پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام دوستان ممکنه اینجا جای این سوال نباشه آخه اینجا جدیدم من یه تلویزیون X.VISION مدل LE-24D30 خریدم که 24 اینچه و HD فقط برای PS3 و اینا... .یه کابل HDMI سونی هم گرفتم ورژن 1.4A.وقتی توی XMB هستم با وضوح 1080P اجرا میشه و مشکلی نداره ولی وقتی وارد بازی هایی مثل BATTLEFIELD 4 یا BEYOND میشم کیفیت میاد پایین و صدا دریافت نمیکنم.تنظیمات رو هم دستکاری کردم منتها بازم همون آش و همون کاسس مشکل چیه به نظرتون؟ اگه کسی میدونه ممنون میشم کمک کنه

سلام دوستان ممکنه اینجا جای این سوال نباشه آخه اینجا جدیدم من یه تلویزیون X.VISION مدل LE-24D30 خریدم که 24 اینچه و HD فقط برای PS3 و اینا... .یه کابل HDMI سونی هم گرفتم ورژن 1.4A.وقتی توی XMB هستم با وضوح 1080P اجرا میشه و مشکلی نداره ولی وقتی وارد بازی هایی مثل BATTLEFIELD 4 یا BEYOND میشم کیفیت میاد پایین و صدا دریافت نمیکنم.تنظیمات رو هم دستکاری کردم منتها بازم همون آش و همون کاسس مشکل چیه به نظرتون؟ اگه کسی میدونه ممنون میشم کمک کنه
این دو بازی و بیشتر بازیها با کیفیت ۷۲۰ اجرا میشن و راهی نداره.در مورد صدا هم برو تنظیمات hdmi و گزینه رو همه رو روی auto بزار نشد برو دستی قسمت صدا رو بالا پایین کن تا ببینی مشکل چیه.

تنظیمات رو دستکاری کردم فقط الان beyond صداش میاد battlefield صدا نداره crysis3 هم همینطور.ممکنه مشکل از کابل باشه؟ ورژن های جدیدتر هم هست امکان داره با آخرین ورژن مشکل صدا و تصویر حل شه یا مشکل از تلویزیونه؟

سلام دوستان. سوالی داشتم
دوستان من ps3 رو با کابل hdmi وصل کردم ولی احساس میکنم بعضی وقتا کمی افت فریم و همینطور اطراف کارکترها و گوشه ساختمون و اجسام صاف تقریبا زیاد تیکه تیکه دیده میشه)امیدوارم منظورمو فهمیده باشید اصطلاحی در موردش نمیدونم( حالا دوستان این طبیعیه یا باید کابل بهتری بگیرم؟ اگه از کابله لطفا اسم و مدل کابل رو لطف کنید بگید
ممنون

سلام دوستان. سوالی داشتم
دوستان من ps3 رو با کابل hdmi وصل کردم ولی احساس میکنم بعضی وقتا کمی افت فریم و همینطور اطراف کارکترها و گوشه ساختمون و اجسام صاف تقریبا زیاد تیکه تیکه دیده میشه)امیدوارم منظورمو فهمیده باشید اصطلاحی در موردش نمیدونم( حالا دوستان این طبیعیه یا باید کابل بهتری بگیرم؟ اگه از کابله لطفا اسم و مدل کابل رو لطف کنید بگید
ممنون

منم تقریبا همین مشکل رو دارم به احتمال زیاد باید از کابل باشه.الان که گشتم متوجه شدم که کابل های Monster 1000 خوبن نسبت به بقیه ولی من مشکل صدا هم دارم شاید باید از ورودی optical صدا بگیرم

PS3 phat 60GB قدیمی دارم، چند روزه براش مشکل پیش اومده
بعد از روشن شدن یهو تصویر بهم میریزه و به صورت حبابی یا خط خطی رنگ سبز پدیدار میشه
مشکل از کجا میتونه باشه و قابل تعمیر هست؟
با کابل hd وصل میکنی یا 3 فیش ؟
با هر کدوم که وصل میکنی کابلتو عوض کن سر یه lcd دیگه تست کن اگه درست نشد یه restore بکن بعد اگه دیدی مشکل حل نشد بده تعمیر :|

- - -ویرایش - - -

تنظیمات رو دستکاری کردم فقط الان beyond صداش میاد battlefield صدا نداره crysis3 هم همینطور.ممکنه مشکل از کابل باشه؟ ورژن های جدیدتر هم هست امکان داره با آخرین ورژن مشکل صدا و تصویر حل شه یا مشکل از تلویزیونه؟
مشکل از کابله

نوشته شده توسط Mativ:
PS3 phat 60GB قدیمی دارم، چند روزه براش مشکل پیش اومده
بعد از روشن شدن یهو تصویر بهم میریزه و به صورت حبابی یا خط خطی رنگ سبز پدیدار میشه
مشکل از کجا میتونه باشه و قابل تعمیر هست؟
با کابل hd وصل میکنی یا 3 فیش ؟
با هر کدوم که وصل میکنی کابلتو عوض کن سر یه lcd دیگه تست کن اگه درست نشد یه restore بکن بعد اگه دیدی مشکل حل نشد بده تعمیر :|
کابل HDMI استفاده میکنم و برای امتحان کابل AV زدم ولی باز مشکل پیدا کرد
وقتی به هم میریزه و کلید پاور میزنم خاموش میکنم دیگه تا یه مدت بعد از روشن شدن تصویر نمیده
بایدیه مدت صبر کنم و بعد روشن کنم تا تصویر بده
ناگفته نماند وقتی که کابل عوض کردم برای امتحان رفتم سراغ بازی های دانلودی روی هارد و تا مدتی بدون مشکل بازی کردم ولی به محص اینکه دیسک گذاشتم و از روی دیسک بازی اجرا کردم همون اولای بازی دوباره این مشکل پیش اومد

وقتی به هم میریزه و کلید پاور میزنم خاموش میکنم دیگه تا یه مدت بعد از روشن شدن تصویر نمیده
ناگفته نماند وقتی که کابل عوض کردم برای امتحان رفتم سراغ بازی های دانلودی روی هارد و تا مدتی بدون مشکل بازی کردم ولی به محص اینکه دیسک گذاشتم و از روی دیسک بازی اجرا کردم همون اولای بازی دوباره این مشکل پیش اومد
داداش شما یه رستور بکن ببین اوکی میشه یا نه

Last edited by a moderator:

مشکل از GPU دستگاهتونه و تو pm بهتون توضیحات تکمیلی رو دادم
===============================================================
دوستان عزیز مراعات کنید اینجا تاپیک "غیر از مسائل کپیخور" هستش
مسائل کپیخور خودش بخش جدا تو سایت داره

اقا از اون موقعی که یه هارد بازی به پلی وصل کردم خیلی سرعتش کم شده چرا؟
بعد خیلی هم گیر می کنه وقتی هم دکمه خاموشش رو می زنم خاموش نمی شه!
یاعلی

اقا از اون موقعی که یه هارد بازی به پلی وصل کردم خیلی سرعتش کم شده چرا؟
بعد خیلی هم گیر می کنه وقتی هم دکمه خاموشش رو می زنم خاموش نمی شه!
یاعلی
احتمال زیاد هاردتون USB3 هستش یا ویروسیه یه چک کنید ببینید مشکلی نداره هاردتون؟ مثلا سرعت کپی کردن توش چجوریه؟ اگه پایینه پس هارد ایراد داره اگه نه خوبه پس مشکل از کبل یا ویروس میتونه باشه
البته اینم بگم ویروس رو کنسولتون کاری نمیکنه ولی خب باعث کند شدن میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or