پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

خوب تو اون تایپیک یعنی اشتباه نوشته
والا من که در طول عمرم این همیشه اینجوری شنیدم.....
این جمله احتمالا باید مربوط بشه به PS4 چون اونو کاملا خبر دارم اینجوریه....
حالا یکم وایسا اگه حرفه منو قبول داری تا بچه ها بیان راهنماییت کنن

والا من که در طول عمرم این همیشه اینجوری شنیدم.....
این جمله احتمالا باید مربوط بشه به PS4 چون اونو کاملا خبر دارم اینجوریه....
حالا یکم وایسا اگه حرفه منو قبول داری تا بچه ها بیان راهنماییت کنن

نه بحث حرف شما نیست منو هم به شک انداختن توی چنتا انجمن خارجی گشتم ویکی پدیا هم نوشته فقط برای بازی persona 4 قفل منطقه ای داره و برای اجرای فیلم های بلوری
Sony

All PlayStation 3 games except for one are region free.[SUP][4][/SUP][SUP][5][/SUP] Even though publishers could choose to region-lock specific games based on a mechanism that allows for the game to query the model of the PS3, none did so during the first six years after the launch of PS3.[SUP][6][/SUP] The first game to be region-locked on PS3 is Persona 4 Arena;[SUP][7][/SUP] publisher Atlus declined to reverse its decision despite substantial outcry by some of their fanbase. The decision was made to avoid excessive importing, because all versions of the game share the same features and language support, but have differing price points and release dates in each region. Way of the Samurai 3 is also region-locked but only on Slim models. There is region locking for backwards-compatible PlayStation and PlayStation 2 games, as well as DVD and Blu-ray Disc movies. Additionally, some games separate online players per region, such as Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots. PlayStation Store only contains content for its own country, for example the EU store will not supply usable map packs for an imported US copy of Call of Duty 4: Modern Warfare. In addition, downloadable content for the PlayStation 3 systems is region-matched with the game, so you need to buy DLC from US PlayStation Store to use it in a US game. More specifically, the PS3's file system includes region-of-origin, so DLC cannot be shared between different region games much like save files cannot. Also, the PSN Store is tied down on a per-account basis to each user's PSN account, and payment methods for PSN is also region-locked. For example, A user with a Japanese PSN account will only be able to access the Japanese PSN store despite owning on a US PS3, and can only pay for a game with a Japanese PSN gift card or Japanese credit card. However, with a few rare exceptions, notably Joysound Dive,[SUP][8][/SUP] downloaded content from each PSN store are also region free, as are PSOne and PS2 classics offered on the store.
Although PlayStation Portable has no region locking for UMD games;[SUP][9][/SUP] UMD movies are locked by region.[SUP][10][/SUP] However, Sony has confirmed that it is possible to implement Region-Locking on the PSP, and the firmware will disable features based on region. For example, Asian region PSPs will not display the "Extras" option on the XMB despite having been upgraded to the US version of Firmware 6.20, preventing owners of such PSPs from installing the Comic Book Viewer and the TV Streaming applications. Sony's states that the "Extras" function will remain disabled on Asian PSPs until the features are officially launched in the region and gives no reason for the option being disabled aside from that it is not yet launched. Nevertheless, this prevents Asian PSP owners from using the above-mentioned applications on Asian PSPs, as the applications are installed through a PC; and users from the region are not blocked from downloading the application, allowing installation on non-Asian PSPs that have been imported into the region.
The PlayStation Vita and PlayStation Vita TV have no region-locked games thus far. Sony has confirmed however that it is possible for developers to do so.
As per its predecessor, PlayStation 4 will not be region-locked, although it is still possible to develop region-locked games. However Sony's official stand is that they discourage developers from region-locking and will only relent on special cases (as with the PS3 Persona 4 Arena exception mentioned above).[SUP][11][/SUP]​

نه بحث حرف شما نیست منو هم به شک انداختن توی چنتا انجمن خارجی گشتم ویکی پدیا هم نوشته فقط برای بازی persona 4 قفل منطقه ای داره و برای اجرای فیلم های بلوری
آخه اگه ریجن ها مهم نبودن واسه فروش بازی دسته دو حتما ریجن بازی رو میزنن.....بازم شاید شما راس بگید.....آخه من دستگاهم از اول گپی خور بوده.....شایدم حق با شما باشه....حالا اگه یقین دارین خوب پس اشتباه از منه....ولی پیشنهاد میکنم وایسید بچه های دیگه هم که اطلاع دارن بگن....ولی تا جایی که من خبر دارم این جوریه

بییشترین حجم بازی psn چند گیگ هست ؟
میشه بازی های اورجینال رو توی هارد اکسترنال کپی کرد ؟
مثل همین کاری که با ps4 انجام میدن البته اون داخل هارد خودش هست
12 گیگ کافی هست ؟ چون میخوام اورجینال بازی کنم ؟
سوپر اسلیم یه جای رم داره چه نوع رمی رو میخونه ؟
توی بعضی سایتا نوشتن بلوتوث در سوپر اسلیم حذف شده ، مگه دستش با بلوتوث کار نمیکنه ؟

آخرین ویرایش:
دوستان ميبخشيد كسي ميدونه پلي 3 فت cech g04 حافظه 160گيگ هم داره يا نه ؟ توليد چه ساليه ؟ دستگاه خوبي هست يا نه ؟

کلا سری CECHG خیلی قدیمیه و بیشتر با هارد 40 گیگ تو بازار منتشر شده. میشه گفت به نوعی از سری های اول کنسول PS3 هست که هنوز چیپ گرافیکی RSX توشون آپگرید نشده و 90nm هست.

تقریبا اواخر سال 2007 میشه تاریخ ساخت این سری از کنسول ها.

خب طبیعتا چون چیپ گرافیکی 90nm هستش بیشتر داغ میکنه این کنسول.

بییشترین حجم بازی psn چند گیگ هست ؟
میشه بازی های اورجینال رو توی هارد اکسترنال کپی کرد ؟
مثل همین کاری که با ps4 انجام میدن البته اون داخل هارد خودش هست
12 گیگ کافی هست ؟ چون میخوام اورجینال بازی کنم ؟
سوپر اسلیم یه جای رم داره چه نوع رمی رو میخونه ؟
توی بعضی سایتا نوشتن بلوتوث در سوپر اسلیم حذف شده ، مگه دستش با بلوتوث کار نمیکنه ؟

سلام دوست عزیز ..... از این نظر که تمام بازی های اورجینال رو اجرا میکنه اره ... مشکلی نداره و همه رو اجرا میکنه .... تفاوت هم داخل فیلم های بلوری هست ... اگر خواستی بخری بگو ... میخوام دستگاه PAL باشه ...
اما از این نظر که گفتم اسلیم بخری .... چون از نظر من بهتر جواب دادن و سابقه اش خیلی بهتره از سوپر اسلیم هست ... و استحکامش هم بالاست .... نمیدونم برات چطور توضیح بدم باید باش کار کنی تا متوجه بشی .... اما هر دو خوب هستن و مشکلی ندارن .... این نظر من هست ... شاید کسی هم که سوپر اسلیم داشت بگه نه .... البته بازم بگم هیچ تفاوتی با هم ندارن ... نگی تو گفتی !!!
_بازی های psn داره که حجمشون بالای 30 گیگ هست مثل همین THE LAST OF US .... بستگی به خودت داره که میخوای چه بازی هایی رو دانلود کنی ..
_نه نمیشه ...
_اره میتونی لینک بگیری و داخل هاردش بریزی ...... اما انتقال بدی نه ... از روش FTP هم میشه استفاده کرد ...
_بدک نیست اما سعی کن 500 بگیری چون میخوای تمام SAVE ها رو داشته باشی شاید هم ح.س کنی بازی PSN رو دانلود کنی ....
_ نه بابا رم کجا بود ... رم نمی خوره ... شاید من ندیدم :bighug:
_ نه درست نیست ...

دوستان ميبخشيد كسي ميدونه پلي 3 فت cech g04 حافظه 160گيگ هم داره يا نه ؟ توليد چه ساليه ؟ دستگاه خوبي هست يا نه ؟

با اجازه ی مهرداد ....
اگر میتونی نگیر چون دیگه اینا عمرشون رو کردن و ممکنه مشکل برات ایجاد کنن ...

دوستان خواهش میکنم یکی مشکل منو حل کنه ... خدا خیرتون بده .... رفته رو اعصابم...
ن نداره باید دوباره دانلود کنی
من خودم این بازی دوست دارم اما هر دوماه یک گیگ دانلود میده ..که زیاده بعدم بازیش بیشتر انلاین هست ب نظر شخصیم که خودم دووست دارم بازی رو بیخسال بشی بهتره
اما اگه دوست داری پاکش کن دوباره دانلود کن

با سلام خدمت دوستان
من یه مشکل در مورد دانلود کردن بازی ها یps3 برام پیش اومده اگه ممکنه راهنماییم کنید :
من بازی ace combat رو گذاشتم واسه دانلود ( با خود کنسول دانلود میکردم کنسولم اورجیناله ) بازی تا 79 درصد دانلود شد که متاسفانه حجم دانلود اینترنتم به پایان رسید .... الان توی قسمت games فقط آیکون بازی هستش و وقتی روش ضربدر میزنم واسه اجرا ارور میده ...
اینترنتم رو شارژ مجدد کردم ولی اصلا توی قسمت دانلود هم چیزی وجود نداره ..... با این اوصاف و با حجم نزدیک به 3 گیگابایت بازی ، واقعا باید چیکار کرد .... راهی واسه ادامه دانلود نداره ؟؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید ..... ممنون از دوستان.
ببین فایلتون خراب شده و باید از اول دانلود کنید چون یه دفعه اینترنت قطع شده و بخاطر همین که یه دفعه قطع شده فایلتون خراب شده و باید از اول بذاری دانلود بشه
ولی این دفعه مراقب باشید که موقعه دانلود اینترنتشون یا برق یا حجم اینترنتون تمام نشه که بخواهی دوباره از اول دانلود کنی

تو این تایپیک نوشتن فقط برای فیلم قفل منطقه ای داره
http://forum.bazicenter.com/thread67855/
برای بازی مشکلی نداری کنسول مال هر ریجنی باشه بازی های منطقه ی دیگه رو اجرا میکنه
بله منم برای فیلم دیدن گفتم و برای فیلم دیدن حتما باید بلوری با دستگاه هم ریجن باشه وگرنه اجرا نمیشه
برای بازی کردن هم که میگن ریجن مهمه اونم فقط بخاطر خرید DLCاست که مهمه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or