amindead
کاربر سایت
مربوط به سال تولید هستسلام ...
دوستان این DATA CODE چیه زیر کنسول تو یه مربه سفید کوچیک نوشته ؟ حالا ماله من که 1B هست ینی چی ؟
1B بعنی April, May, June / 2011 و دانگرید و کپی خور نرم افزاری نمیشه
مربوط به سال تولید هستسلام ...
دوستان این DATA CODE چیه زیر کنسول تو یه مربه سفید کوچیک نوشته ؟ حالا ماله من که 1B هست ینی چی ؟

به احتمال زیاد دسته شما ضربه خورده یا توی ps3 اون چیزی که دسته رو شناسایی میکنه مشکل پیدا کردهدوستان
من هنوز اون مشکل دسته رو دارم
با دسته کنسول روشن میکنم دستگاه روشن میشه بعد دسته چراغاش هر4 تا چشمک میزنه انگار شناسایی نشده و یا باید دکمه ریست دسته روبزنم تا درست شه یا کابل وصل کنم .
بعد دوباره کنسول رو وقتی خاموش میکنم همون ماجرا هست.
ریستور دیفالت سیتینگ میزنم بازم هیچ
اول دستگاه رو روشن میکنم بعد دسته رو باز همونه
یعنی اعصاب نذاشته واسم
کسی میتونه مشکل رو حل کنه ممنون
نه به دسته و دستگاه ضربه نخوردهبه احتمال زیاد دسته شما ضربه خورده یا توی ps3 اون چیزی که دسته رو شناسایی میکنه مشکل پیدا کرده
با یه دسته دیگه تست کن ببین چی میشه
یه چنتا تقه به دستت بزن بین اوکی میشه یا نه
حالا از کسی بگیر تست کن ببین چی میشهنه به دسته و دستگاه ضربه نخورده
دسته دیگه دردسترس ندارم
دوست عزیز این بستگی به خودتون دارهمن یه ایکس باکس 360 دارم با کینکت میخوام بفروشمش یه ps 4 بخرم .
ولی حالا منصرف شدم میخوام ps 3 بگیرم . به نظرتون کار درستی میکنم که میخوام ایکس باکس رو بفروشم و پی اس 3 رو بگیرم ؟
داداش چه ربطی دارهبچه ها من یه کالکشن از یه بازی رو تموم کردم ولی از سه نسخه کلا دوتا تروفی به من داده و نسخه سوم هم اصلا نداده
هر سه نسخه رو هم تا اخر رفتم،مشکل از بازیه یا از کنسول؟؟
شما این پست رو مطالعه کناقا یه سوال
منم شاید ps3 بگیرم ولی سوال خیلی مهم
این کنسول چه بصورت هک و چه غیر هک میتونه بازی های کنسولهای ps1 ..ps2..psp رو اجرا کنه ؟؟
مثلا بشه ایمیج بازی هر کدوم از کنسولهای نسل گذشته رو ریخت و هارد و اجرا کرد؟؟
البته اینم بگم میدونم اون سری های اولی دو لنزه بدن اونا منظورم نیست میخوام ببینم این امکان رو اسلیم ها هست یا خیر
یه توضیحی از این بابت بدین
یه سوالم دیگه داشتم اگر خاطرتون باشه ps2 هم یه دوربین داشت میخوام ببینم اون به ps3 هم وصل میشه و کار میکنه یا نه ؟؟
راستی جای دیگه هم ندیدم برای سوال کردن
ممنون ازهمه
دوست عزیز این بستگی به خودتون داره
اگه میتونید برای هر بازی 150 تومن هزینه کنی که ps4 بگیر چون تک به تک بازی های انحصاری ps3 کم کم واسه ps4 هم میاد
اما اگه نمیتونی هزینه کنی یه ps3 کپی خور بگیر تا ps4 هک بشه
ربط داره برادر مثلا یه تروفی هست که باید بزنی یه نفر رو اول بازی بکشی اصلا ازاد نکرده..داداش چه ربطی داره![]()
شما برای گرفتم تروفی باید توی بازی رکورد بزنی حتما نزدی که همه رو نداده
البته بستگی به بازیت هم داره
اره اگه بازیت این تروفی ها رو داره و به شما نداده پس یه مشکلی دارهربط داره برادر مثلا یه تروفی هست که باید بزنی یه نفر رو اول بازی بکشی اصلا ازاد نکرده..
یه تروفی دیگه هست که واسه به اخر رسوندن هر نسخه هست اونم ازاد نشده پس ربط داره یه جا مشکلی هست
ربطی به نصب بازی نداره؟؟
رفیق من حدود 2 ماه گرفتار این قضیه بودم که ps3 رو به مانیتور vga وصل کنمدوستان یه سوال فنی داشتم .![]()
مانیتور من w1941 s ئه ال جی ئه . و به جز خروجی VGA خروجی دیگه ای نداره . چجوری میتونم کنسول و بهش وصل کنم ؟ خروجی صدا هم نداره .
ممنون .

سلام خدمت دوستان
دوستان آیا کسی از شما هدست های معمولی که usb هستند رو به ps3 وصل کرده و جواب گرفته؟؟؟
هدست خود سونی رو نمیگم منظورم هدست هایی هست که usb هستن و تو بازار انواع مارکش هست.کسی وصل کرده یا اصلا جواب میده؟؟؟
ممنون