دوستاي خوبم
من فردا دارم يدونه fat 160 كبي خور نرم افزاري ميخرم
قبلا 80 داشتم
2 تا سوال
1- دوره ps3 كذشت يا بازم ميشه روش حساب كرد
2- كارتن نداره ولي سالمه،قيمتشم خوبه،ميشه خريد؟؟؟
اقا توروخدا نجاتم بده،سر درد گرفتم دیگهدرود
1_ این دستگاه حالا حالا جای کار داره و خیالت از بابت بازی راحت باشه ...
2_ اگر میتونی فت نخر ... چون مسکل چراغ زرد دارن و از لحاظ کاری اسلیم خیلی خیلی بهتر از فت هست ....
اقا توروخدا نجاتم بده،سر درد گرفتم دیگه
دلم میگه ps4 بگیرم...عقلم میگه ps3
100 تومن بازی برام مهم نیس...مهم کنسوله که تا 3.4 سال راحت باشم،پولمم دور نریزم
تورو خدا یه چی بگو من همون کارو کنم
درود
اون دیگه بستگی به خودت داری که میخوای چی بخری ...... اگر از بازی های نسل هفتم مثل هوی رین ...و بی اند ...و خدای جنگ ...و آنچارتد و .... دیگر بازی های انحصاری سونی رو بازی نکردی و دوست داری بازی کنی خوب ps3 .....و اگر از بازی های نسل جدید و گرافیک خوشت میاد که ps4 ...... دیگه اون باب میلت هست ....
ps3 قاعدتا تا سال 2017 و بیشتر ساپورت میشه ... اما میگم اگر میخوای ps3 بخری یه اسلیم بخر تا سریع خراب نشه ..... اما اگر نظر منو میخوای یه ps3 بخر و بازی های انحصاری رو سریع ردش کن و بفروشش 4 بگیر چون حیف بازی های انحصاری سونی رو بازی نکرده باشی .... این نظر من هست .
فدات شم،مرسی جواب دادی
میگم که fat 80 داشتم و انحصاریارو زدم
الان دیگه مطمین شدم ps4 رو بگیرم،چون مطمینم ضرر نمیکنم
بعلاوه اینکه فک کنم بخاطر پردازندش که خیلی عامه و معماری معروف cpu خیلی راحتتر هک بشه
سلااااااام ps4 :bighug:
سلام دوستان
داخل جعبه super slim 12g باندل معمولیش کابل composite و hdmi هست ؟
کلا داخل جعبش چه چیزایی باید باشه ؟
slim 160g بهتر هست یا super slim ?
چون دیدم slim رو با سه تا بازی 750 میدن ولی سوپر اسلیم 650
ازین ارزونتر گیر میاد ؟
برای تست باید به چه نکاتی توجه کرد ؟
دوستان اگه میتونن یه راهنمایی کنند فردا میخوام سفارش بدم
فدات شم،مرسی جواب دادی
میگم که fat 80 داشتم و انحصاریارو زدم
الان دیگه مطمین شدم ps4 رو بگیرم،چون مطمینم ضرر نمیکنم
بعلاوه اینکه فک کنم بخاطر پردازندش که خیلی عامه و معماری معروف cpu خیلی راحتتر هک بشه
سلااااااام ps4 :bighug:
درود
قبل از هرچی ...... شما بگید که دستگاه اورجینال میخواید یا کپی خور تا من کامل به شما جواب بدم .....؟؟؟
سلام
کپی خور که با این قیمت نمیتونم بگیرم مگر کار کرده ، میخوام فقط چند عنوان انحصاری رو بازی کنم
اورجینال میخوام
ps3 فری ریجن هست درسته ؟
سلام
کپی خور که با این قیمت نمیتونم بگیرم مگر کار کرده ، میخوام فقط چند عنوان انحصاری رو بازی کنم
اورجینال میخوام
ps3 فری ریجن هست درسته ؟
خیر پلی3 ریجن بندی شده و فری ریجن نداره
خوب اگر فقط اورجینال میخوای پس همون اسلیم بگیر یا سوپر اسلیم .... فرقی نداره اما از نظر من اسلیم بخر .....
بازی هم که میتونی اورجینال بخری بزاری بازی کنی ..... مشکلی نیست...
بله داره عزیزم ...نگران نباش....با سلام خدمت دوستان
من یه مشکل در مورد دانلود کردن بازی ها یps3 برام پیش اومده اگه ممکنه راهنماییم کنید :
من بازی ace combat رو گذاشتم واسه دانلود ( با خود کنسول دانلود میکردم کنسولم اورجیناله ) بازی تا 79 درصد دانلود شد که متاسفانه حجم دانلود اینترنتم به پایان رسید .... الان توی قسمت games فقط آیکون بازی هستش و وقتی روش ضربدر میزنم واسه اجرا ارور میده ...
اینترنتم رو شارژ مجدد کردم ولی اصلا توی قسمت دانلود هم چیزی وجود نداره ..... با این اوصاف و با حجم نزدیک به 3 گیگابایت بازی ، واقعا باید چیکار کرد .... راهی واسه ادامه دانلود نداره ؟؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید ..... ممنون از دوستان.
تفاوت چندانی نداره.....اگه میخواد اوریجینال بازی کنید فرقی نمیکنه کدومو انتخاب کنید........تو این تایپیک نوشتن فقط برای فیلم قفل منطقه ای داره
http://forum.bazicenter.com/thread67855/
برای بازی مشکلی نداری کنسول مال هر ریجنی باشه بازی های منطقه ی دیگه رو اجرا میکنه
- - -ویرایش - - -
چرا اسلیم ؟
سوپر اسلیم بهتر نیست چون اسلیم دیگه تولید نمیشه از نظر ریفیر بودن ؟
تفاوت چندانی نداره.....اگه میخواد اوریجینال بازی کنید فرقی نمیکنه کدومو انتخاب کنید........
ولی از لحاظ بازی فری ریجن نیستن.......
البته این نکته برای کنسول PS3 زیاد مهم نیست ، چون این کنسول از نظر بازی Region Free هست ، یعنی مثلا اگر کنسول شما Region 2 هست از تمام رجیون ها برای بازی میشه استفاده کنید