پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دوستان
من هنوز اون مشکل دسته رو دارم:|
با دسته کنسول روشن میکنم دستگاه روشن میشه بعد دسته چراغاش هر4 تا چشمک میزنه انگار شناسایی نشده و یا باید دکمه ریست دسته روبزنم تا درست شه یا کابل وصل کنم .
بعد دوباره کنسول رو وقتی خاموش میکنم همون ماجرا هست.
ریستور دیفالت سیتینگ میزنم بازم هیچ
اول دستگاه رو روشن میکنم بعد دسته رو باز همونه
یعنی اعصاب نذاشته واسم
کسی میتونه مشکل رو حل کنه ممنون

دوستان
من هنوز اون مشکل دسته رو دارم:|
با دسته کنسول روشن میکنم دستگاه روشن میشه بعد دسته چراغاش هر4 تا چشمک میزنه انگار شناسایی نشده و یا باید دکمه ریست دسته روبزنم تا درست شه یا کابل وصل کنم .
بعد دوباره کنسول رو وقتی خاموش میکنم همون ماجرا هست.
ریستور دیفالت سیتینگ میزنم بازم هیچ
اول دستگاه رو روشن میکنم بعد دسته رو باز همونه
یعنی اعصاب نذاشته واسم
کسی میتونه مشکل رو حل کنه ممنون
به احتمال زیاد دسته شما ضربه خورده یا توی ps3 اون چیزی که دسته رو شناسایی میکنه مشکل پیدا کرده
با یه دسته دیگه تست کن ببین چی میشه
یه چنتا تقه به دستت بزن بین اوکی میشه یا نه

به احتمال زیاد دسته شما ضربه خورده یا توی ps3 اون چیزی که دسته رو شناسایی میکنه مشکل پیدا کرده
با یه دسته دیگه تست کن ببین چی میشه
یه چنتا تقه به دستت بزن بین اوکی میشه یا نه
نه به دسته و دستگاه ضربه نخورده
دسته دیگه دردسترس ندارم

من یه ایکس باکس 360 دارم با کینکت میخوام بفروشمش یه ps 4 بخرم .
ولی حالا منصرف شدم میخوام ps 3 بگیرم . به نظرتون کار درستی میکنم که میخوام ایکس باکس رو بفروشم و پی اس 3 رو بگیرم ؟

نه به دسته و دستگاه ضربه نخورده
دسته دیگه دردسترس ندارم
حالا از کسی بگیر تست کن ببین چی میشه

- - -ویرایش - - -

من یه ایکس باکس 360 دارم با کینکت میخوام بفروشمش یه ps 4 بخرم .
ولی حالا منصرف شدم میخوام ps 3 بگیرم . به نظرتون کار درستی میکنم که میخوام ایکس باکس رو بفروشم و پی اس 3 رو بگیرم ؟
دوست عزیز این بستگی به خودتون داره
اگه میتونید برای هر بازی 150 تومن هزینه کنی که ps4 بگیر چون تک به تک بازی های انحصاری ps3 کم کم واسه ps4 هم میاد
اما اگه نمیتونی هزینه کنی یه ps3 کپی خور بگیر تا ps4 هک بشه

بچه ها من یه کالکشن از یه بازی رو تموم کردم ولی از سه نسخه کلا دوتا تروفی به من داده و نسخه سوم هم اصلا نداده

هر سه نسخه رو هم تا اخر رفتم،مشکل از بازیه یا از کنسول؟؟

اقا یه سوال
منم شاید ps3 بگیرم ولی سوال خیلی مهم
این کنسول چه بصورت هک و چه غیر هک میتونه بازی های کنسولهای ps1 ..ps2..psp رو اجرا کنه ؟؟
مثلا بشه ایمیج بازی هر کدوم از کنسولهای نسل گذشته رو ریخت و هارد و اجرا کرد؟؟
البته اینم بگم میدونم اون سری های اولی دو لنزه بدن اونا منظورم نیست میخوام ببینم این امکان رو اسلیم ها هست یا خیر
یه توضیحی از این بابت بدین
یه سوالم دیگه داشتم اگر خاطرتون باشه ps2 هم یه دوربین داشت میخوام ببینم اون به ps3 هم وصل میشه و کار میکنه یا نه ؟؟
راستی جای دیگه هم ندیدم برای سوال کردن
ممنون ازهمه

بچه ها من یه کالکشن از یه بازی رو تموم کردم ولی از سه نسخه کلا دوتا تروفی به من داده و نسخه سوم هم اصلا نداده

هر سه نسخه رو هم تا اخر رفتم،مشکل از بازیه یا از کنسول؟؟
داداش چه ربطی داره :|
شما برای گرفتم تروفی باید توی بازی رکورد بزنی حتما نزدی که همه رو نداده
البته بستگی به بازیت هم داره

- - -ویرایش - - -

اقا یه سوال
منم شاید ps3 بگیرم ولی سوال خیلی مهم
این کنسول چه بصورت هک و چه غیر هک میتونه بازی های کنسولهای ps1 ..ps2..psp رو اجرا کنه ؟؟
مثلا بشه ایمیج بازی هر کدوم از کنسولهای نسل گذشته رو ریخت و هارد و اجرا کرد؟؟
البته اینم بگم میدونم اون سری های اولی دو لنزه بدن اونا منظورم نیست میخوام ببینم این امکان رو اسلیم ها هست یا خیر
یه توضیحی از این بابت بدین
یه سوالم دیگه داشتم اگر خاطرتون باشه ps2 هم یه دوربین داشت میخوام ببینم اون به ps3 هم وصل میشه و کار میکنه یا نه ؟؟
راستی جای دیگه هم ندیدم برای سوال کردن
ممنون ازهمه
شما این پست رو مطالعه کن
اجرای بازیهای PS1 و PS2 در Ps3

اگه میتونید برای هر بازی 150 تومن هزینه کنی که ps4 بگیر چون تک به تک بازی های انحصاری ps3 کم کم واسه ps4 هم میاد
اما اگه نمیتونی هزینه کنی یه ps3 کپی خور بگیر تا ps4 هک بشه[/QUOTE]

پی اس 3 به نظرت واسه سرعت بازی از ایکس باکس بهتره ؟

اما اگه نمیتونی هزینه کنی یه ps3 کپی خور بگیر تا ps4 هک بشه

پی اس 3 به نظرت واسه سرعت بازی از ایکس باکس بهتره ؟[/QUOTE]
سرعت بازی ؟ منظورت گرافیکه بازیهاست ؟

داداش چه ربطی داره :|
شما برای گرفتم تروفی باید توی بازی رکورد بزنی حتما نزدی که همه رو نداده
البته بستگی به بازیت هم داره
ربط داره برادر مثلا یه تروفی هست که باید بزنی یه نفر رو اول بازی بکشی اصلا ازاد نکرده..

یه تروفی دیگه هست که واسه به اخر رسوندن هر نسخه هست اونم ازاد نشده پس ربط داره یه جا مشکلی هست

ربطی به نصب بازی نداره؟؟

ربط داره برادر مثلا یه تروفی هست که باید بزنی یه نفر رو اول بازی بکشی اصلا ازاد نکرده..

یه تروفی دیگه هست که واسه به اخر رسوندن هر نسخه هست اونم ازاد نشده پس ربط داره یه جا مشکلی هست

ربطی به نصب بازی نداره؟؟
اره اگه بازیت این تروفی ها رو داره و به شما نداده پس یه مشکلی داره
کسی از دوستات بازی رو انجام داده ؟ تروفی ها رو گرفته ؟

دوستان یه سوال فنی داشتم . :دی
مانیتور من w1941 s ئه ال جی ئه . و به جز خروجی VGA خروجی دیگه ای نداره . چجوری میتونم کنسول و بهش وصل کنم ؟ خروجی صدا هم نداره .
ممنون .

دوستان یه سوال فنی داشتم . :دی
مانیتور من w1941 s ئه ال جی ئه . و به جز خروجی VGA خروجی دیگه ای نداره . چجوری میتونم کنسول و بهش وصل کنم ؟ خروجی صدا هم نداره .
ممنون .
رفیق من حدود 2 ماه گرفتار این قضیه بودم که ps3 رو به مانیتور vga وصل کنم
بعد از هزار بدبختی کابل ps3 vga رو گیر آوردم ولی فقط اینو بهت بگم که کیفیتش آشغاله و اصلا بدرد نمیخوره.... کیفیتش از تلوزیون لامپی قدیمی سه فیش هم کمتره اصلا دنبالشو نگیر
یه tv monitor بگیر خیل خودتو راحت کن.منم الان گرفتم هم ps3 رو هم کامپیوتر رو هم تلوزیون رو بهش وصل کردم با کیفیت full hd.
از ما گفتن بود بیخیالش شو;)

- - -ویرایش - - -

سلام خدمت دوستان
دوستان آیا کسی از شما هدست های معمولی که usb هستند رو به ps3 وصل کرده و جواب گرفته؟؟؟
هدست خود سونی رو نمیگم منظورم هدست هایی هست که usb هستن و تو بازار انواع مارکش هست.کسی وصل کرده یا اصلا جواب میده؟؟؟
ممنون

کسی نبود جواب مارو بده؟؟؟؟:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or