پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

علاوه بر گفته های آقا محمود دلیل نمیشه هرچه بازی دیرتر به بازار بیاد گرافیک بهتری داشته باشه..
یه کمپانی روی داستان کار میکنه یکی روی گرافیک یکی هم روی همش

فرستاده شده از C6603ِ من با Tapatalk
خلاصه که خیلی ضد حال خوردم !!!! به هر حال با صحبت با شما یه کم آروم شدم !!!
ممنون. به قول شما بازی باید انحصاری باشه تا گرافیک واقعیش رو ببینی

دوستان چنتا سوال:
1-منظور از بازی پلات چیه؟
2-کلی گشتم تو مباحث ریجن ، آخر سر نفهمیدم دقیقا ریجن تو DLC بازیا چه تاثیری داره ، کنسول 2 باشه گیم 1 میشه DLC ـیاشو دان کرد یا نه؟
3-یه چیزایی از قیمت بازی دست دوم دستم هست ، ولی یه راهنمایی کنید ببینم چه حساب کتابی داره ، مثلا الان من یه GOW3 بخام بگیرم چه قیمتی خوبه واسش
پیشاپیش تشکر از جوابهای کاملتون!:x

دوستان چنتا سوال:
2-کلی گشتم تو مباحث ریجن ، آخر سر نفهمیدم دقیقا ریجن تو DLC بازیا چه تاثیری داره ، کنسول 2 باشه گیم 1 میشه DLC ـیاشو دان کرد یا نه؟
3-یه چیزایی از قیمت بازی دست دوم دستم هست ، ولی یه راهنمایی کنید ببینم چه حساب کتابی داره ، مثلا الان من یه GOW3 بخام بگیرم چه قیمتی خوبه واسش
سلام من جواب سوال اولتون رو میدونم : وقتی بتونی تمام تروفی های یه بازی رو بگیری بازی پلات میشه.

آخرین ویرایش:
دوستان آنالوگ دسته من هم موقع تکون دادن صدا میده:)) هم کمی گیر میکنه:(( بدبختی اینه که آنالوگ سمت راست هم هست و برای نشونه گیری و ... خیلی دردسر داره
البته خودم بازش کردم با روغن چرخ خیاطی روغن کارش کردم درست شد ولی 4 روز بعد دوباره اونجوری شد:|
دوستان با تجربه با چی تمیزش کنم؟؟؟:-/
منم همین مشکل رو داشتم با روغن تمیز کاریو این چیزا درست نمیشه
باید دسته باز بشه
بده تعمیرکار دسته
کار بلد

دوستان چنتا سوال:

رویه هر دستگاهی با هر ریجنی میشه هر بازی ای با هر ریجنی رو بازی کرد .مساله مهم واسه dlc اینه که وقتی مثلا اکانت شما ریجن 1 باشه و بازی هم ریجن 1 باشه خب به طبع میتونی dlc هاش رو دانلود کنی ولی اگه اکانتت ریجنش مثلا 1 باشه ولی بازیت ریجن 2 باشه ،برای دانلود dlc های اون بازی باید با یه اکانت ریجن 2 dlc ها رو دانلود کنی بعد با اکانت ریجن 1 بازی کنی.
3- بین 20 تا 30 ت

دوستان میشه لیست بازی های انحصاری PS3 رو بگید.میخوام فول گیم پلی رو دانلود کنم.
اینا رو فعلا پیدا کردم برات
The last of Us
Infamous
Beyond : Two Souls
Heavy Rain
Killzone 2,3
Little Big Planet 1,2
Resistance
uncharted 1.2.3
Gran Turismo 5
God of War® III.2.1
God of War®: Chains of Olympus
God of War®: Ghost of Sparta
God of War: Ascension
METAL GEAR SOLID 4

یه سوالی...

وقتی فریمور یه دستگاه پائین تر از اون بازیی باشه که جدید میذاریم تو دستگاه... با خود بلوری بازی نمیشه .. دستگاه رو آپدیت کرد ؟؟

مثلا فریمور دستگاه 4.40 باشه و یه بلوری بذارم تو دستگاه که فیمور 4.50 نیاز باشه ...

حتما باید دستگاه رو با اینترنت یا فلش آپدیت کنم... ؟؟؟ یا با خود بلوری میشه فریمور رو.. اپدیت کرد..؟

یه سوالی...

وقتی فریمور یه دستگاه پائین تر از اون بازیی باشه که جدید میذاریم تو دستگاه... با خود بلوری بازی نمیشه .. دستگاه رو آپدیت کرد ؟؟

مثلا فریمور دستگاه 4.40 باشه و یه بلوری بذارم تو دستگاه که فیمور 4.50 نیاز باشه ...

حتما باید دستگاه رو با اینترنت یا فلش آپدیت کنم... ؟؟؟ یا با خود بلوری میشه فریمور رو.. اپدیت کرد..؟
با خود دیسک بازی هم میشه آپدیت کرد نیازی به اینترنت و فلش نیست

یه سوالی...

رفیق کپی خوری یا اوریج؟؟

اوریج// ... فریمور دستگاه پائین تر از فریمور بازی هست.. و میخواستم ببینم نیازه فریمور جدیدرو بگیرم یا خودش آپدیت میشه با دیسک بلوری بازی..

که البته 17660 میگن میشه..

آره با بلوری بازی هم فریمور آپدیت میشه
آقا سالارم که در مورد اورجینال بودن دستگاهتون پرسیدن نگران بودن که مبادا دستگاهتون کپی باشه و با اینکار کپی ش بپره

فرستاده شده از C6603ِ من با Tapatalk

سلام
مدتیه هارد پلی استیشنمو وقتی به کامپیونر وصل می کنم کامپیونر هنگ می کنه و تمی تونه بالا بیاره
از به سری برنامه ها هم استفاده کردم واصه اینکه بک اپ بگیرم یا انکه فرمت کنم ولی اونها هم هنگ میکنن {Hard Disk Low Level Format ToolوAcronis Disk Director 11 Homeوtestdisk]
این در صورتیه که در پلی استیشن بدوت هیچ مشکلی اجرا میکنه حتی فابل منیجر مولتی من
لطفا راهنماییم کنین

تمیز کردن فن ps3 :

با سلام خدمت اساتید گل
من می خواستم فن ps3 فتم رو که 4 سال دارم تمیز کنم چون جدیدا بعد از 10 دقیقه که روشنه فنش حد اکثر کار میکنه . برای تمیز کردنش به فنش از پشت دستگاه جارو برقی گرفتم ولی بازم همون طوره ( شاید خیلی خیلی کم بهتر شده ) میخواستم برای باز کردنش که فنشو تمیز کنم باید چه کار کرد ؟
باتشکر

تمیز کردن فن ps3 :

با سلام خدمت اساتید گل
من می خواستم فن ps3 فتم رو که 4 سال دارم تمیز کنم چون جدیدا بعد از 10 دقیقه که روشنه فنش حد اکثر کار میکنه . برای تمیز کردنش به فنش از پشت دستگاه جارو برقی گرفتم ولی بازم همون طوره ( شاید خیلی خیلی کم بهتر شده ) میخواستم برای باز کردنش که فنشو تمیز کنم باید چه کار کرد ؟
باتشکر
گردو خاک ربطی به سرو صدای نداره همین چند وقت پیش رفتم تعمیر گاه همین موضوع رو گفتم گفت فنو قطعاتشو کاملا جدا میکنه و دوباره سر هم میکنه که کاملا نو میشه ۵۰ تومنم قیمت داد بهم ۸۰ تومن هم نو ی فن هست در ضمن مراقب باش چراغ زرد نشی که برای من اخرای عمرش صدای خیلی زیادی داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or