نسخه imars یعنی چی؟
اینها نسخه ی عرضه کنندهی بازی های کپی هستن که چندتا از تیم ها با اینام یا به اسم دوپلکس بازی ها رو فیکس میکنند تا کپی خور ها بتونن زودتر از موعود و ریاز جهانی بازها دستشون باشه ....
نسخه imars یعنی چی؟
این اسم رو از کجا اوردی؟ کجا به چشمت خورد
دارم نسخه imars بازی far cry 4 رو دانلود میکنم خواستم ببینم دمو یا چیزی مثل این نباشه.
سلام دوستان.
من کنسول فت دارم و می خوام هدست بخرم. قیمت هم حدود 100 تا 150 می خوام بدم. یه چیز خوب از لینک زیر بهم میگید ؟!
جستجو در گروه هدست
چطوری میتونم رو هارد اکسترنال بازی هارو سیو کنم؟موقعی که دارم بازی میکنم نه سیو رو کپی کنم به هارد اکسترنال.
این تنظیم تصویریش رفته سر سه فیش و کاری نداره شما وقتی میخواهی روشنش کنی با دستت رو بذار روی دکمه پارو یه دو تا بوق زد دستو ور دارآقا من بعد یه مدت PS3 رو روشن کردم که باز کنم ولی وقتی از روی TV میبرم رو HDMI فقط صداش میاد. تصویر نمیاد مشکل از چیه؟؟
سلام خدمت دوستان دوعدد کنسول ps3 موجوده برای خرید که یکی فته سری اخر 160 گیگ 65 نانو که با دو تا دسته اصلی طرف میده 470 البته کپی خور نیست که باید دانگرید بشه که کلا با دانگرید میشه 520 تومان
کنسول دوم اسلیم 120 گیگ 45 نانو است که دانگرید شده با یک دسته طرف میده 700 تومان به نظر شما کدوم کنسول ارزش خرید بیشتری نسبت به پول پرداختی داره
نظر خودم روی کنسول فت است که طرف میگه کنسولم خیلی کم کارکرد است دیگه حوصله بازی ندارم چون دنبال کپی خوردن کنسول هم نرفتم
البته اسلیمو خودم شخصا چک کردم تست 10 دقیقه ای ازش گرفتم که تو باری god of war دستمو گذاشتم پشت کنسول خیلی داغ بود و باد واقعا گرمی از پشتش بیرون میومد و دلمو زد نظر شما دوستان چیه کدوم رو بخرم
کسی که اهل گیم است میره دستگاشو کپی خور میکنه و یک هارد اکسترنال میگیره و میشینه بازی میکنه دستگاهی که اورجینال خوره باید همش دنبال سی دی باشی برای دستگاه که اونم صرف ندارهسلام فقط در مورد اون حرف اخرت ...
اخه اون عقب کنسول منبع تغذیه دستگاه هست که در هر صورت داغ میشه الان من یه اورجینال خورد 320 دارم که نو شش ماه پیش خریدم ..همینجوریه ..
البته مگه میشه رو حرف کسی حساب کرد که میگی کم بازی کزذم وومن که باور نمیکنم
طرف میخره که بشینه بازی کنه ...
کسی که اهل گیم است میره دستگاشو کپی خور میکنه و یک هارد اکسترنال میگیره و میشینه بازی میکنه دستگاهی که اورجینال خوره باید همش دنبال سی دی باشی برای دستگاه که اونم صرف نداره
سلام خدمت دوستان دوعدد کنسول ps3 موجوده برای خرید که یکی فته سری اخر 160 گیگ 65 نانو که با دو تا دسته اصلی طرف میده 470 البته کپی خور نیست که باید دانگرید بشه که کلا با دانگرید میشه 520 تومان
کنسول دوم اسلیم 120 گیگ 45 نانو است که دانگرید شده با یک دسته طرف میده 700 تومان به نظر شما کدوم کنسول ارزش خرید بیشتری نسبت به پول پرداختی داره
نظر خودم روی کنسول فت است که طرف میگه کنسولم خیلی کم کارکرد است دیگه حوصله بازی ندارم چون دنبال کپی خوردن کنسول هم نرفتم
البته اسلیمو خودم شخصا چک کردم تست 10 دقیقه ای ازش گرفتم که تو باری god of war دستمو گذاشتم پشت کنسول خیلی داغ بود و باد واقعا گرمی از پشتش بیرون میومد و دلمو زد نظر شما دوستان چیه کدوم رو بخرم
اونی که شما میگی ریفر است که وقتی دستگاه میره کارخونه و برمیگرده کلا دستگاه با جعبش همخونی نداره مثلا سریال دستگاه 2006 است که باید دستگاه 120 گیگ باشه ولی دستگاه میشه 160 گیگ تازه جعبشم 160 گیگ است ولی اینی که من گفتم سریالش با جعبش همخونی داره در مورد فت هم چون کلا فت ها از سال 2006 اومدن بازار زودتر از اسلیم ها خراب شدن به خاطر همین همه میترسن فت بگیرن در صورتی که کلی اسلیم خراب دیدم مهم کارکرد دستگاه است و اینکه به موقع خمیر سیلیکون عوض کنی توی دستگاه رو گرد گیری کنی الان کلا سری 120 گیگ اکثرا ریفر هستن خودم به چشم دیدم اینم از اسلیم که میگن خراب نمیشه الان میخوام فت رو بگیرم ولی دو دلم که کم کارکرد است یا خیرسلام
برادر نگاه کن کلا مدل فت نگیری خیلی بهتره چون ذاتن اونها مشکل داغ کردن دارن بهتره که سراغشون نری الیبته اگر میخوای فقط بازی های انحاصاری بازی کنی و بری برای 4 مشکلی نداره اما بازم تاکید میکنم این مدل ها بدرد نمیخورن ....
اما اون مدل اسلیم هم میگی که 120 هستش اونم مدل استوکه ... یعنی این مدل دیگه ازشون زده نمیشه و درست شده ی کارخونه هستش و برگشت اون به بازار .....