بکنم….
سلام دوستان ازسایت سانتک یه ps3اسلیم 120گیگ اورجینال خور خریدم وقتی اومد کارتن خیلی داغون بود دفترچه راهنما درونش نبود حالا بنده ازکجا بدونم رجیون چنده؟باتشکر واحترام
اقا کسی نیست جواب بده؟سرعت هارد خیلی اومده پایین.
هارد اصلیش 250 بوده و عوض شده و 500انداختن ضمنا اسلیم هستش.