آقا من چند ماهه که با ps3 نمی تونم برم استور، هر وقت میرم هنگ میکنه و باید ریست شه. مشکل از منه یا بقیه هم این مشکلو دارن؟
سلام دوستان
من ps3 چراغ زرد شد دادم بیرون درست کردم( از روش ریبال کردن ) حالا بعد نیم ساعت بازی دستگاه خاموش میشه شروع میکنه به چراغ قرمز چشمک زن رفتم پیش تعمیرکار گفت درست نمیشه پولمم برگردوند کسی از دوستان جاییو نمیشناسه بشه درست کردش ؟ قابل تعمیر هست ؟ لطفا کمک کنید
من که مشکلی ندارم
یکبار پاکش کن و دوباره نصبش کن ببینم درست نمیشه
- - -ویرایش - - -
این دستگاهت دیگه عمرشه کرده برو یه اسلیم بخر خودتو راحت کن و این دستگاه هم بذارش توی کمد و هی نگاهش کن
یا اینکه جدا جدا بفروشش
با سلام خدمت دوستان
جدیدا موقعی که میخام کنسول اسلیم رو روشن کنم بعد از گذشت 3 ثانیه دستگاه دو تا بوق ممتد میزنه و بعد خاموش میکنه.در نهایت چراغ قرمر شروع به چشمک زدن میکنه.
مشکل از کجاست؟
با تشکر
ممنونسلام
دستگاه شما داره چراغ زرد میده دیگه روشنش نکن ببر بیرون برات درستش کنن
البته اگر نظر منو بخواهی بفروشش برو یه اسلیم بخر خودتو راحت کن
والا واسه من هم اسلیم بود ولی بعد چراغ زرد دیگه کار نکردممنون
ولى قيد کردم که کنسول از نوع اسليم هست.
دوستان لطفا کمک کنيد
دو تا سؤال
١. چه طورى ميشه سيو رو انتقال داد ؟ منظور اينه كه روي يك دستگاه ٢ تا پروفايل دارم سيو
رو إز اكانت x به y انتقال بدم ؟
٢. بعد إز انتقال ايا تروفي ميده ؟
دوستان بازي midnight club رو ميزارم ارور ٨٠٠١٠٥١٤ رو ميده بازي رو ناره خريدم فك كتم مشكل داره
اخه اين ارور مربوط به هارد و بلوري ولي همه چيز سالمه و gta v & gt6 رو جهت تست گذاشتم كار كرد ولي با mc نه
جريان چيه ؟
مرسی از راهنمایی1- خیر متاسفانه نمیشه چون خودم یکبار امتحان کردم یه بازی بود که شریکی خریده بودیم و چون من پلاتش کردم گفتم سیو بازی رو بهش بدم تا اونم دیگه با خیال راحت و کامل بازی رو داشته باشه منظورم همون ایتم ها هست ولی نشد متاسفانه سیو بازی فقط رو اکانت خودت هست و اطلاعاتش فقط فقط برای اکانت شما می باشد و نمیشه انتقال داد مگر اینکه هک باشه که شما هم اروجینال بازی میکنی س در کل بیخیال
2- خیر نمیشه اینم
البته یکی از بچه های همین جا یه زرنگی کرد و به پشتیبانی سونی ایمل زد و گفت پشتیبانی رو یه جور دور زد و توانست تروفی های قبلی رو به اکانت جدیدش انتقال بده
البته ایشون رمز اکانت قبلیشو یادش رفته بود و برای همین توانست انتقال بده و دو تا اکانت رو یکی کنه
کلا این سونی خیلی سخت گیر الکی به کاری وا داده نمیشه و سرش به این سادگی ها نمیشه کلک زد متاسفانه

نه :dسلام، ببخشید برای Register کردن یک هدست به PS3 Fat باید 1 ساعت صبر داد؟هر چی صبر می کنم Scan نمی کُنَدِش! به صورت بلوتوثی هم هست یعنی دانگل مانگل نداره
![]()
نه :d
اگه منظورت هد ست باشه هدست نمیتونه خودش اسکن کنه باید ps3 اون رو بشناسه
از طریق منو تنظیمات وارد قسمت اکسسوری ریجستر بلوتوث بعد میشناسه
موقع که خود ps3 اسکن میکنه یادم نیست باد دکمه خود هدست رو نگه داری یا نه
من با همین روش هدست جبرا رو وصل کردم